thanos2718 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ξερει καποιος ποτε βγαινουν τα αποτελεσατα των εξετασεων του κρατικου Μαιου 2011 Β1?
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ΤΟ recuva αν το έχεις εγκαταστήσει από πριν βέβαια, μετά μπορεί να παει να γραφτεί στην πολυαγαπημεη θεση του αρχειου σου.. Πάντως σαν πρόγραμμα είναι πολύ καλό. Τελικα δεν βρηκε το .docx αρχειο παρα μονο μικρα αρχεια που αρχιζαν με ~ , 100 bytes εκαστο, μαλλον απο τις αυτοματες αποθηκευσεις. Εν τω μεταξυ βρηκε κατι .pdf που χαν σβηστει μηνες πριν!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 1000 μοναδες σπρεντ ειναι 10% ή 1% αποκλιση; Μία μονάδα βάσης είναι 0,01% Δες κι εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 1000 μονάδες είναι 10%.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Κάνω πρακτική στην Αγροτική Τράπεζα. Ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα να κάνω απεργία αύριο ή μόνο οι μόνιμοι μπορούν;
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 From: "United Parcel Service" <[email protected]> Add sender to Contacts To: [email protected] Cc: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]... more Message contains attachments 1 File (9KB) να υποθεσω οτι ειναι spam?
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Κάνω πρακτική στην Αγροτική Τράπεζα. Ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα να κάνω απεργία αύριο ή μόνο οι μόνιμοι μπορούν; Δεν έχω ιδέα From: "United Parcel Service" <[email protected]> Add sender to Contacts To: [email protected] Cc: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]... more Message contains attachments 1 File (9KB) να υποθεσω οτι ειναι spam? Δεν έχω ιδέα. Δεν κατάλαβα κιόλας τί λέει. Καλύτερα πάντως συμπεριφέρσου σα να μην στο έστειλαν ποτέ. Το λοιπόν, κάτι έχει ακουστεί αύριο για απεργία. Τα ελτά θα είναι ανοιχτά; θα δουλέψουν ή θα μας κλάσουν?
Sotirakis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Σε ολες τις ταινιες που κατεβαζω υπαρχει και ενα SAMPLE.Αυτο το πραγμα τι ειναι?Καθε μα καθε φορα το βλεπω.Μπορει καποιος ν α μοθ το εξηγησηει?Εχω μια απψη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Έχει νόημα μόνο σε τόρρεντ ή ως μεμονωμένο αρχείο, ξέχωρο από την ταινία. Κατεβάζεις αυτό, το οποίο είναι κομμάτι απ' την ταινία, βλέπεις αν σου κάνει η ποιότητα του rip σε εικόνα και ήχο και αν ναι, κατεβάζεις ολόκληρη την ταινία.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ¨Εχει κάποιος ebook (ελληνικό αγγλικο δεμενοιάζει) απο Ψηφιακή ΕΠεξεργασία Σήματος;
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ¨Εχει κάποιος ebook (ελληνικό αγγλικο δεμενοιάζει) απο Ψηφιακή ΕΠεξεργασία Σήματος; http://anamorfosi.teiser.gr/ekp_yliko/index.html κατω κατω εχει ενα βιβλιο σημειωσεων ενος καθηγητη του ΤΕΙ Σερρων αμα σε ενδιαφερει.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 για να σου δωσουν promo οι δισκογραφικες η οι καλλιτεχνες τι πρεπει να κανεις? [δεδομενο οτι εχεις webradio]
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 καθε ποτε μπαινουν τα 6μηνιαια επιτοκια στις τραπεζες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις