Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Θελω να λαβω ενα βιβλιο απο εναν φιλο στην Αγγλια. Θελω να το παραλαβω εγω ο ιδιος, οχι να μου το αφησουν στο γραμματοκιβωτιο.

Ποια αγγλικη υπηρεσια του λεω να χρησιμοποιησει?

Δημοσ.

Royal Mail International Signed For.

Συστημένο δηλαδή. Σου έρχεται χαρτάκι σπίτι και το παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο με ταυτότητα.

Δημοσ.

Royal Mail International Signed For.

Ρε φιλε πως γραφεις αποκλεισιτκα αγγλικα χωρις να σου βγαζει μυνημα οτι απαγορευονται τα greeklish?

Δημοσ.

Ρε φιλε πως γραφεις αποκλεισιτκα αγγλικα χωρις να σου βγαζει μυνημα οτι απαγορευονται τα greeklish?

Γιατί είμαι ο Τζακνόρης (ο παππούς μου τον έλεγε έτσι).

Δημοσ.

πανω στο προφιλ σου πατας "Οι Ρυθμισεις μου" μετα "Greeklish" και τσεκαρεις το "Παράκαμψη του ελέγχου greeklish"

Δημοσ.

...

Κι εγώ νόμιζα οτι έχω μοναδικές υπερχρηστικές ικανότητες στο φόρουμ.

Νιώθω σαν να μου είπες οτι δεν υπάρχει αιβασίλης.

Δημοσ.

...

Κι εγώ νόμιζα οτι έχω μοναδικές υπερχρηστικές ικανότητες στο φόρουμ.

Νιώθω σαν να μου είπες οτι δεν υπάρχει αιβασίλης.

sorry... :(

Δημοσ.

προσπαθω να ανεβασω φωτό στο ''photos from your cameras'' και ολο μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγάλες...(πως)μπορω να αλλαξω μέγεθος? :huh:

Δημοσ.

προσπαθω να ανεβασω φωτό στο ''photos from your cameras'' και ολο μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγάλες...(πως)μπορω να αλλαξω μέγεθος? :huh:

Στο www.imageshack.ws πριν τις κανεις upload διαλεγεις και το μεγεθος στο οποιο θες να γινουν resized

Δημοσ.

Στο www.imageshack.ws πριν τις κανεις upload διαλεγεις και το μεγεθος στο οποιο θες να γινουν resized

δεν μπορω δηλ. κατευθειαν απο το pc?πρεπει να τις ανεβασω στο imageshack? πφφφ

οκέι,θα το προσπαθησω θένξ!

Δημοσ.

δεν μπορω δηλ. κατευθειαν απο το pc?πρεπει να τις ανεβασω στο imageshack? πφφφ

οκέι,θα το προσπαθησω θένξ!

Φυσικα κ γινεται απο το pc, αλλα με καποιο σχετικο προγραμμα (πχ AcdSee ? photoshop? )

Δημοσ.

ένα λινκ που λέει για απεργίες των μμμ έχουμε; ενδιαφέρομαι για σήμερα τι κάνει ο προαστιακός...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...