Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στο ΑΤΜ της τράπεζας και εκεί που πήγα να βγάλω κάποια χρήματα έγραφε λογιστικό υπόλοιπο και είχε κάποιο πόσο,και διαθέσιμο υπόλοιπο στο οποίο έγραφε άλλο πόσο.

τι σημαίνει το λογιστικό υπόλοιπο;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα στο ΑΤΜ της τράπεζας και εκεί που πήγα να βγάλω κάποια χρήματα έγραφε λογιστικό υπόλοιπο και είχε κάποιο πόσο,και διαθέσιμο υπόλοιπο στο οποίο έγραφε άλλο πόσο.

τι σημαίνει το λογιστικό υπόλοιπο;

"Το συνολικό υπόλοιπο ενός λογαριασμού ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητά του"

από εδώ

μπορεί να σου λέει μάλλον πόσα έχεις μέσα στον λογαριασμό και σαν υπόλοιπο να σου λέει το μέγιστο ποσό που μπορείς να σηκώσεις την συγκεκριμένη ημέρα, καθώς τα ΑΤΜ αν δεν κάνω λάθος σε όλες τις τράπεζες έχουν περιορισμό τα 1000€ / ημέρα

καλό είναι να κοιτάξεις και το faq της τράπεζάς σου

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση,αλλα δεν κατάλαβα

δηλαδή λογιστικό υπόλοιπο είναι το ποσό το οποίο υπάρχει στο λογαριασμό μου αλλά δεν μπορώ να το κάνω ανάληψη τώρα,μετά απο 1,2,3 μέρες; πόσο;

Τράπεζα Κύπρου είναι

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως το λογιστικό υπόλοιπο είναι τα χρήματα που έχεις πραγματικά στο λογαριασμό σου το οποίο πάντα είναι μεγαλύτερο του διαθέσιμου.Αυτό γίνεται για να μην μπορείς να σηκώσεις όλο το ποσό και κλείσει ο λογαριασμός σου.

Δημοσ.

Το λογιστικό υπόλοιπο είναι ίδιο με το διαθέσιμο. Απλά, αν σου μεταφέρει κάποιος €100 στο λογαριασμό σου μέχρι να διεκπεραιωθεί η μεταφορά θα έχεις λογιστικό υπόλοιπο μεγαλύτερο του διαθέσιμου κατά €100. Από ώρα μέχρι εργάσιμη ημέρα συνήθως.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φρένζυ. Αντίστοιχα, αν έχεις 100 ευρώ και αγοράσεις κάτι που κάνει 20, μέχρι να μεταφερθεί το ποσό, γίνεται δέσμευσή του. Λογιστικό θα φαίνεται 100, διαθέσιμο θα είναι τα 80 όμως.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να πάει κανείς στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου με ΜΜΜ; Προσπαθώ να θυμηθώ αν υπάρχει πρόσβαση με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό/προαστιακού, αλλά δεν θυμάμαι.

Δημοσ.

Θέλω κάποια στιγμή να πάω στο Factory Outlet κι έλεγα μήπως πάω μετά τη δουλειά καμιά μέρα. Δεν θυμόμουν ότι σταματάει κι εκεί το λεωφορείο. Αφού σταματάει, μπορεί και να το επιχειρήσω. Παρεμπιπτόντως, το Factory Outlet παίζει να έχει και χειμωνιάτικα ρούχα, μπουφάν κτλ;

Δημοσ.

Θέλω κάποια στιγμή να πάω στο Factory Outlet κι έλεγα μήπως πάω μετά τη δουλειά καμιά μέρα. Δεν θυμόμουν ότι σταματάει κι εκεί το λεωφορείο. Αφού σταματάει, μπορεί και να το επιχειρήσω. Παρεμπιπτόντως, το Factory Outlet παίζει να έχει και χειμωνιάτικα ρούχα, μπουφάν κτλ;

πηγαινε στο factory πειρεως

Δημοσ.

Επειδή είναι πιο βολικό ή επειδή έχει χειμωνιάτικα;

ειναι καλυτερο στα παντα

στα

π

α

ν

τ

α

.

.

.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...