Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω κι εγω να προλαβω τον οτε μπας και παρω ποτε αυτην την ρημαδα την επιστροφη.

αλλα δεν με βλεπω να σηκωνομαι αν δεν παει 1.

αυτο του δημου το κοβουνε αμα περασει η προθεσμια του?

κινητο κλειστο. ξυπνητηρακι και μουσικη!

επ ωπ, γίνεται αυτό;

δεν ξερω αυτο ρωταω. δεν ειχα νερο δημου ποτε,

αλλα ολα τα υπολοιπα δεν τα πληρωνα αν δεν πηγαιναν διπλα ;ρ

το νερο το πληρωνα μια φορα το χρονο μονο. 4 5 λογαριασμοι δλδ. αρκει να ξερεις σε ποιο οριο σε κοβουνε.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγη βοήθεια κάποιος

τα έχω ξεχάσει απο πέρσυ στο λύκειο,οπότε

πως υπολογίζω δυνάμεις του e;

π.χ θέλω το e^-1,2

Δημοσ.

Πριν καμιά 15αριά πέρσι που πήγαινα λύκειο, αν θυμάμαι καλά δεν υπολογίζαμε αριθμητική τιμή του e. Τ αφήναμε έτσι. Αλλιώς κομπιουτεράκι ή google.

Δημοσ.

Το κλιματιστικο σταζει και απο μεσα σε δυο σημεια.Το λαστιχο στην βεραντα ειναι ΟΚ...Τι μπορει να φταιει παιδια...Εχω βαλει δυο μπωλ να μαζευουν το μεσα νερο..Ευχαριστω.

Δημοσ.

Κάτω από τις "γρίλιες" όταν ανοίξεις το καπάκι (από το μέσα μηχάνημα) έχει κάτι σαν λούκι να στέλνει τα νερά έξω μπαλκόνι (στο λάστιχο). Τσέκαρε εκεί μία μήπως έχει μαζέψει μπίχλα και ψιλοβούλωσε. Ρίξε νερό μέσα εκεί να δεις τι παίζει.

Δες μήπως έχει βουλώσει ή κάπου δεν είναι κατηφορικό (έτσι ώστε να φεύγουν τα νερά) ή κάπου έχει διπλώσει το λάστιχο (από το μηχάνημα) στο μπαλκόνι.

Δημοσ.

Κάτω από τις "γρίλιες" όταν ανοίξεις το καπάκι (από το μέσα μηχάνημα) έχει κάτι σαν λούκι να στέλνει τα νερά έξω μπαλκόνι (στο λάστιχο). Τσέκαρε εκεί μία μήπως έχει μαζέψει μπίχλα και ψιλοβούλωσε. Ρίξε νερό μέσα εκεί να δεις τι παίζει.

Δες μήπως έχει βουλώσει ή κάπου δεν είναι κατηφορικό (έτσι ώστε να φεύγουν τα νερά) ή κάπου έχει διπλώσει το λάστιχο (από το μηχάνημα) στο μπαλκόνι.

Ευχαριστω πολυ.θα το κοιταξω.

Δημοσ.

Όταν στείλω μια αντικαταβολή με ΕΛΤΑ, πως παίρνω τα χρήματα;

στον εαυτό σου θα το στείλεις? ^_^

με ταυτότητα παραλαμβάνεις ή αν τα φέρει ο ταχυδρόμος νομίζω, πάλι ταυτότητα.

Δημοσ.

πολυ ακριβα δεν ειναι βρε παιδια τα 5 cents?

:-(

κι εγω πηγα εκτυπωσα σημερα και καραφλιασα. 2,50 για 50 σελιδες?

κλεφταροι ρε.

Δημοσ.

η λυση ειναι απλη.

Δε δινεις 60 € για HP εκτυπωτη, που κανουν 25€ το καθε μελανι, αλλά 120 για γαμηστερο πολυμηχανημα brother, A3 κιολας, και έχεις μελάνια με 1€ το καθένα. Και την ησυχια του σπιτιου σου.

Η επσον εχει κατι φτηνα επισης.

Δημοσ.

η λυση ειναι απλη.

Δε δινεις 60 € για HP εκτυπωτη, που κανουν 25€ το καθε μελανι, αλλά 120 για γαμηστερο πολυμηχανημα brother, A3 κιολας, και έχεις μελάνια με 1€ το καθένα. Και την ησυχια του σπιτιου σου.

Η επσον εχει κατι φτηνα επισης.

αυτό έπρεπε να το έχεις πει 4 χρόνια νωρίτερα... 1€ το μελάνι μόνο σοβαρά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...