Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες help

για να πουλησω το αμαξακι μου

τι θελω απο χαρτια και τι εξοδα?

επισης επειδη αυτος μαλλον θελει να τα δωσει μετρητα

υπαρχει περιπτωση να παει στην τραπεζα και να τα κανει επιταγη?

[χωρις να εχει μπλοκακι]

thanks

απ' ότι ξέρω γίνεται με επιταγή, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα που την ζητάς.

Πόσο περίπου θα βγει ενα δέμα 4 κιλών να το στείλω κάπου με το ΚΤΕΛ;

δεν μετράνε κιλά στα κτελ.. Κάθε πακέτο πχ πατρα-αθηνα κάνει 5ευρω

Δημοσ.

επισης επειδη αυτος μαλλον θελει να τα δωσει μετρητα

υπαρχει περιπτωση να παει στην τραπεζα και να τα κανει επιταγη?

[χωρις να εχει μπλοκακι]

thanks

Τραπεζικη επιταγη. Ειναι ισοδυναμο μετρητων. Δεσμευονται τα χρηματα του αγοραστη απο το λογαριασμο του τη στιγμη της εκδοσης της επιταγης.

Δημοσ.

απ' ότι ξέρω γίνεται με επιταγή, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα που την ζητάς.

Τραπεζικη επιταγη. Ειναι ισοδυναμο μετρητων. Δεσμευονται τα χρηματα του αγοραστη απο το λογαριασμο του τη στιγμη της εκδοσης της επιταγης.

Επιταγή ημέρας. (αν εννοείς αντί για μετρητά να πάει στην τράπεζα και να σου φέρει εσένα το χαρτί να πας να εισπράξεις αμέσως μετά)

Τραπεζικές επιταγές είναι και οι ημέρας, και αυτές στο μπλοκάκι.

Δημοσ.

Αυτό που χρησιμοποιούν οι πακιστανοί κυρίως, κι αυτό που πουλάνε στα βενζινάδικα.

Δημοσ.

Απο ebay μπορώ να κάνω παραγγελία και να επιλέξω να γίνει αποστολή σε άλλη διεύθυνση απο αυτή που έχω δηλώσει? Αυτό το κάνω σε συνεννόηση με τον πωλητή?

Δημοσ.

Περιμενω ενα δεμα απο Hong Kong και ηρθε ειδοποιητηριο προχτες να παω να το παραλαβω απο τα ΕΛΤΑ.Περναω χτες απο εκει και μου λενε οτι δεν ηρθε το δεμα σ'αυτους,τους ρωταω τοτε γιατι ηρθε ειδοποιητηριο να παω να παραλαβω και μου τα μασαγαν.Παω παλι σημερα μπας και ηρθε,παλι τα ιδια.Εχει τυχει σε εσας αυτο το πραγμα, να ερχεται ειδοποιητηριο και να λενε οτι δεν το εχουν το δεμα;

Α ξεχασα να πω οτι κοιταξα το tracking status απο το site των ΕΛΤΑ και λεει οτι εχει φτασει κανονικα το δεμα.

Δημοσ.

μαλακια κάνανε και το χάσανε κατά πασα πιθανότητα...

Και εγω αυτο φοβαμαι :fear: .Τους εδωσα και τηλεφωνο να επικοινωνισουν μαζι μου οταν θα εχουνε νεοτερα.

Δημοσ.

Απο ebay μπορώ να κάνω παραγγελία και να επιλέξω να γίνει αποστολή σε άλλη διεύθυνση απο αυτή που έχω δηλώσει? Αυτό το κάνω σε συνεννόηση με τον πωλητή?

Όχι δεν γίνεται. Όχι μόνο παραβιάζεις τους όρους του site έτσι αλλά και παύει να ισχύει η ασφάλεια και για τον πωλητή και για σένα.

Δημοσ.

Στην βιοιατρικη απο οτι θυμαμαι αρκετα νωρις το πρωι. Αλλα πρεπει να εχεις κλεισει ραντεβου, αν δεν θυμαμαι λαθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...