RedPanda Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι έχω διαβάσει για τις διάφορες προϋποθέσεις και προτεραιότητες, αναφορικά με την ηλικία δεν είδα τίποτα και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κανένα όριο.
vasilis123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω potassium nitrate, και πως να το ζητησω στα ελληνικα? ευχαριστω!
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ζήτα νιτρικό κάλιο. Το που δεν το ξέρω αλλά... ...να προσέχεις να μην σε πιάσουν και να μην σηκώσεις το σπίτι στον αέρα. Θείο έχεις βρει? γίνομαι κακός..
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Άμα βρεις τελικά πόσταρε μία που το βρήκες. Έχω κάποιες σκέψεις σκέψεις για καπνογόνο..
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 παρατήρησε κανείς άλλος ότι στο youtube η μπάρα που δείχνει πόσο φόρτωσε το video εξαφανίστηκε? ή το έπαθα μόνο εγώ?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Θελω να βγαλω φωτογραφιες διαβατηριου για το διπλωμα. Αν φοραω φακους επαφης θα πρεπει να τους βγαλω οταν παω για τις φωτογραφιες η ραδιο αρβυλα μου ειπαν;
JohnXarxas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Θελω να βγαλω φωτογραφιες διαβατηριου για το διπλωμα. Αν φοραω φακους επαφης θα πρεπει να τους βγαλω οταν παω για τις φωτογραφιες η ραδιο αρβυλα μου ειπαν; ρώτα τον φωτογράφο επιτόπου
freedubus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Θελω να βγαλω φωτογραφιες διαβατηριου για το διπλωμα. Αν φοραω φακους επαφης θα πρεπει να τους βγαλω οταν παω για τις φωτογραφιες η ραδιο αρβυλα μου ειπαν; Εάν το άτομο φοράει συνήθως γυαλιά, τότε θα πρέπει να τα φοράει και όταν φωτογραφηθεί. Τα γυαλιά θα πρέπει να είναι καθαρά και διαφανή, ώστε η κόρη και η ίριδα των ματιών να είναι σαφώς ορατές. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους φακούς επαφής.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Βασικά γυαλιά δεν φοράω ποτέ, μόνο φακούς. Οι οποίοι είναι τελείως διαφανείς, οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα..
vasioula1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλημέρα Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες ταξιδίου (και στοκ δεν έχω πρόβλημα) Ψάχνω για χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20 επειδή θα ταξιδέψω με Ryanair και ξέρω μόνο μαγαζιά στην Αθήνα δυστυχώς Ευχαριστώ
salliara Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βασουλα φτηνες βαλιτσες σιγουρα στο καπανι! Για ακριβες ξερω μονο στο mediteranean cosmos ενα μαγαζι με delsey και τετοια φραγκατα.
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 στο καπάνι έχει και φτηνές και ακριβές. Οι φτηνές είναι αραχτές στο πεζοδρόμιο, οι ακριβές είναι μέσα. Για βαλίτσες μιλάω ε, μην κάνετε συνειρμούς.
-nick- Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλημέρα Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες ταξιδίου (και στοκ δεν έχω πρόβλημα) Ψάχνω για χειραποσκευή διαστάσεων 55x40x20 επειδή θα ταξιδέψω με Ryanair και ξέρω μόνο μαγαζιά στην Αθήνα δυστυχώς Ευχαριστώ Απο τους μαυρους?
vasioula1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άλλη μία στα γρήγορα: To καπανί είναι αυτό το περίεργο "παζάρι" σε κάτι στενά κοντά στην αριστοτέλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις