Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ανησυχείς.. Και να περιορίσεις τα ναρκωτικά ή το αλκοολ αφού σε χαλάνε. ^_^

Το περίμενα... Ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα έλεγε κάτι τέτοιο.

Θεωρώντας απίθανο να είδα κάποιο όραμα και αφού το μαύρο και το άσπρο μούχει τελειώσει μπορώ να πω πως ναι, αυτό που περιέγραψα όντως έγινε.

Έκανα και ένα πρόχειρο του προσώπου(σαν πεθαμένο) που ήταν πάνω από το επίμαχο μήνυμα:

bluescreenh.png

(μην πείτε καμιά @@..)

Δημοσ.

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110416103649AAOLI3Z

Spyware κτλ κτλ...

Κατέβασε malwarebytes/seek and destroy/superantispyware και το λουρί της μάνας.

Μπές σε safe mode με networking, εγκατέστησε τα και τρέξτα. Ότι βρούν στείλτο να ναι dead jim

Αν δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τα antivirus δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του .exe σε κάτι άλλο. Είναι πονηροί οι βλάχοι.

Ειδάλλως κράτα ένα πολύ ωραίο backup, κάνε ένα format και ξαναβάλε win κτλ.

Προσπάθησε να αποφύγεις links τύπου enlarge my penis ή meet ppl in your area for free sex and snowballing στο μέλλον.

Χθές έβλεπα το "devil" οπου κάποια στιγμή γίνεται κάτι σχετικό με το πρόσωπο και ήταν λίγο wtf να διαβάσω και αυτό πρωινιάτικα..

Αλλα google is your friend.

Δημοσ.

Να που δεν είμαι τρελός τελικά..

Κλάιν 'φχαριστώ καταρχάς που ασχολήθηκες σοβαρά με αυτό. Και εγώ το γκούγκλαρα αλλά στα ελληνικά, γιατί έτσι μου το έβγαλε και βρήκα 3 @@!

Τώρα για τα λινκ που λες δεν έχω ακολουθήσει κανένα από αυτά που περιγράφεις, ενώ, αναρωτόμενος βλέποντάς το μόλις έμαθα τί είναι το 3ο( :shock: )

Να δω πως θα το βγάλω τώρα γιατί δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με αυτές τις διαδικασίες, και βλέπουμε.

Thank's again kai να ξαναπώ ότι το μήνυμα αυτό που έβγαλε, ήταν πολύ τρομαχτικό και ψαρωτικό :ph34r:

Δημοσ.

Mεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα τα ΚΕΠ.Ηξερα μεχρι τις 8 αλλα κατι ακουσα οτι το πηγαν μεχρι μεσημερι?Δε βρηκα καμια ανακοινωση αλλα ισως ειναι ανεπισημο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω ότι ισχύουν αυτά που αναφέρονται εδώ. Πάντως, μπορείς να βάλεις σε μηχανή αναζήτησης το ΚΕΠ του Δήμου σου, στους δύο τελευταίους που έζησα/ζω έχουν site δικά τους με αυτές τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι ισχύουν αυτά που αναφέρονται εδώ. Πάντως, μπορείς να βάλεις σε μηχανή αναζήτησης το ΚΕΠ του Δήμου σου, στους δύο τελευταίους που έζησα/ζω έχουν site δικά τους με αυτές τις πληροφορίες.

θενξ.Βρηκα τηλ και πηρα τελικα αλλα μου ειπε δε ξερει αν ισχυει το ιδιο ωραριο για ολα,παντως το δικο μου ειναι μεχρι 7:30.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση.

Μετρό Αιγάλεω πας στην στάση που είναι απέναντι από την πλατεία του μετρό (ιερά οδό, ρεύμα προς Αθήνα) και παίρνεις το 829. μετά από 2-3 άντε 4 στάσεις είναι το ικεα.

Για το έλα, η αντίστροφη διαδρομή. Παίρνεις 829 και με μια βόλτα ικεα-κηφισό-πετρου ράλλη-θηβών-ιερά οδό καταλήγεις μετρό.

Δημοσ.
Πώς πηγαίνει και- κυρίως- πώς φεύγει κανείς από το ΙΚΕΑ Κηφισού με ΜΜΜ;

Για να μην ταΐζεις κάθε μέρα κάποιονα ένα ψάρι,μάθε του ψάρεμα:

>youdrive.gr

Βάζεις τη θέση που είσαι,στη δείχνει στο χάρτη,μετά τη θέση που θες να πας,στη ξαναδείχνει και ταυτόχρονα σου λέει το συνδυασμό συγκοινωνίας+ποδαριών...

Δημοσ.

Τι ειναι το overlock σε ενα pc?

Overclock.

Αύξηση της συχνότητας λειτουργίας σε κάποιο υποσύστημα του υπολογιστή (συνήθως στον επεξεργαστή) για επίτευξη μεγαλύτερων επιδόσεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...