Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έψαχνα για γλυκΑΑΑ σαν τρελή. Μόλις ΤΑ έφαγα, ίσιωσα.

Μήπως λέω εγώ τώρα έχεις υπογλυκαιμίες;

Δημοσ.

Μιας και ειμαι σκραπας με τα ελληνικα συστηματα, τι ακριβως θελω για επανεκδοση διαβατηριου και απο που παιρνω καθε χαρτι, που παω για να το βγαλω, ποσα λεφτα θελει?

Δημοσ.

Drum&bass Beach Party

"παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου στη Γλυφάδα." Τι συγκοινωνιες παιζουν για εκει ? κανα τραμ? Παρασκευη το τραμ τι ωρα τελειωνει και τι ωρα αρχιζει το πρωτο το πρωι

ούτε στον χάχρτη δεν υπάρχει(γκούγκλ μάπς). Άμα το βρείς στείλε μου ένα πί-έμ.

Δημοσ.

Μιας και ειμαι σκραπας με τα ελληνικα συστηματα, τι ακριβως θελω για επανεκδοση διαβατηριου και απο που παιρνω καθε χαρτι, που παω για να το βγαλω, ποσα λεφτα θελει?

http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html

Τα λέει τόσο απλά που ακόμη κι ένας πτωχός το πνεύματι ανθυποβοηθός κουζίνας σαν εσένα μπορεί να τα καταλάβει.

Δημοσ.

Δηλαδη παω στην εφορια για να παρω παραβολα και μετα που παω? Επισης εγω ειμαι μονιμος κατοικος εδω, αλλα και ανυποτακτος εξωτερικου συγχρονως. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Ταυτοτητα εχω. Αριθμο δημοτολογιου εχω?

Δημοσ.

Μπορεί ένας χριστιανός να μου πεί ΠΟΥ θα βρώ ΑΓΝΟ λαδι καρύδας? Ούτε πάστα, ούτε βούτυρο, ούτε κρέμες κλπ. Αγνό λαδάκι καρύδας. Όχι ιντερνετικά. Στον πραγματικό κόσμο, όξω.

:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν ειμαι και σιγουρος μπορει να λεω και βλακεια αλλα μηπως πουλαν τα καταστηματα body shop etc?Γιατι αυτα πουλαν κατι τετοια με καρυδες!Λιγο μ@λ@κι@ μου φαινετε αυτο που ειπα αλλα δεν πειραζει!

Δημοσ.

Ορισμενες φορες οταν κανω update το avira απενεργοποιειται το WebGuard .

Μπορω να το ξαναενεργοποιήσω μονο αν το κανω modify απο το add/uninstal programs

Τυχαινει και σε αλλον??

Δημοσ.

Αν παραγγείλω αυτή απόψε, από Amazon, επειδή έχει μείνει ένα μόνο κομμάτι.

Θα έχω πρόβλημα; Εννοώ, θα τη στείλουν; Θα έχω κάποια επιπλέον επιβάρυνση/φόρο;

Yπάρχει κάτι γενικά που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.

Δηλαδη παω στην εφορια για να παρω παραβολα και μετα που παω? Επισης εγω ειμαι μονιμος κατοικος εδω, αλλα και ανυποτακτος εξωτερικου συγχρονως. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Ταυτοτητα εχω. Αριθμο δημοτολογιου εχω?

Σε αστυνομικό τμήμα θα πας ρε, διάβασε στο λινκ που σου έδωσα.

Δημοσ.

ρε παιδες

για 2500cc αμαξι 15ετιας

&

1800cc 10ετιας

τι πληρωνω σε σηματα και εκτακτες εισφορες ετσι και τα αγορασω σημερα?

thanks

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρόσφατα που το κοίταξα, έλεγε πως δε σου δίνουν χρήματα, αλλά το πιθανότερο είναι να βγάλεις με σπόνσορες και διαφημίσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...