Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμάστε τις γκοφρέτες που είχαν χρυσό περιτύλιγμα με κόκκινη και πράσινη ρίγα στη μέση ανάλογα με τη γεύση;

Το πράσινο ήταν φουντούκι. Ήταν στυλ sereneta. ΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΓΑΝΕ;

Δημοσ.

Καλημέρα

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες ταξιδίου (και στοκ δεν έχω πρόβλημα)

Ψάχνω για χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20 επειδή θα ταξιδέψω με Ryanair και ξέρω μόνο μαγαζιά στην Αθήνα δυστυχώς

Ευχαριστώ

Αν δεν είναι ήδη αργα.. Ετυχε να βρω στο Φοκα, πήρα δυο, μια 45x30x20 με 17 ευρώ και μία με λίγο μικρότερη με 14. Πολύ βολικές και ανθεκτικές μέχρι στιγμής! :D

Δημοσ.

Πήρα κάτι εισιτήρια για το eject festival στην πλατεία νερού στον Ολυμπιακό πόλο Φαλήρου και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν αριθμημένα.....Παίζουν καθίσματα εκεί, γιατί μου έκανε περισσότερο για "Arena like" φάση....

Δημοσ.

λέω να αρχίχω να παίρνω αμάξι κέντρο,για να πηγαίνω στη σχολή μου ( ΑΣΟΕΕ ) μιας και με τα έργα τώρα του ηλεκτρικού μας έχουν #@$#%^ !!

Δεν θέλω να το βάλω σε πάρκινγκ..έχετε υπόψην σας κανένα μέρος εκεί γύρω που μπορώ να βρω ? Εκεί στα δικαστήρια πάνω έχω ακούσει έχει χώρο ισχύει ?

Ώρες αιχμής καλύτερα από ομόνοια ή κηφισίας και μετά αλεξάνδρας ?

κοντά στα δικαστήρια? πλάκα κάνεις!οντως με τον ηλεκτρικό είναι τρελή ταλαιπωρία αλλά για να βρεις να παρκάρεις στην περιοχή πρέπει να την κάνεις γύρα 10 φορές. μια καλή λύση είναι σε κανά στενό στο πεδίο του άρεως απο θεριανού, βραίλα, κτλ περίπου απέναντι απο το τηνιακό αν ξέρεις που είναι

Δημοσ.

Πώς το ξέθαψες αυτό το post; Όταν το λεγε, είχε προβλήματα ο ηλεκτρικός, ενώ σε λιγότερο από 15 μέρες θα τελειώσουν επιτέλους τα έργα και στο κλειστό κομμάτι της Ομόνοιας.

Δημοσ.

2 ασχετες ερωτησουλες :

Που μπορεις να βγαλεις πιστοποιημενα αντιγραφα πτυχιων αγγλικων/γαλλικων στην αθηνα??

κ

Φωλια περιστεριων στο μπαλκονι ελλοχευει κινδυνους υγειας??

πρέπει να πας πρώτα στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου εξωτερικών που είναι στο μοναστηράκι και μετα τα αντίγραφα της μετάφρασης μπορείς να τα επικυρώσεις στα ΚΕΠ.

για τη μετάφραση θα χρειαστεί να περιμένεις περίπου 10 ημέρες και μετά στα κεπ η επικύρωση γίνεται σε 10 λεπτά

Δημοσ.

χρειάζεται διαβατήριο για να πιάσεις δουλειά στη γερμανία? για να μπεις στη χωρα σου φτάνει η καινούργια ταυτότητα και μονο, αλλα ακούω διαφορα για το τι χρειάζεται για να δουλέψεις, ξάδερφο που έχω εκεί μου λέει όχι, άλλους που έχουν πάει εκεί μου λένε ότι χρειαζόταν.

ξέρει κανεις? τα φώτα σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...