Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν το κατεβάζεις από το cnet (έκδοση 3.1);

Το κατέβασα απ αλλού όταν το χρειάστηκα. Απλά μου κανε εντύπωση που δεν υπήρχε στο guru3d.

Και δε θυμάμαι αν τότε υπήρχε αυτό το μήνυμα:

Attention - Guru3D Driver Sweeper has been discontinued as such you will not find any download links here any longer.

Γνωρίζει κανείς ποιός ή ποιά ήταν βασικός αντίπαλος του Michael Dukakis στις εκλογές του 83' για governor of Massachusetts?

Τούτος;

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς ποιός ή ποιά ήταν βασικός αντίπαλος του Michael Dukakis στις εκλογές του 83' για governor of Massachusetts?

:confused:

απο το πουθενα

Δημοσ.

Link

Με πρόλαβε ο αλλος.

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα πως μιλάμε για τον John Winthrop Sears (αν και δεν αποκλείω και τον King :Ρ). Παίζει να λέει κάτι κι εδώ. Με κόβει ο proxy και δε μπορώ να δω.

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα πως μιλάμε για τον John Winthrop Sears (αν και δεν αποκλείω και τον King :Ρ). Παίζει να λέει κάτι κι εδώ. Με κόβει ο proxy και δε μπορώ να δω.

ΓΑΜΩΤΟ, δεν έχει πολλαπλά +

Δημοσ.

Έχει δεί κανείς τα star wars???? Δέν ξέρω απο ποιό επισόδιο να αρχίσω.... το IV είναι το πιο παλιό wtf???....

Δημοσ.

Τα 4-5-6 γυρίστηκαν πρώτα και έχουν παλιότερα εφέ.

Χρονολογικά η ιστορία που διαδραματίζεται στις ταινίες πάει όπως αριθμούνται τα επεισόδια.

Δημοσ.

Τα 4-5-6 γυρίστηκαν πρώτα και έχουν παλιότερα εφέ.

Χρονολογικά η ιστορία που διαδραματίζεται στις ταινίες πάει όπως αριθμούνται τα επεισόδια.

Πώς πρωτίνεις να τα ξεκινήσω δλδ??? με την σειρά που βγήκαν???

Δημοσ.

Φυσικά και θα ξεκινήσεις με την ορίτζιναλ τριλογία, δηλαδή τα IV-V-VI και μετά τα Ι-ΙΙ-ΙΙΙ.

και Director's cut βεβαια.

May the force be with you.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...