Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το μόνο που με χάλασε στα director's cut ηταν το τραγούδι για τον jabba που ειναι εκτός τελείως του κλίματος. Εσύ τί πρόβλημα είδες; Edit : Ναι , ο χαν την άναψε πρώτος.
zaoAR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 star wars iv on the go...Τα λέμε σε κάνα 2ωράκι...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το μόνο που με χάλασε στα director's cut ηταν το τραγούδι για τον jabba που ειναι εκτός τελείως του κλίματος. Εσύ τί πρόβλημα είδες; Edit : Ναι , ο χαν την άναψε πρώτος. τα περίεργα cgi-σφήνες, & http://www.youtube.com/watch?v=HfHX3mAbyrs & HAN SHOT FIRST & πολλά άλλα που τα έχω διαγράψει (ή προσπαθώ) από την μνήμη μου. Θα παραμείνω στα Laserdisk rips που είναι οι original εκδόσεις... Πούστη Luca$.
leftermann Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ξέρει κανείς τι διαφορά έχει η ΔΕΗ με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ; Τι κάνει η καθε μια; Έχει και άλλες σχετικές;
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 η γενοπ ειναι ο συνδεσμος συνδικαλιστων της δεη (αν δε κανω λαθος)
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ΓΕΝΟΠ ειναι η ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ, ειναι το κλαδικό συλλογικό όργανο.
leftermann Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δεν βγαίνουν με την καμία τα αρχικά ρε συ παντέλο θενξ.
Hamurabi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ρε παιδια στα τσαγια τι διαφορα εχει το εγχυμα με το αψεφημα;;
freedubus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πώς μπορεί να μάθει τον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ του κάποιος που δεν τον θυμάται, δεν έχει μαζί του το χαρτί απόδοσης και βρίσκεται μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Με μια απλή επίσκεψη στο τοπικό ΙΚΑ ή τηλέφωνο γίνεται;
μαφαλντα Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ρε παιδια στα τσαγια τι διαφορα εχει το εγχυμα με το αψεφημα;; Έγχυμα: Για την παρασκευή του... χρησιμοποιούμε συνήθως τα άνθη ή τα φύλλα του φυτού. Για κάθε φλυτζάνι νερό χρησιμοποιούμε 4 γρ. αποξηραμένο ή 8 γρ. νωπό βότανο. Βράζουμε νερό και το κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το βότανο, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Το σουρώνουμε και μπορούμε να το διατηρήσουμε έως και 24 ώρες στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος. •Αφέψημα: Για την παρασκευή του χρησιμοποιούμε τα μέρη του φυτού που απαιτούν πιο ισχυρή επεξεργασία για την εξαγωγή των φαρμακευτικών τους συστατικών (ρίζες, φλοιός, κλωνάρια, καρποί). Για κάθε φλυτζάνι νερό χρησιμοποιούμε 20 γρ. αποξηραμένο ή 40 γρ. νωπό βότανο. Ρίχνουμε τα βότανα σε ένα σκεύος (πχ. μπρίκι) μαζί με το νερό και σιγοβράζουμε για μισή ώρα περίπου ώσπου το νερό να ελαττωθεί στο 1/3. Σουρώνουμε και μπορούμε να το φυλάξουμε στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος εώς και 48 ώρες. Αναρτήθηκε από diy.votanizomai
thanos2718 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ξερει κανεις κανενα μαγαζι με μηχανακια στον Πολυγυρο Χαλκιδικης?(οδο please,ονομα)
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Drum&bass Beach Party "παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου στη Γλυφάδα." Τι συγκοινωνιες παιζουν για εκει ? κανα τραμ? Παρασκευη το τραμ τι ωρα τελειωνει και τι ωρα αρχιζει το πρωτο το πρωι
EstellePr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Είμαι υποτασικη με πίεση 9 με 6-7. Πριν λίγο ένιωσα αδιαθεσία κ μετρησα την πίεση μου η οποία είναι χαμηλή. Τι να φάω η πιώ για ν ανέβει?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Είμαι υποτασικη με πίεση 9 με 6-7. Πριν λίγο ένιωσα αδιαθεσία κ μετρησα την πίεση μου η οποία είναι χαμηλή. Τι να φάω η πιώ για ν ανέβει? Κάτι αλμυρό ή πιες ένα ποτήρι νερό
Προτεινόμενες αναρτήσεις