Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δίπλωμα οδήγησης στη Θεσσαλονίκη σε πόσο καιρό βγαίνει από όταν περάσεις την οδήγηση;

Δημοσ.

Ανάλογα. 2 εβδομάδες νομίζω κατα κανόνα και μπορεί να φτάσει και μήνα αν τυχόν και έχει κίνηση το μηχανολογικό.

Προσωπικά το πήρα νομίζω μετά απο κάνα 2μηνο (σχεδόν μια 10ετία πρίν βέβαια) αλλα τότε είχαν πρόβλημα γιατί είχαν ξεμείνει απο ρόζ χαρτάκια (ffs).

Όπως και να έχει μπορείς να οδηγείς και με την βεβαίωση που σου δίνουν απο τη σχολή. Έτσι την είχα βγάλει ένα καλοκαίρι.

Δημοσ.

Θυμαται κανεις απο τη Φυσικη/Οπτικη, πως εξηγείται όταν βλέπεις ενα αμαξι να τρεχει αρκετά, που απο ένα σημείο και μετά νομίζεις ότι η ζάντα γυρνάει αντίθετα με τη φορά του αμαξιού?

• Moderators
Δημοσ.

Αυριο εχει καμια απεργια ο ΗΣΑΠ?

Στο apergia.gr δεν ειδα κατι, αλλα ακουσα μια παρεα να το λεει.

Δημοσ.

Όχι, σήμερα είχε.

Αύριο αποκαθίσταται η λειτουργία του ΗΣΑΠ (ΑΜΕ!!!) και θα μπορείς να πηγαίνεις Πειραιά-Κηφισιά όπως τότε στη μεταπολίτευση.

Δημοσ.

Όχι, σήμερα είχε.

Αύριο αποκαθίσταται η λειτουργία του ΗΣΑΠ (ΑΜΕ!!!) και θα μπορείς να πηγαίνεις Πειραιά-Κηφισιά όπως τότε στη μεταπολίτευση.

Νομιζω ομως το αλλαξανε κ δεν μπορεις να πας απευθειας, αλλα στην ομονοια θα πρεπει να κατεβαινεις για μετεπιβιβαση ... εκτος αν καταλαβα λαθος...

Δημοσ.

Έτσι είναι, αλλά καλύτερα IMHO. Καλύτερα να περιμένεις συρμό που πηγαινοέρχεται Ομόνοια-Πειραιά πχ παρά από Κηφισιά.

Δημοσ.

Όχι, σήμερα είχε.

όπα κάτσε αυτό είναι σίγουρο; γιατί είχα ακούσει για 6 Ιούνη . Δηλαδή αυριο-μεθαυριο θα λειτουργεί το Αττική - Βικτώρια; Εχω δακρύσει από συγκίνηση . Μου επιστρέφονται μετά από κανα χρόνο τα 20 λεπτά παραπάνω ύπνου κάθε πρωί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...