Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τώρα το πήρα, πολύ αργά. Εμένα μου αρέσει η στρογγυλή κουμπάρα, τέτοιον έχω. Δε μασάει από νερά, χτυπήματα, παπαριές. Η ψηφιακή τεχνολογία δεν είναι για hardcore μέρη σα την κουζίνα.
thanos2718 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 H μαρκα daytona dv ειναι καλη για 50αρι μηχανακι?
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχει κανει κανεις αιτηση για οικιακα φωτοβολταικα? η τουλαχιστον ξερει κανεναν που να εχει κανει? thanks
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Πώς φεύγει αύριο κάποιος από Αροδρόμιο Αθήνας; Μόνο ταξί;
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το 71Lu λουτέσιο είναι ή όχι λανθανίδα ? ο F τομέας του περιοδικού πίνακα έχει 14 ομάδες, αφού η F στοιβάδα χωράει 14 ηλεκτρόνια. Το 57La Λανθάνιο είναι η πρώτη λανθανίδα αφού το τελευταίο ηλεκτρόνιο του πάει στην F στοιβάδα. Και στο λουτέσιο το τελευταίο ηλεκτρόνιο μου βγαίνει στην 5d, η 14η λανθανίδα είναι το 70Yb Υτέρβιο με 14 ηλεκτρόνια στην 4f. Οπότε το 71Lu λουτέσιο είναι στοιχείο μετάπτωσης ή απλά στον τομέα d ? Και το 57La Λανθάνιο δεν είναι στοιχείο μετάπτωσης ? Κάνω κάτι λάθος ?
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Το 71Lu Λουτήτιο ή Λουτέτιο είναι λίγο μπέρδεμα. Στην πραγματηκότητα ανήκει στον d τομέα και είναι κάτω από το Ύτριο. Σε μερικούς πίνακες το βάζουν μαζί με τις λανθανίδες και σε άλλους στον d τομέα. Το γιατί δεν το έχω εύκαιρο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2011 από cthulhucarbide
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σε ενα εγγραφο word όταν εχουν βγαλει τελειως τη δυνατοτητα επιλογης κειμενου, αντιγραφης, αποκοπης κλπ πως μπορουμε να τα επαναφερουμε; Ει
gang Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πώς φεύγει αύριο κάποιος από Αροδρόμιο Αθήνας; Μόνο ταξί; Μετρό; δεν παίζει μετρό από Αεροδρόμιο. Ταξάκι δυστυχώς που είναι πανάκριβο.. Σε ενα εγγραφο word όταν εχουν βγαλει τελειως τη δυνατοτητα επιλογης κειμενου, αντιγραφης, αποκοπης κλπ πως μπορουμε να τα επαναφερουμε; Ει Τι εννοεί ο ποιητής?
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τι εννοεί ο ποιητής? Εννοω ότι μου εστειλαν ενα 6σελιδο το οποιο έχει μεσα κατι πινακες οπου μπορεις να συμπληρωσεις στοιχεια κλπ.. Αυτο όλο θελει να το παρει και να το κανει copy paste σε αλλο εγγραφο. Ομως στο υπαρχον σελιδο δεν μπορει να επιλεγει τιποτα και φυσικα να γινει αντιγραφη ή αποκοπη.. Να συμπληρωθουν τα κουτακια που έχει κενα ή να επιλεγουν αναλογα.
gang Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εννοω ότι μου εστειλαν ενα 6σελιδο το οποιο έχει μεσα κατι πινακες οπου μπορεις να συμπληρωσεις στοιχεια κλπ.. Αυτο όλο θελει να το παρει και να το κανει copy paste σε αλλο εγγραφο. Ομως στο υπαρχον σελιδο δεν μπορει να επιλεγει τιποτα και φυσικα να γινει αντιγραφη ή αποκοπη.. Να συμπληρωθουν τα κουτακια που έχει κενα ή να επιλεγουν αναλογα. Δηλαδή είναι κλειδωμένο το έγραφο για γράψιμο? Είναι μόνο για ανάγνωση?
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Οχι απο το file system. Εχει κλειδωσει μέσα από το word.. Εχουν κλειδώσει τα παντα περα απο την εισαγωγη χαρακτηρων ακομα και τη μορφοποιηση κλπ κλπ.
zaoAR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις την κατάλυξη του world αρχείου απο .doc σε .txt και μετά ξανακάντο .doc..... Δέν ξέρω άν θα δουλέψει...αλλά προσπάθα...
gang Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ή πέρνα το σε ubuntu και δοκίμασε εκεί. Τρελή φλασιά πάντως...
zaoAR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ή πέρνα το σε ubuntu και δοκίμασε εκεί. Τρελή φλασιά πάντως... chmode 7αράκια και έτσι??? χαχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις