Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά το οδηγούμε.

αν το όνομα σου δεν είναι στο ασφάλιστρο η ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος δεν αναγνωρίζει τίποτα. (το κυνηγάς νομικά και το αναγνωρίζει απλά σου τρώνε τη ψυχή σου :P εκτος της περίπτωσης που χρειαζόταν επασφάλιστρο για τον συγκεκριμένο οδηγό οπότε δεν αναγνωρίζουν τίποτα ότι και να κάνεις)

οι μόνες περιπτώσεις που αλλάζει αυτό είναι σε κάποιες μικτές (προσοχή στους ορους, όχι σε όλες)

και εφόσον ένα όχημα έχει δηλωθεί στην άδεια εταιρικό και είσαι αποδεδειγμένα υπάλληλος (αν δουλεύεις μαύρος στην εταιρία τον ήπιες και πάλι)

ΠΡΟΣΟΧΗ όταν παίρνετε κάθε εξάμηνο τα συμβόλαια σας να τα ελέγξετε γιατί οι ασφαλιστικές έχουν κάνει τρομερές πουστιές (πολλές μη νόμιμες - ηθικές) για να μη πληρώνουν

ΠΧ user απο το insomina δεν του είχαν βάλει νομική προστασία (από ότι βλέπω στο συμβόλαιο μου αυξάνει απλά το ασφάλιστρο 4 euro) και τώρα τρέχει να μαζέψει ότι μπορεί για να βγάλει άκρη

Δημοσ.

Οι βάσεις των σχολών ανακοινώνονται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Οι βαθμοί όμως κάποιες από αυτές τις μέρες όπως ακούγετε..

Δημοσ.

Πως μπορω να δω αν καποιος ειναι συνδεδεμενος στο ρουτερ μου(χωρις να το γνωριζω προφανως)?

Εκτος απο το dhcp , απ'οτι καταλαβα μπορει καποιος π γνωριζει περισσοτερα να βαλει static ip και να μη φαινεται στο dhcp.(μη βαρατε αν κανω λαθος :mrgreen: ).

Μπορω να το εντοπισω αυτο μεσω cmd?

Δημοσ.

Η αδερφή μου έσβησε (Shift+delete) ενα .doc καταλαθος(Windows 7). Δοκιμασα με το Uneraser (Trial version) δεν βρηκε κατι. Αρα πακετο ε?

Δημοσ.

ΤΟ recuva αν το έχεις εγκαταστήσει από πριν βέβαια, μετά μπορεί να παει να γραφτεί στην πολυαγαπημεη θεση του αρχειου σου..

Πάντως σαν πρόγραμμα είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

...1.Τέσσερις πρόσφατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες (για ταυτότητα), διαστάσεων 0,036*0,036 cm.

πάνε 4 μέρες, το ξέρω, αλλά μόλις γύρισα από την παραλία μου και δεν γίνεται να μην σχολιάσω: Τι λε ρε παλαβέ, η εχερίχια κώλοι πιό μεγάλη είναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...