Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχω διαβάσει για τις διάφορες προϋποθέσεις και προτεραιότητες, αναφορικά με την ηλικία δεν είδα τίποτα και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κανένα όριο.

Δημοσ.

Ζήτα νιτρικό κάλιο. Το που δεν το ξέρω αλλά...

...να προσέχεις να μην σε πιάσουν και να μην σηκώσεις το σπίτι στον αέρα.

gunpowder-300x225.jpg

Θείο έχεις βρει?

γίνομαι κακός..

Δημοσ.

παρατήρησε κανείς άλλος ότι στο youtube η μπάρα που δείχνει πόσο φόρτωσε το video εξαφανίστηκε?

ή το έπαθα μόνο εγώ?

Δημοσ.

Θελω να βγαλω φωτογραφιες διαβατηριου για το διπλωμα.

Αν φοραω φακους επαφης θα πρεπει να τους βγαλω οταν παω για τις φωτογραφιες η ραδιο αρβυλα μου ειπαν;

Δημοσ.

Αν φοραω φακους επαφης θα πρεπει να τους βγαλω οταν παω για τις φωτογραφιες η ραδιο αρβυλα μου ειπαν;

ρώτα τον φωτογράφο επιτόπου

Δημοσ.

Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους φακούς επαφής.

Δημοσ.

Καλημέρα

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες ταξιδίου (και στοκ δεν έχω πρόβλημα)

Ψάχνω για χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20 επειδή θα ταξιδέψω με Ryanair και ξέρω μόνο μαγαζιά στην Αθήνα δυστυχώς

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βασουλα φτηνες βαλιτσες σιγουρα στο καπανι! ^_^

Για ακριβες ξερω μονο στο mediteranean cosmos ενα μαγαζι με delsey και τετοια φραγκατα.

Δημοσ.

στο καπάνι έχει και φτηνές και ακριβές. Οι φτηνές είναι αραχτές στο πεζοδρόμιο, οι ακριβές είναι μέσα. Για βαλίτσες μιλάω ε, μην κάνετε συνειρμούς.

Δημοσ.

Καλημέρα

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες ταξιδίου (και στοκ δεν έχω πρόβλημα)

Ψάχνω για χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20 επειδή θα ταξιδέψω με Ryanair και ξέρω μόνο μαγαζιά στην Αθήνα δυστυχώς

Ευχαριστώ

Απο τους μαυρους?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άλλη μία στα γρήγορα:

To καπανί είναι αυτό το περίεργο "παζάρι" σε κάτι στενά κοντά στην αριστοτέλους;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...