EstellePr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κάτι αλμυρό ή πιες ένα ποτήρι νερό Βασικά έψαχνα για γλυκΑΑΑ σαν τρελή. Μόλις ΤΑ έφαγα, ίσιωσα.
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Βασικά έψαχνα για γλυκΑΑΑ σαν τρελή. Μόλις ΤΑ έφαγα, ίσιωσα. Μήπως λέω εγώ τώρα έχεις υπογλυκαιμίες;
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μιας και ειμαι σκραπας με τα ελληνικα συστηματα, τι ακριβως θελω για επανεκδοση διαβατηριου και απο που παιρνω καθε χαρτι, που παω για να το βγαλω, ποσα λεφτα θελει?
archsatan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Drum&bass Beach Party "παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου στη Γλυφάδα." Τι συγκοινωνιες παιζουν για εκει ? κανα τραμ? Παρασκευη το τραμ τι ωρα τελειωνει και τι ωρα αρχιζει το πρωτο το πρωι ούτε στον χάχρτη δεν υπάρχει(γκούγκλ μάπς). Άμα το βρείς στείλε μου ένα πί-έμ.
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μιας και ειμαι σκραπας με τα ελληνικα συστηματα, τι ακριβως θελω για επανεκδοση διαβατηριου και απο που παιρνω καθε χαρτι, που παω για να το βγαλω, ποσα λεφτα θελει? http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html Τα λέει τόσο απλά που ακόμη κι ένας πτωχός το πνεύματι ανθυποβοηθός κουζίνας σαν εσένα μπορεί να τα καταλάβει.
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δηλαδη παω στην εφορια για να παρω παραβολα και μετα που παω? Επισης εγω ειμαι μονιμος κατοικος εδω, αλλα και ανυποτακτος εξωτερικου συγχρονως. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Ταυτοτητα εχω. Αριθμο δημοτολογιου εχω?
EstellePr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μπορεί ένας χριστιανός να μου πεί ΠΟΥ θα βρώ ΑΓΝΟ λαδι καρύδας? Ούτε πάστα, ούτε βούτυρο, ούτε κρέμες κλπ. Αγνό λαδάκι καρύδας. Όχι ιντερνετικά. Στον πραγματικό κόσμο, όξω.
thanos2718 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ειμαι και σιγουρος μπορει να λεω και βλακεια αλλα μηπως πουλαν τα καταστηματα body shop etc?Γιατι αυτα πουλαν κατι τετοια με καρυδες!Λιγο μ@λ@κι@ μου φαινετε αυτο που ειπα αλλα δεν πειραζει!
christiana78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Συο κέντρο.Ομόνοια και γύρω απο αθηνάς στα στενάκια υπάρχουν...Ενα που ξέρω είναι ο Πλάτων http://www.juliarosenthal.gr/contact.php
devil-ji Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ορισμενες φορες οταν κανω update το avira απενεργοποιειται το WebGuard . Μπορω να το ξαναενεργοποιήσω μονο αν το κανω modify απο το add/uninstal programs Τυχαινει και σε αλλον??
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αν παραγγείλω αυτή απόψε, από Amazon, επειδή έχει μείνει ένα μόνο κομμάτι. Θα έχω πρόβλημα; Εννοώ, θα τη στείλουν; Θα έχω κάποια επιπλέον επιβάρυνση/φόρο; Yπάρχει κάτι γενικά που πρέπει να προσέξω;
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δηλαδη παω στην εφορια για να παρω παραβολα και μετα που παω? Επισης εγω ειμαι μονιμος κατοικος εδω, αλλα και ανυποτακτος εξωτερικου συγχρονως. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Ταυτοτητα εχω. Αριθμο δημοτολογιου εχω? Σε αστυνομικό τμήμα θα πας ρε, διάβασε στο λινκ που σου έδωσα.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ρε παιδες για 2500cc αμαξι 15ετιας & 1800cc 10ετιας τι πληρωνω σε σηματα και εκτακτες εισφορες ετσι και τα αγορασω σημερα? thanks
apd453 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αν κάνεις ένα record guinness σου δίνουν κανένα φράγκο, το κάνεις για τη δόξα κλπ?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πρόσφατα που το κοίταξα, έλεγε πως δε σου δίνουν χρήματα, αλλά το πιθανότερο είναι να βγάλεις με σπόνσορες και διαφημίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις