thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πως μπορω να μεταφρασω στα ελληνικα την λεξη jamming? Στην μουσικη εννοια του ορου αναφερομαι. Ευχαριστω Ροκάροντας.Μονο αυτο μου ηρθε...
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Thanks Και σε μενα αυτο ερχεται, αλλα δεν μου κανει, ψαχνω κατι πιο δοκιμο..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγώ νομίζω πως δεν πρέπει να το μεταφράσεις. Γράψε τζαμάρω. (μεταξύ αστείου και σοβαρού)
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Thanks παιδια. Με βλεπω να το αποδιδω περιφραστικα τελικα.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ή "παίζω" αν η φράση είναι του στυλ "He found them jamming in the garage" ή "αυτοσχεδιάζω" αν παίζει λόγος συγκεκριμενοποίησης πχ "-What are you playing? -I'm just jamming dawg!"
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 αυτη αξιζει η θα μου μεινει στα χερια http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200615273308&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τι εννοείς; Σαν μοντέλο γενικά, ή η συγκεκριμένη;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Η ενότητα Gadgets είναι καταλληλότερη για αυτή την ερώτηση, πάντως.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τι εννοείς; Σαν μοντέλο γενικά, ή η συγκεκριμένη; η συγκεκριμένη βασικα αυτο με ενοχλει πολυ A Nikon Factory Demo is an item that has been thoroughly inspected and tested by Nikon USA to meet all original Manufacturer's specifications. All items have minimal to no use, and cosmetically are in mint or near-mint condition. Each item is in BRAND NEW operating condition and is covered by a FULL ONE YEAR WARRANTY on all parts and labor by Cameta Camera.
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το λεγόμενο και factory refurbished. Ουσιαστικά παίρνεις κάτι καινούριο ή ελάχιστα χρησιμοποιημένο το οποίο δεν μπορεί να πωληθεί ως καινούργιο (στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή είναι factory demo), με γενναία έκπτωση και με εγγύηση. Γιατί σε ενοχλεί πολύ; Καλύτερα δεν γίνεται.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το "minimal to no use" που έχεις βάλει σε bold, σημαίνει ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα ή καθόλου, δεν έχει αρνητική σημασία, αν σε προβληματίζει αυτό. Πάντως, δεν έχει κάποια reserve price η δημοπρασία; Τόσο κοψοχρονιά τη δίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις