Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, προσπαθώ ώρες να αντιγράψω ένα σι ντι με sonicstage και itunes και μου βγάζει μήνυμα disc burner/software not found.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Είχε ακουστεί ότι θα γινόταν τον Απρίλιο νομίζω τροποποίηση στον νομο για τα ναρκωτικά , τελικά έγινε? , θα γίνει ?

• Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω αυτες. Παλιοτερα ειμαι σιγουρος πως τις ειχα εντοπισει και Ελλαδα. Βγαινουν σιγουρα Ιταλια.

Combo question: Ξερουμε αν τις πουλανε Ελλαδα, ειδικοτερα Αθηνα (και που) και αν οχι, ξερουμε κανενα online καταστημα?

post-122525-0-70111700-1306616033_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς που υπάρχει στην Αθήνα βιβλιοπωλείο που να έχει βιβλία στα Ισπανικά??

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς που υπάρχει στην Αθήνα βιβλιοπωλείο που να έχει βιβλία στα Ισπανικά??

http://www.bkyriakidis.gr/

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Librería Española

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΜΗΡΟΥ 32 - ΚΟΛΩΝΑΚΙ - 106 72 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210-3645779

e-mail: [email protected]

Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά άλλα

Καμία ιδέα για αυτό: Πρόσβαση σε "κομμένα" Urls / upload αρχείου από Url

• Moderators
Δημοσ.

Λογοτεχνια? Νομιζω και η Καπατου εχει ;)

Αλλιως internet.

Δημοσ.

Λογοτεχνια? Νομιζω και η Καπατου εχει ;)

Αλλιως internet.

Δεν νομίζω, την τελευταία φορά που πήγα είχαν μόνο βιβλία για την εκμάθηση Ισπανικών και τα λεξικά τους :-D

Γενικά προτιμώ να αγοράζω από μη ηλεκτρονικά καταστήματα οπότε θα επισκεφθώ το βιβλιοπωλείο που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω ^_^

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ^_^

Δημοσ.

Γνωριζει κανει αν μεσω εθνινκης ατμ μπορεις να καταθεσεις λεφτα σε λογαριασμο ταμιευτηριου της alpha bank?

δεν μπορείς. Μόνο σε λογαριασμό της ΕΤΕ, δικό σου ή τρίτου.

Δημοσ.

οι ελεγκτες του οασθ τσιμπανε μπονους οταν κοβουν προστιμα?

:mad:

Δημοσ.

Αμα κάθεσαι στο computer πολλες ώρες( 6-7 την ημέρα)και έχεις αστιγματισμό 1,5 βαθμό, υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει κι άλλο ο βαθμός?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...