Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως, το COSMOTE traveller σημαίνει ότι χρεώνεσαι 85 λεπτά ανά κλήση και καταναλώνεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχεις. Πριν φύγεις, πάρε τηλ. στην COSMOTE να δεις αν σε συμφέρει. Η ενεργοποίηση γίνεται τηλεφωνικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! :-)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω laser εκτός απο αυτά σκατούλια που πουλάνε στα περίπτερα και κρατάνε 5 λεπτά; Γιατί πήγα να βρω μπαταρίες γιάυτά και μου λένε πολύ ακριβές τιμές..

Δημοσ.

Ναι!

Το ξέρω οτι είναι μούφα αλλα δεν έκανα τον κόπο να ψάξω σε λεξικό!

Θα το κάνω τώρα!

ιδού και το αποτέλεσμα απο το λεξικό

Νομίζω μου κάνει αλλα μήπως υπάρχει καλύτερη λέξη??

Μου δινεις μια μερα περιθωριο?Θα ρωτησω τον δασκαλο των αγγλικων μου για σιγουρια!εγω το ειδα αυτο απο real dictionary!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει και το underling.

Έχω την εντύπωση πάντως, ότι δε χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα, ούτε αυτό, ούτε το subordinate. Εκτός αν απλά τυγχάνει να μην τα πετυχαίνω μπροστά μου. Πιο πολύ νομίζω χρησιμοποιούνται associate, junior, secondary και άλλα τέτοια.

Δημοσ.

πώς στον λούτσο μπορώ να πάρω τους σελιδοδείκτες που έχω στον φφ σε ένα πισι, και να τους περάσω στον chrome που έχω σε άλλο πισι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Export σε αρχείο και μετά Import δεν πιάνει;

edit: με πρόλαβε ο anton.

Δημοσ.

αν κάποιος ονειρευτεί μια περιοχή όπως ήταν πριν 100 χρόνια, χωρίς να έχει ιδιαίτερες πληροφορίες γι΄αυτήν, και μάθει μετά ότι υπήρχαν στ΄αλήθεια πράγματα που είδε στον ύπνο του, τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...