Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν πονανε οι αρθρωσεις, γιατρο.

Νομίζω είναι στις αρθρώσεις. Μια λίγο χαζή ερώτηση απλά περνάει από το μυαλό μου.

Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στην έντονη σεξουαλική δραστηριότητα;

Σοβαρά ρωτάω.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη περίπτωση που δεν είναι τριαξονικό;

/edit: Ουαν μορ θινΓΚ σχετικά με μυϊκούς πόνους/αρθρώσεων.

Αν ο πόνος είναι στις αρθρώσεις, οι αλοιφές/έμπλαστρα/γιατροσόφια δεν κάνουν δουλειά;

Δημοσ.

Στη περίπτωση που δεν είναι τριαξονικό;

/edit: Ουαν μορ θινΓΚ σχετικά με μυϊκούς πόνους/αρθρώσεων.

Αν ο πόνος είναι στις αρθρώσεις, οι αλοιφές/έμπλαστρα/γιατροσόφια δεν κάνουν δουλειά;

Οχι, τι δουλεια να κανει. Τα εμπλαστρα καταπραυνουν μυικους πονους αλλα φυσικα δε λυνουν το προβλημα, απαλυνουν τα συμπτωματα. Αφου δεν εισαι σιγουρος, ρωτα ειδικο για να μη κανεις περισσοτερη ζημεια με την αγνοια. Αν εχεις φλεγμονη για παραδειγμα και βαζεις ζεστα, τα κανεις χειροτερα. Αν εχεις προβλημα στο τενοντα και θες ακινησια και συ κανεις ασκησεις τα κανεις χειροτερα. ΚΛΠ, ΚΛΠ...

Δημοσ.

Έχω ένα πονάκι στη μέση. Όταν ξεκουράζομαι στο κρεβάτι και ξυπνάω νιώθω καλύτερα αλλά ο πόνος επιδεινώνεται όταν κάθομαι στο γραφείο. Τελικά τι να κάνω; Να βγω για κανά περπάτημα και να κινηθώ γενικά, να συνεχίσω να κάθομαι στο γραφείο και να ξεκουράζομαι στο κρεβάτι(όπως τώρα) ή να μη κάθομαι καθόλου στο γραφείο; Κάτι άλλο...είδα μια μικρή βελτίωση με μια αλοιφή αλλά σκέφτομαι να βάλω και ένα έμπλαστρο. Τι λέτε;

καταρχήν άλλαξε καρέκλα. Σου το φωνάζει: "είμαι γτπ, σε κάνω να πονάς, πέτα με και πάρε άλλη". Αν δεν μπορείς να αλλάξεις, μάθε να κάθεσαι σωστά (πλάτη ακουμπάει πίσω), και πάρε μια πετσέτα του μπάνιου, τύλιξέ την (όχι πολύ σφιχτά) να γίνει ένα ρολό κάπου 10 εκατοστά, και βάλτο πίσω από την μέση σου όταν κάθεσαι. Λογικά αυτό θα σου επιτρέψει να κάθεσαι περισσότερη ώρα χωρίς να πονάς.

Δοκίμασε την άσκηση που δείχνει εδώ στο 1.23 (prone press up), 10 επαναλήψεις. Αν νιώσεις καλύτερα, επανέλαβε κάθε 2-3 ώρες. Αν νιώσεις χειρότερα, σταμάτα την και τράβα σε κάναν γιατρό (καλή τύχη, μουχαχα).

Α. Αν κάθεσαι πολλές ώρες (όπως υποθέτω), να σηκώνεσαι κάθε μία ώρα και να στέκεσαι λίγο όρθιος. Δοκίμασε ξανά την άσκηση. Αν δεν μπορείς να ξαπλώσεις, απλά βάλε τα χέρια σου στην λεκάνη και σπρώξε την προς τα μπρός, σαν να τεντώνεσαι προς τα πίσω ένα πράγμα.

Δοκίμασέ τα, κι αν θες ξανασφύρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλω να συμβουλευτώ κάποιον για το ποια είναι η καλύτερη λύση για τη διαχείριση οικογενειακής περιουσίας. Δηλαδή σε ποιόν πρέπει να είναι γραμμένα ακίνητα, επικαρπία, τι φόρους θα πληρώνουμε και άλλα τέτοια, για να μάθω τι με συμφέρει.

Απευθύνομαι σε λογιστή; Σε συμβολαιογράφο (που θα ξέρει τις τιμές μεταβιβάσεως); Σε τι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να συμβουλευτώ κάποιον για το ποια είναι η καλύτερη λύση για τη διαχείριση οικογενειακής περιουσίας. Δηλαδή σε ποιόν πρέπει να είναι γραμμένα ακίνητα, επικαρπία, τι φόρους θα πληρώνουμε και άλλα τέτοια, για να μάθω τι με συμφέρει.

Απευθύνομαι σε λογιστή; Σε συμβολαιογράφο (που θα ξέρει τις τιμές μεταβιβάσεως); Σε τι;

Σε συμβολαιογράφο κατ'αρχήν και σε λογιστή στη συνέχεια. :)

Δημοσ.

Σε λίγο θα φύγω από Πάτρα για Αθήνα. Μπορώ να μπω στην Ε.Ο. αποφεύγοντας τα διόδια στο Ρίο, χωρίς όμως να φτάσω σχεδόν ως το Αίγιο;

Η «παράκαμψη» που ξέρω είναι 20+ χιλιόμετρα. :shock:

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω στο lan μια hdtv, ενα bd player και ενα wd tv live (έχουν κ οι 3 συσκευές θύρα Ethernet)

Ο ρούτερ (με wifi) είναι πολύ μακρυά για να ρίξω ενα καλώδιο σε ενα απλό 5θυρο switch και να κάνω τη σύνδεση. Επίσης, wifi stick δε με ενδιαφέρει γιατί έτσι μπορώ να συνδέσω μόνο το wd tv και οχι τα άλλα 2.

Υπάρχει κάτι σαν access point που να μοιράζει το δίκτυο με τον αντίστροφο τρόπο απο τον κλασσικό; Δηλαδή να παίρνει δίκτυο απο την κεραία του κ να το μοιράζει σε ο,τι έχει κουμπώσει πάνω του με ethernet; Ή πρέπει να βρω κανένα ρουτεράκι που να υποστηρίζει DDWRT και να κάνω πατέντες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάνω στην παραπάνω ερώτησή μου, να προσθέσω κάτι παρακαλώ; Ευχαριστώ!

Απ' όσο έχω καταλάβει, καλό είναι να πάρω γνώμη από περισσότερους από έναν λογιστές (σκέφτομαι 2 ή 3), γιατί κάποιοι ξέρουν περισσότερα και έχουν καλύτερη σκέψη (ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα).

Η επίσκεψη για συμβουλές πόσο περίπου χρεώνεται; Έχω δηλαδή τη δυνατότητα που περιγράφω παραπάνω ή θα μου φύγουν τσάμπα λεφτά;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..Ξερει καποιος μηπως πως μπορω να παω απο πειραια μεταμορφωση στο στοκ του πλαισιου?Πειτε μου και τα μεσα μεταφορας που ισως χρειαστουν.Για παραδειγμα να παω στο μετρο,να παρω αυτο και μετα αυτο...και τετοια..Αν μπορειτε μεχρι σημερα το βραδυ να μου πειτε..

Δημοσ.

Σε λίγο θα φύγω από Πάτρα για Αθήνα. Μπορώ να μπω στην Ε.Ο. αποφεύγοντας τα διόδια στο Ρίο, χωρίς όμως να φτάσω σχεδόν ως το Αίγιο;

Η «παράκαμψη» που ξέρω είναι 20+ χιλιόμετρα. :shock:

ανεβαινεις στο ύψος του Λογγου. δεν εχει πιο νωρίς. αν και μαλλον τώρα θα εχεις φτάσει κιολας ^_^

• Moderators
Δημοσ.

Πως μπορω να μεταφρασω στα ελληνικα την λεξη jamming? Στην μουσικη εννοια του ορου αναφερομαι.

Ευχαριστω :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...