Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον αυτόν που ζητάει το αντίγραφο πρέπει να ρωτήσεις. Κάποιοι ίσως το δεχτούν, ο αφεντικός της γνιλεκαζμ πχ το δέχτηκε. Κανονικά όμως νομίζω δεν ισχύει.

Για ένα μεταπτυχιακό είναι. Μου είπαν τελικά πως πρέπει πρώτα να πάω σε δικηγόρο και μετά σε ΚΕΠ....εναλλακτικά ελληνοβρετανικό/Goethe :/

Δημοσ.

Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά απάντηση δεν πήρα οπότε ξαναρωτώ :P

Επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίων ξένων γλωσσών μπορώ να πάρω από ΚΕΠ; Δηλαδή να πάω τα πτυχία, να τα βγάλουν φωτοτυπία και να επικυρώσουν την γνησιότητα των φωτοτυπιών; Πείτε μου ότι γίνεται δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω σε Ελληνοβρετανικό και Goethe για τέτοιες μαλακίες :(

Μπορείς να το κάνεις σε δικηγόρο.

Δεν είμαι σίγουρη ότι χρειάζεται το ΚΕΠ, εγώ πάντα τα πήγαινα με επικύρωση (και μετάφραση, αν ήταν απαραίτητη) δικηγόρου.

Δημοσ.

Το ΚΕΠ βασικά θα επικυρώσει αντίγραφα από την δουλειά που θα κάνει ο δικηγόρος.

Ελπίζω να μην παίρνουν μεγάλη αμοιβή :P

• Moderators
Δημοσ.

Σημερα ειναι ολα κλειστα?Κια στο ιδιωτικο και στο δημοσιο?[κομμωτηρια γυμναστηρια κτλ ειναι ανοιχτα?]

Ο ιδιωτικος τομεας δουλευει κανονικα. Φυσικα.

Δημοσ.

Τυχαία διαπίστωσα πως έχω όλη τη συλλογη από τον τρογιαν Lukicsel. Έχετε καμιά πρόταση πως να τη διώξω;

Χρησιμοποιώ security essential, removel pro 4, ccleaner.

Δημοσ.

μια ερώτηση παιδιά... Κάποιος θα υπάρχει που να ξέρει.. δε μπορεί..

Υπάρχει στην αθήνα κάποιο παγοδρόμιο ανοιχτό?

Δημοσ.

το e-banking της ΕΤΕ τρομπάρει και σε άλλους, ή μόνο σε μένα; Έχει 2-3 μέρες τώρα που δεν μπορώ να δω τίποτα.

Δημοσ.
τέτοιου είδους απάντηση περίμενα. Ευχαριστώ.

__________________________________________________________________________________________________________

Όσοι χρησιμοποιείτε netbook και δεν έχετε κάποιο λόγο να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένο λειτουργικό, αξίζει να δοκιμάσετε το Jolicloud.

?

.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι που έγινε πριν λίγο.

Ήμουνα μπροστά στον υπολογιστή χωρίς να κάνω κάτι όταν ξαφνικά αρχίζει ο φφ να κουνιέται. Λέω θα μπαίνει screensaver ή αναμονή και πάω να κουνήσω το ποντίκι. Μόλις που πήγα να το αγκήξω μου πετάει πολύ ξαφνικά μια μπλέ οθόνη, όχι blue screen of death, ήταν γαλάζιο, ανοιχτό και στο κέντρο είχε μια καρικατούρα σαν πρόσωπο και από κάτω έγραφε "είναι νεκρός τζίμη" ή "είσαι νεκρός τζιμ", κάπως έτσι και στο κάτω μέρος της οθόνης πρέπει να είχε και άλλα πράματα που δεν πρόλαβα να δω γιατί η οθόνη αυτή κράτησε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Αμέσως έκανε επανακίνηση και όταν άνοιξε αφού έκανε restore tabs μου βγάζουν τα windows ότι εγκαταστήθηκαν καμιά εκατοστή ενημερώσεις. Μετά από αυτό καθησύχασα λίγο(όταν είδα την οθόνη με το-πολύ απειλητικό- μήνυμα είχα μείνει κάγκελο και είχα κλάσει μέντες). Πρώτα φορά νομίζω μου κάνει επανεκίνηση από μόνο του για ενημερώσεις, χωρίς να ρωτήσει.

Λοιπόν, παίζει τίποτα με κανάν ιό, να ανησυχήσω ή είναι μαλακία των win7 ?

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...