Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ιατρική διάγνωση λέω...δεν θέλει ραντεβού...

το ξέρω το αρκετά πρωι χαχα νομίζω είναι από τις 5μιση ή 6?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια φανέλα του Garnett. Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί στην Αθήνα με γνήσιες φανέλες ΝΒΑ; Ή κανένα online μαγαζί έστω;

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια φανέλα του Garnett. Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί στην Αθήνα με γνήσιες φανέλες ΝΒΑ; Ή κανένα online μαγαζί έστω;

Απο το επισημο eshop του NBA μπορεις να αγορασεις.Στελνει και Ελλαδα.

http://store.nba.com/family/index.jsp?categoryId=2806546&cp=2806546&lmdn=Player&f=PAD%2FNBA+Player%2FKevin+Garnett&fbc=1&fbn=NBA+Player|Kevin+Garnett

Δημοσ.

Βγάζεις μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σου μπρος-πισω, γιατί στα ΚΕΠ δεν βγάζουν φωτοτυπίες.

Πάς στο ΚΕΠ με τη φωτοτυπία αυτή και την ταυτότητά σου.

Ζητάς επικύρωση της φωτοτυπίας.

Δημοσ.

ναί.

Βγάζεις μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σου μπρος-πισω, γιατί στα ΚΕΠ δεν βγάζουν φωτοτυπίες.

Πάς στο ΚΕΠ με τη φωτοτυπία αυτή και την ταυτότητά σου.

Ζητάς επικύρωση της φωτοτυπίας.

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Δημοσ.

Οταν ταξιδευω βγαινω απο την Ελλαδα με το Ελληνικο μου διαβατηριο κ μπαινω στην Βρετανια με το Βρετανικο μου,αντιστοιχα βγαινω απο την Βρετανια με το Βρετανικο μου κ μπαινω στην Ελλαδα με το Ελληνικο μου.Σε ολες τις τριτες χωρες μπαινω κ βγαινω παντα με το Βρετανικο μου διαβατηριο.Τωρα ομως το Ελληνικο μου εχει ληξει αρα πρεπει να μπω στην Ελλαδα με το Βρετανικο μου,δεδομενου οτι δεν εχω κανενα αλλο εγραφο ταυτοπροσωπιας στην Ελλαδα (ουτε Ελληνικη ταυτοτητα εχω) περα απο το ληγμενο Ελληνικο διαβατηριο μου ,θα αλλαξει κατι?Κ τι πρεπει να κανω οταν ερθω στην Ελλαδα ωστε να εχω τουλαχιστον ενα Ελληνικο εγραφο ταυτοπροσωπιας (ειτε ταυτοτητα ειτε διαβατηριο,οποιο ειναι πιο ευκολο κ πιο γρηγορο να βγαλω στην Ελλαδα πειτε μου)

Δημοσ.

Τι μπαίνεις και βγαίνεις, μόνο στον έλεγχο εισιτηρίων τα κοιτάνε αυτά εντός Schengen.

Μόλις έρθεις, πας με τα παρακάτω σε ένα μπατσικό και σου βγάζουν την ταυτότητα εκείνη την ώρα:

1.Τέσσερις πρόσφατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες (για ταυτότητα), διαστάσεων 0,036*0,036 cm.

2. Αίτηση που θα προμηθευθείτε από το Αστυνομικό Τμήμα

3. Βεβαίωση Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή Υγειονομικού Εργαστηρίου για την ομάδα Αίματος και το RHESUS (εφόσον επιθυμείτε την αναγραφή του στο δελτίο σας.)

4. Ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει προηγούμενη εγγραφή των στοιχείων «ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ» των ενδιαφερόμενων, με λατινικούς χαρακτήρες (εφόσον επιθυμείτε αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων διαφορετική του προτύπου ΕΛΟΤ 743, υποβάλλοντας παράλληλα και σχετική υπεύθυνη δήλωση)

5. Για την πρώτη έκδοση του δελτίου ταυτότητας, απαιτείται επίσης η βεβαίωση των στοιχείων του αιτούντος από έναν μάρτυρα. Σε περίπτωση που είστε ανήλικος/η, την βεβαίωση των στοιχείων μπορεί να κάνει ο γονέας ή εκείνος που έχει την επιμέλεια.

Δημοσ.

Τι μπαίνεις και βγαίνεις, μόνο στον έλεγχο εισιτηρίων τα κοιτάνε αυτά εντός Schengen.

Με απογοητευεις...

Θενκς για ολα τα αλλα ομως!Αναφορικα με ταυτοτητα δεν θα ειναι πρωτη εκδοση,απλα την ειχα χασει κ το ειχα δηλωσει στο Ελληνικο προξενειο εδω πριν χρονια.Αυτο απο κει κ περα δεν ασχοληθηκα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...