Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πενσα αν τα πιανει, αλλιως με κανα αυτοσχεδιο γαντζο απο συρμα αν πιανει καπου.. Αν οχι σκαβεις λίγο και τραβας.

¨Η αυτο που είπε ο γκανγκ, μια μεγάλη βιδα θα το διαλύσει.. Ισως ομως το βαλει και πιο μεσα.

• Moderators
Δημοσ.

Ισχύει πως έχοντας ανοιχτό το κλιματιστικό στο πολυ κρύο για καμια ώρα "πέφτει" η όποια σκόνη έχει το δωμάτιο;

Θέλω να αλλάξω screen protector στο κινητό και με την γαμωσκόνη έχω χαλάσει ήδη ένα. :P

Δεν νομιζω να ισχυει, αλλα αυτο που σιγουρα ισχυει ειναι πως αν βρεις τροπο να γεμισει το μπανιο σου με υδρατμους (καλοκαιριατικα), μπορεις μετα να βαλεις τον protector ανετα χωρις ιχνος σκονης.

Δημοσ.

Τζίφος με αυτά.

Αυτό που έπιασε (συμβουλή φίλου μπογιατζή) ήταν να πάρω ένα πολύ λεπτό τρυπανάκι και να τρυπήσω γύρω-γύρω τον τοίχο. Έτσι μεγαλώνει η τρύπα, «τρώγεται» και το ούπα, οπότε μετά βγαίνει πανεύκολα.

:D

Δημοσ.

Τζίφος με αυτά.

Αυτό που έπιασε (συμβουλή φίλου μπογιατζή) ήταν να πάρω ένα πολύ λεπτό τρυπανάκι και να τρυπήσω γύρω-γύρω τον τοίχο. Έτσι μεγαλώνει η τρύπα, «τρώγεται» και το ούπα, οπότε μετά βγαίνει πανεύκολα.

Μαλακία λύση. Θα χαλάσεις όλο τον τοίχο έτσι.

Η πλέον ενδεδειγμένη και γνωστή λύση είναι να βίδώσεις μια βίδα μέσα και μετά να τραβήξεις την βίδα με μια πένσα για να βγει μαζί με το ούπα.

Αν δεν πιάσει αυτό(που συνήθως πιάνει) τότε πάμε σε πατεντιές. Παίρνεις ένα τρυπάνι στο μέγεθος της τρύπας και διαλύεις το ούπα. Μετά με αιχμηρό αντικείμενο ή τσιμπιδάκι πιάνεις τα απομεινάρια και τα βγάζεις έξω(με υπομονή...)

Η τελευταία λύση είναι να βάλεις στόκο, να το θάψεις μέσα και στα @@ όλα. Άμα ήθελες να χρησιμοποιήσεις την τρύπα κάνεις άλλη λίγο δίπλα

Δημοσ.

Το δοκίμασα πρώτα, δεν κατάφερα τίποτα έτσι. Με όλη μου τη δύναμη τράβαγα και δεν έβγαινε. :rolleyes:

Λογικά επειδή ήταν ούπα για βάση plasma TV 42" δεν έβγαινε, άμα ήταν κάνα μικρό θα έπιανε.

Πάντως μη φανταστείς ότι κάνεις καμιά τρυπάρα ΝΑ, ίσα-ίσα. Με τρυπανάκι 2mm έκανα τη δουλειά σε ήδη μεγάλη τρύπα, το επιπλέον άνοιγμα ήταν πολύ λίγο. Το βασικό είναι να φαγωθεί το ούπα γύρω-γύρω, να φύγουν τα εξογκώματα που το κρατάνε στον τοίχο.

Στόκαρα κιόλας και όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Έβλεπα μια ταινία με μπόξ: όταν ο πρωταγωνιστής τα έδινε όλα στην προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα σε μια στιγμή "ξεφεύγει" από τον προπονητή και πάει να πιει μια γουλιά νερό και όλοι τον αρπάζουν και του παίρνουν την γουλιά από το στόμα !

Γιατί ?

Δημοσ.

Γιατί εκεί μέσα φτύνουν.

νομίζω ήταν κανονικό νερό. Crying Fist η ταινία μήπως ξέρει κανένας. μήπως ήταν κάποιο κόλπο της προπόνησης που δεν κατάλαβα

Δημοσ.

Στο box δεν πίνουμε νερό. Μπορεί πολύ εύκολα να σου γυρίσει πάνω με την πρώτη μπουνιά. Και γενικώς να σου προκαλέσει θέμα στο στομάχι.

Πολύ καλή ενυδάτωση από την προηγούμενη μέρα, ώστε να το αποφύγουμε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την αίσθηση ξεραμένου στόματος που έχουν πολλοί στον αγώνα, βάζουμε νερό στο στόμα μας, ξεπλένουμε, φτύνουμε. Δεν πίνουμε.

Δημοσ.

Μαλακία λύση. Θα χαλάσεις όλο τον τοίχο έτσι.

Η πλέον ενδεδειγμένη και γνωστή λύση είναι να βίδώσεις μια βίδα μέσα και μετά να τραβήξεις την βίδα με μια πένσα για να βγει μαζί με το ούπα.

αν βάλεις την ενδεδειγμένη βίδα για το ουπα, το ούπα θα μεγαλώσει και θα κολλάει περισσότερο μέσα στην τρύπα.

με μικρότερη βίδα δεν ξέρω αν θα πιάνει καν...

Δημοσ.

Τζίφος με αυτά.

δε χρειαζεται να βγει το ουπα

ξανατρυπας τη τρυπα με το ιδιο τρυπανι και το συνθλιβεις.

Δημοσ.

Το δοκίμασα πρώτα, δεν κατάφερα τίποτα έτσι. Με όλη μου τη δύναμη τράβαγα και δεν έβγαινε. :rolleyes:

Λογικά επειδή ήταν ούπα για βάση plasma TV 42" δεν έβγαινε, άμα ήταν κάνα μικρό θα έπιανε.

αν βάλεις την ενδεδειγμένη βίδα για το ουπα, το ούπα θα μεγαλώσει και θα κολλάει περισσότερο μέσα στην τρύπα.

με μικρότερη βίδα δεν ξέρω αν θα πιάνει καν...

Την βίδα δεν την βιδώνεις πολύ γιατί θα σφίξει, όπως είναι η δουλειά του. Λίγο πιο έξω την αφήνεις και τραβάς. Δοκιμάζεις και με λίγο μεγαλύτερη βίδα για να έχει μεγαλύτερα φτερά και δεν την βιδώνεις πολύ.

Τέλος πάντων όπως τον βολέψει τον καθένα, παρόλο που αυτή είναι η δημοφιλέστερη/καλύτερη λύση.

Anyway, screw you guys

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...