patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κυριοι περιπτεραδες/ψιλικατζηδες θα κανετε καθολικη απεργια το ΠουΣουΚου; να προμηθευτουμε τσιγαρα απο σημερα;
patrickdrd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κυριοι περιπτεραδες/ψιλικατζηδες θα κανετε καθολικη απεργια το ΠουΣουΚου; να προμηθευτουμε τσιγαρα απο σημερα;
Dark_son20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι κι εκεί, κλεφτοκοτάδεςς χαζομάρα σχεδιασμού είναι απλά. αλλά μπορεί να την πατήσεις. πχ μπαίνω ebay.gr υποθέτω ότι όταν λέει μεταφορικά θα λέει Ελλάδα. οπότε έχει 30 το προϊόν και 6 μεταφορικά όπως μου λέει το μεγάλο φλασακι που έχει φτιάξει ο Έλληνας σχεδιαστής. κάνω το bid προχωράω στη σελίδα επιβεβαίωσης και μου λέει 30 + 40 μεταφορικά. στέλνω mail στον πωλητή να ακυρώσει την παραγγελία γιατί το ebay.gr τον έπαιζε. ευτυχώς δέχτηκε το παλικάρι και δεν είχα να πληρώνω κερατιάτικα. μπαίνω έτσι να σιγουρευτώ στο ebay.com αναγνωρίζει ότι είμαι Ελλάδα και στον ίδιο πωλητή μου λέει πολύ σωστά ότι τα μεταφορικά είναι 40 και όχι 6 που έλεγε το ελληνικό, που ήταν τα μεταφορικά για Αγγλία.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι κι εκεί, κλεφτοκοτάδεςς χαζομάρα σχεδιασμού είναι απλά. αλλά μπορεί να την πατήσεις. πχ μπαίνω ebay.gr υποθέτω ότι όταν λέει μεταφορικά θα λέει Ελλάδα. οπότε έχει 30 το προϊόν και 6 μεταφορικά όπως μου λέει το μεγάλο φλασακι που έχει φτιάξει ο Έλληνας σχεδιαστής. κάνω το bid προχωράω στη σελίδα επιβεβαίωσης και μου λέει 30 + 40 μεταφορικά. στέλνω mail στον πωλητή να ακυρώσει την παραγγελία γιατί το ebay.gr τον έπαιζε. ευτυχώς δέχτηκε το παλικάρι και δεν είχα να πληρώνω κερατιάτικα. μπαίνω έτσι να σιγουρευτώ στο ebay.com αναγνωρίζει ότι είμαι Ελλάδα και στον ίδιο πωλητή μου λέει πολύ σωστά ότι τα μεταφορικά είναι 40 και όχι 6 που έλεγε το ελληνικό, που ήταν τα μεταφορικά για Αγγλία.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κυριοι περιπτεραδες/ψιλικατζηδες θα κανετε καθολικη απεργια το ΠουΣουΚου; να προμηθευτουμε τσιγαρα απο σημερα; Δεν αγοράζεις καλού κακού έξτρα πακέτα; Χαμένα δε θα πάνε, απλά με μέτρο...
De@th L0rd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κυριοι περιπτεραδες/ψιλικατζηδες θα κανετε καθολικη απεργια το ΠουΣουΚου; να προμηθευτουμε τσιγαρα απο σημερα; Δεν αγοράζεις καλού κακού έξτρα πακέτα; Χαμένα δε θα πάνε, απλά με μέτρο...
Hellaslover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 μπορω να αλλαξω το nick μου στο ινσομνια; το χω βαρεθει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 κάνεις νέο account και ζητάς από mod/admin να bannάρει το παλιό...
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να καθαρίσω υπολείμματα σκασμένης μπαταρίας ήθελα.Οκιε, το ...καθάρισα μια και καλή. Και αναστάντα την έβδομη ημέρα κατά τας Γραφάς, και ανελθόντα εις τον καναπέ, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Λιοπύρ! (μόνο του).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 κυριοι περιπτεραδες/ψιλικατζηδες θα κανετε καθολικη απεργια το ΠουΣουΚου; να προμηθευτουμε τσιγαρα απο σημερα; Σημασία για τους καπνιστές έχει μάλλον η τελευταία φράση του άρθρου.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω αμέθυστο, σε πέτρωμα όμως, να είναι κάπως έτσι: Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα;; Που μπορώ να ρωτήσω αν έχουν; Κοσμηματοπωλείο;
freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω αμέθυστο, σε πέτρωμα όμως, να είναι κάπως έτσι: Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα;; Που μπορώ να ρωτήσω αν έχουν; Κοσμηματοπωλείο; http://www.zen-shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=2841&Itemid=26
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 http://www.zen-shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=2841&Itemid=26 Μόλις πριν λίγα λεπτά το ανακάλυψα και εγω! Μου κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις