thanos2718 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μπορει κανεις να μου γραψει ολα τα τραγουδια του bob marley(ή τα πιο γνωστα) ή να μου δωσει κανενα site που να λεει τα ονοματα?
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Stir It Up Jamming One Love Is This Love Could You Be Loved Redemption Song Buffalo Soldier Iron Lion Zion No Woman No Cry I Shot the Sheriff Get Up Stand Up Exodus Αυτά είναι τα πιο γνωστά
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μπορει κανεις να μου γραψει ολα τα τραγουδια του bob marley(ή τα πιο γνωστα) ή να μου δωσει κανενα site που να λεει τα ονοματα? το best of πιστευω θα σε καλυψει http://en.wikipedia.org/wiki/One_Love:_The_Very_Best_of_Bob_Marley_%26_The_Wailers Stir It Up Jamming One Love Is This Love Could You Be Loved Redemption Song Buffalo Soldier Iron Lion Zion No Woman No Cry I Shot the Sheriff Get Up Stand Up Exodus Αυτά είναι τα πιο γνωστά ξεχασες το Three Little Birds
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φυσικά, cause every little thing, 's gonna be alright!
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Aπο IRC εποχες, οταν καναμε typo, γραφαμε την λεξη even και μετα το σωστο. Δηλαδη εγραφε καποιος Goodnit και απο κατω αφου εβλεπε το λαθος, Goodnight even. Ερωτηση: Αυτο το even τι θεση εχει, γιατι μπαινει και πως στεκεται σε μια ολοκληρη προταση (που φανταζομαι οτι ειναι συντομευμενη διατυπωση της)? Το χρησιμοποιω αρκετα και στο msn, αλλα μολις τωρα συνειδητοποιησα πως το γραφω αυτοματα, διχως να ξερω γιατι.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 απο irc εποχές εμείς βάζαμε αστέρι πχ καληναχτα υ* το even δεν το θυμαμαι και πολυ
salliara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κι εγω με * διορθωνω αλλα δεν ηξερα απο που μου ξεμεινε
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ναι και το *, αλλα νομιζω το even το κολλησα απο ξενα chats. Η πλακα ειναι πως τωρα που μου μπηκε η απορια πρεπει να το ανακαλυψω. Ψυχαναγκασμος
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Έχει την έννοια του "μη σου πω και": -Τι έφαγες σήμερα; -Βλασούκι. -*Μη σου πω και σουβλάκι. Αυτοσαρκαστικό σαναλέμε.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ειναι και τα βενζιναδικα μεσ'την απεργια σημερα?
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Απ' ό,τι ξέρω όχι. Πέρασα και ένα στο δρόμο, κανονικά δούλευε. Ερώτησις: θέλω να αγοράσω ένα φούρνο μικροκυμάτων. Τι θέλω απαραιτήτως να έχει; Για να είμαι ακριβής, τι minimum ισχύ θέλω και πόσο απαραίτητο είναι το grill;
Προτεινόμενες αναρτήσεις