Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όταν ανοίξει και ο σταθμός μετρό στην ανθούπολη θα πλαντάξω . +10 λεπτά ύπνου και από εκεί πάμε στο μισάωρο. :P

Δημοσ.

Σήμερα γύρισα από Κρήτη με Aegean. Στη βαλίτσα μου υπήρχε ένας φορτιστής της SANYO που έχω για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, τον είχα πάρει πέρυσι για $20 από eBay. Φτάνοντας στο σπίτι βρήκα το ένα από τα δύο «δοντάκια» (αυτό που μπαίνει στην πρίζα) στραβωμένο, ενώ είχα προσέξει πολύ καλά πως θα τον βάλω στη βαλίτσα (ανάμεσα σε μαλακά ρούχα και τυλιγμένο με bubble-wrap, είχα αφήσει μάλιστα και κενό για το φις ώστε να μη πιέζεται).

Δεδομένου ότι για να έγινε κάτι τέτοιο... μάλλον τις πετάνε τις βαλίτσες, δε τις μεταχειρίζονται σαν άνθρωποι... μπορώ να τους απαιτήσω τίποτα; Ή τρέχα γύρευε;

Με πένσα μέλλον διορθώνεται, οπότε δεν είναι τα $20 (που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχασα άμα μπορέσω να το φτιάξω) το ζήτημα. Εκνευρίζομαι όμως όταν τους πληρώνεις 100+ ευρώ και μεταχειρίζονται τα πράγματά σου λες και είναι... σακούλες με σκουπίδια.

Δημοσ.

Εγώ τα ξέρω σαν bandage (με προφορά μπαντάζ) που σημαίνει επίδεσμος αλλά και την διαδικασία του δεσίματος.

Μπορείς να τα βρεις και σαν επίδεσμο, ιμάντες, hand wraps.

έξω τα πουλάνε ως hand wraps.

μην ψαρώνεις επeιδή είναι μαύροι ...

Δημοσ.

2 ασχετες ερωτησουλες :

Που μπορεις να βγαλεις πιστοποιημενα αντιγραφα πτυχιων αγγλικων/γαλλικων στην αθηνα??

κ

Φωλια περιστεριων στο μπαλκονι ελλοχευει κινδυνους υγειας??

Δημοσ.

2 ασχετες ερωτησουλες :

Που μπορεις να βγαλεις πιστοποιημενα αντιγραφα πτυχιων αγγλικων/γαλλικων στην αθηνα??

Για αντίγραφα θα πρέπει να πας στο Μεταφραστικό Τμήμα που είναι κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι. Υπόψην ότι υπάρχει χρέωση, περίπου 20€ το αντίγραφο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...