Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 κι αν οδηγαμε αυτοκινητο αλλου ? αν το όνομα μας δεν είναι στο ασφάλιστρο δεν οδηγούμε το αυτοκίνητο...
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αν οδηγάς όχημα χωρίς επασφάλιστρο ενώ πρέπει να το έχεις είναι σα να πηγαίνεις χωρις ασφάλεια. δε σε καλύπτει.
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μια χαρά το οδηγούμε. αν το όνομα σου δεν είναι στο ασφάλιστρο η ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος δεν αναγνωρίζει τίποτα. (το κυνηγάς νομικά και το αναγνωρίζει απλά σου τρώνε τη ψυχή σου εκτος της περίπτωσης που χρειαζόταν επασφάλιστρο για τον συγκεκριμένο οδηγό οπότε δεν αναγνωρίζουν τίποτα ότι και να κάνεις) οι μόνες περιπτώσεις που αλλάζει αυτό είναι σε κάποιες μικτές (προσοχή στους ορους, όχι σε όλες) και εφόσον ένα όχημα έχει δηλωθεί στην άδεια εταιρικό και είσαι αποδεδειγμένα υπάλληλος (αν δουλεύεις μαύρος στην εταιρία τον ήπιες και πάλι) ΠΡΟΣΟΧΗ όταν παίρνετε κάθε εξάμηνο τα συμβόλαια σας να τα ελέγξετε γιατί οι ασφαλιστικές έχουν κάνει τρομερές πουστιές (πολλές μη νόμιμες - ηθικές) για να μη πληρώνουν ΠΧ user απο το insomina δεν του είχαν βάλει νομική προστασία (από ότι βλέπω στο συμβόλαιο μου αυξάνει απλά το ασφάλιστρο 4 euro) και τώρα τρέχει να μαζέψει ότι μπορεί για να βγάλει άκρη
gtroza Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 γειά σας παίδες πότε βγαίνουν οι βάσεις των πανελληνίων ; ευχαριστώ .
gang Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Οι βάσεις των σχολών ανακοινώνονται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Οι βαθμοί όμως κάποιες από αυτές τις μέρες όπως ακούγετε..
traganeus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Άν παω στην εθνική τράπεζα, μπορώ να στείλω λεφτά σε λογαριασμό της Πειραιώς???
devil-ji Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πως μπορω να δω αν καποιος ειναι συνδεδεμενος στο ρουτερ μου(χωρις να το γνωριζω προφανως)? Εκτος απο το dhcp , απ'οτι καταλαβα μπορει καποιος π γνωριζει περισσοτερα να βαλει static ip και να μη φαινεται στο dhcp.(μη βαρατε αν κανω λαθος ). Μπορω να το εντοπισω αυτο μεσω cmd?
-nick- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Η αδερφή μου έσβησε (Shift+delete) ενα .doc καταλαθος(Windows 7). Δοκιμασα με το Uneraser (Trial version) δεν βρηκε κατι. Αρα πακετο ε?
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Η αδερφή μου έσβησε (Shift+delete) ενα .doc καταλαθος(Windows Vista). Δοκιμασα με το Uneraser (Trial version) δεν βρηκε κατι. Αρα πακετο ε? Δοκιμασε το recuva της piriform, ειναι δωρεαν. http://filehippo.com/download_recuva/
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ΤΟ recuva αν το έχεις εγκαταστήσει από πριν βέβαια, μετά μπορεί να παει να γραφτεί στην πολυαγαπημεη θεση του αρχειου σου.. Πάντως σαν πρόγραμμα είναι πολύ καλό.
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ...1.Τέσσερις πρόσφατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες (για ταυτότητα), διαστάσεων 0,036*0,036 cm. πάνε 4 μέρες, το ξέρω, αλλά μόλις γύρισα από την παραλία μου και δεν γίνεται να μην σχολιάσω: Τι λε ρε παλαβέ, η εχερίχια κώλοι πιό μεγάλη είναι!
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ανάλογα το κώλι! Κόπη πέη από υπουργείο είναι, μαζί τα φάγαμε, φταίω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις