Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Θελω να λαβω ενα βιβλιο απο εναν φιλο στην Αγγλια. Θελω να το παραλαβω εγω ο ιδιος, οχι να μου το αφησουν στο γραμματοκιβωτιο. Ποια αγγλικη υπηρεσια του λεω να χρησιμοποιησει?
freedubus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Royal Mail International Signed For. Συστημένο δηλαδή. Σου έρχεται χαρτάκι σπίτι και το παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο με ταυτότητα.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Royal Mail International Signed For. Ρε φιλε πως γραφεις αποκλεισιτκα αγγλικα χωρις να σου βγαζει μυνημα οτι απαγορευονται τα greeklish?
freedubus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε πως γραφεις αποκλεισιτκα αγγλικα χωρις να σου βγαζει μυνημα οτι απαγορευονται τα greeklish? Γιατί είμαι ο Τζακνόρης (ο παππούς μου τον έλεγε έτσι).
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε πως γραφεις αποκλεισιτκα αγγλικα χωρις να σου βγαζει μυνημα οτι απαγορευονται τα greeklish? πανω στο προφιλ σου πατας "Οι Ρυθμισεις μου" μετα "Greeklish" και τσεκαρεις το "Παράκαμψη του ελέγχου greeklish"
freedubus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ... Κι εγώ νόμιζα οτι έχω μοναδικές υπερχρηστικές ικανότητες στο φόρουμ. Νιώθω σαν να μου είπες οτι δεν υπάρχει αιβασίλης.
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ... Κι εγώ νόμιζα οτι έχω μοναδικές υπερχρηστικές ικανότητες στο φόρουμ. Νιώθω σαν να μου είπες οτι δεν υπάρχει αιβασίλης. sorry...
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εχμ...για να βρω τη ρίζα(1-3j) ξερω γω...το μετατρέπω πρωτα σε πολικες και βρίσκω τη ρίζα μονο του μετρου?
eu@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 προσπαθω να ανεβασω φωτό στο ''photos from your cameras'' και ολο μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγάλες...(πως)μπορω να αλλαξω μέγεθος?
-nick- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 προσπαθω να ανεβασω φωτό στο ''photos from your cameras'' και ολο μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγάλες...(πως)μπορω να αλλαξω μέγεθος? Στο www.imageshack.ws πριν τις κανεις upload διαλεγεις και το μεγεθος στο οποιο θες να γινουν resized
eu@ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Στο www.imageshack.ws πριν τις κανεις upload διαλεγεις και το μεγεθος στο οποιο θες να γινουν resized δεν μπορω δηλ. κατευθειαν απο το pc?πρεπει να τις ανεβασω στο imageshack? πφφφ οκέι,θα το προσπαθησω θένξ!
-nick- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 δεν μπορω δηλ. κατευθειαν απο το pc?πρεπει να τις ανεβασω στο imageshack? πφφφ οκέι,θα το προσπαθησω θένξ! Φυσικα κ γινεται απο το pc, αλλα με καποιο σχετικο προγραμμα (πχ AcdSee ? photoshop? )
santana99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ένα λινκ που λέει για απεργίες των μμμ έχουμε; ενδιαφέρομαι για σήμερα τι κάνει ο προαστιακός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις