slygeo87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Βγάζω τα ρεύματα και δεν κάνει ούτε detect τον σκληρό ούτε boot-άρει. Μόλις το συνδέω, δουλεύει για λίγα λεπτά και μετά κάνει επανεκκίνηση. Η διαχείριση συσκευών δεν το βλέπει να το απενεργοποιήσω. Καμιά πρόταση;
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Τα ρευματα τα βγαζεις απο που; Ο σκληρος ειναι ide η σατα? Το σιντι ειναι ιντε η σατα;
slygeo87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Όλα IDE. Είναι παλιός. Βγάζω το ρευματάκι από το dvd, όχι τη καλωδιοταινία. Πρέπει να τη βγάλω και αυτή; Επίσης είπα, πως όταν βγάζω το ρεύμα, δεν βλέπει καν τον σκληρό στο ξεκίνημα. Παγώνει.
demessakis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Άλλαξε την τροφοδοσία του drive (αν περισσεύει καμία).
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 εχεις βαλει σωστα τα jumpers και την καλωδιοταινια;
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά απάντηση δεν πήρα οπότε ξαναρωτώ Επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίων ξένων γλωσσών μπορώ να πάρω από ΚΕΠ; Δηλαδή να πάω τα πτυχία, να τα βγάλουν φωτοτυπία και να επικυρώσουν την γνησιότητα των φωτοτυπιών; Πείτε μου ότι γίνεται δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω σε Ελληνοβρετανικό και Goethe για τέτοιες μαλακίες
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) μάλλον αυτόν που ζητάει το αντίγραφο πρέπει να ρωτήσεις. Κάποιοι ίσως το δεχτούν, ο αφεντικός της γνιέκαζμ πχ το δέχτηκε. Κανονικά όμως νομίζω δεν ισχύει. Ερώτηση: σε ένα ΡΙΙΙ 1000 MHz με 700τόσο ram τι browser να βάζαμε, που να μην κάνει 8 ώρες να ανοίξει και να μην σούρνεται όπως ο φφ; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2011 από leftermann
35apontos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ερώτηση: σε ένα ΡΙΙΙ 1000 MHz με 700τόσο ram τι browser να βάζαμε, που να μην κάνει 8 ώρες να ανοίξει και να μην σούρνεται όπως ο φφ; Δηλαδή τη περίπτωση προσαρμογής μέσω msconfig του λειτουργικού δεν τη σκέφτεσαι; Υ.Γ.Δεν λέω "βάλε linux",είδες,είμαι καλό παιδί. Υ.Γ.2:PIII 866 με εφτακόσια κάτι μνήμη κοντράρει στα ίσα PIV και mobile που κατα καιρούς πέφτουν στα χέρια μου.
leftermann Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δηλαδή τη περίπτωση προσαρμογής μέσω msconfig του λειτουργικού δεν τη σκέφτεσαι; Υ.Γ.Δεν λέω "βάλε linux",είδες,είμαι καλό παιδί. Υ.Γ.2:PIII 866 με εφτακόσια κάτι μνήμη κοντράρει στα ίσα PIV και mobile που κατα καιρούς πέφτουν στα χέρια μου. δεν το είχα υπόψιν μου αυτό φίλτατε μουστάκια. Θα το τσεκάρω όμως. Αν ήταν δκόμ λινουξάκι θα τού'ριχνα, έχω ένα στο μαγαζί, ΡΙΙΙ 700άρι με 256 ραμ, και μια χαρούλα την κάνει την δουλειά του. Μερσί
andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 λοιπον, ξέρω ότι υπάρχει λεωφορειο 2-3 φορές τη βδομαδα που ξεκιναει απο αθήνα και ανεβαινει ιταλία. κανει στάσεις και εξυπηρετει τον κοσμο ξερω γω. ξερει κανεις να μου πει πειρσσοτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις