Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης, πρεπει να το βγαζεις, για να λειτουργει και καλυτερα και για παραπανω χρονο.

Κ το πιστολάκι;;;;;;;; :shock: :shock:

Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου το πιστολακι ειναι στη πριζα μονιμα...

Και εγω οταν δεν το ηξερα το ειχα μονιμα στη πριζα. Τωρα ομως το βγαζω.

Δημοσ.

Επισης, πρεπει να το βγαζεις, για να λειτουργει και καλυτερα και για παραπανω χρονο.

Και εγω οταν δεν το ηξερα το ειχα μονιμα στη πριζα. Τωρα ομως το βγαζω.

Ευχαριστω πολύ (για ολες τις απαντησεις :P )!!

Δημοσ.

{Οι μετασχηματιστές έχουν κάποιες περιελίξεις οι οποίες βραχυκυκλώνουν μεταξύ τους και στην μέση της διαδρομής τους πριν φτάσουν στην άκρη, και παράγουν έργο.}

Το παραπάνω δεν το έχω εξηγήσει και πολύ καλά, μην το πάρετε εντελώς τοις μετρητοίς

Ένας τρόπος για να διαπιστώσετε 100% πως κάποιοι μετασχηματιστές παράγουν έργο, είναι να πάρετε ένα μικρό μαγνήτη νεοδυμίου και να το φέρετε δίπλα τους. Θα νιώσετε ένα μεγάλο τρέμουλο που προκαλείτε καθώς το ρεύμα περνά από τα πηνία του μετασχηματιστή(==>ηλεκτρομαγνητισμός). Σε σύγχρονους φορτιστές κινητών δεν παρατηρήται αυτό, αλλά δοκιμάστε το σε ότι έχετε.

Στο κάτω κάτω πάρτε έναν μετρητή να δείτε και πόσο καίει..

Έδιτ: μην τρομάξετε από το τρέμουλο, είναι ασφαλές

Δημοσ.

Μιλαει για κλειστες συσκευες και οχι για αποσυνδεδεμενες απο την πριζα.Αυριο θα ρωτησω συναδελφους τεχνικους στη ΔΕΗ.

Δημοσ.

Μιλαει για κλειστες συσκευες και οχι για αποσυνδεδεμενες απο την πριζα.Αυριο θα ρωτησω συναδελφους τεχνικους στη ΔΕΗ.

Α ωραια!!Να μαθουμε στα σιγουρα.Αν κ πιστευω πως εστω κατι λογο θα καιει.

Δημοσ.

δε ξερω τι ακριβως εχουν,μαλλον οι τεχνικοι απεργια.Μονο ο σκαι εχει ζωντανο και μάλλον θα εχει κ ειδησεις

Δημοσ.

όταν μου δίνουνε έναν αριθμο γραμμενο έτσι ->

483. σε mm^2

τι σημαινει? :-(

463 τετραγωνικά χιλιοστά.

Είναι έτσι δηλαδή 463 (mm)2

Η τελεία είναι για να κόψει 20 mm^2 :devil:

Δημοσ.

καλώδιο ειναι. καλουμπα ^_^

ακυρον. έλεγα οτι 1cm = 1000mm. διαγραψτε το. στηστε το. κλειστε το ινσομνια. το ιντερνετ. πα να πηδηχτω απο το παραθυρο :-(

Δημοσ.

ρε παιδες help

για να πουλησω το αμαξακι μου

τι θελω απο χαρτια και τι εξοδα?

επισης επειδη αυτος μαλλον θελει να τα δωσει μετρητα

υπαρχει περιπτωση να παει στην τραπεζα και να τα κανει επιταγη?

[χωρις να εχει μπλοκακι]

thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...