Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ναι, αυτή είναι. (Crank: High Voltage/ Crank 2)
zaqxsw Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλημέρα. Ξέρει κανείς ποιος έχει την DPD στην Ελλάδα? Παλαιότερα ήταν η Interattica αλλά έκλεισε. Ευχαριστώ Τιποτα κανεις?
thanos2718 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο θα μπουνε στο site του ΚΠγ τα θεματα και οι απαντησεις των εξετασεων Μαιου 2011 (Β2)??Απαντηστε καποιος pleaseee
RedPanda Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 με ταχυμεταφορές ελτά έχει κανένας εμπειρία ? είναι νορμάλ να αργεί το δέμα 2 μέρες ?! τελικά δεν άργησε το δέμα, απλά δεν ήρθε η ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ ! Επίσης έμαθα πως επειδή δεν υπάρχει κατάστημα της "Ταχυμεταφορές ελτά" στην πόλη μου πρέπει να πάω να πάρω το πακέτο εγώ ! Δηλαδή πλήρωσα για courier και πήρα τα )&$*#* μου
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ξερουμε αν το Ρublic αναλαμβανει και ανανεωσεις συμβολαιων κινητης τηλεφωνιας? Vodafone συγκεκριμενα. Και ισως καποιο αλλο αναλογο μεγαλο καταστημα (εκτος Πλαισιου που το γνωριζω ηδη)?
JimxxZe Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εισάγω boxplot στο openoffice;;
ravend Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 γινεται να παραγγειλω απο το πλαισιο φορητο στην πιστωτικη που ειναι στο ονομα της μανας μου και να το στειλει το καταστημα σε αλλη διευθυνση απο αυτη της καρτας? δηλαδη να πληρωσει αλλο ονομα και σταλθει σε αλλο ονομα το πακετο? την ιδια απορια εχω και για ησοπ,μουλτιραμα. αν καποιος ξερει θα ειναι σωτηριο,καθως κυριακη σημερα και δεν μπορω να παρω τηλ! ευχαριστω
JohnXarxas Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 μάλλον ναι... πως άλλωστε αν κλαπεί ο αριθμός της πιστωτικής σου σε γεμίζουν χρέη
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 γινεται να παραγγειλω απο το πλαισιο φορητο στην πιστωτικη που ειναι στο ονομα της μανας μου και να το στειλει το καταστημα σε αλλη διευθυνση απο αυτη της καρτας? δηλαδη να πληρωσει αλλο ονομα και σταλθει σε αλλο ονομα το πακετο? την ιδια απορια εχω και για ησοπ,μουλτιραμα. αν καποιος ξερει θα ειναι σωτηριο,καθως κυριακη σημερα και δεν μπορω να παρω τηλ! ευχαριστω Για Πλαίσιο τουλάχιστον, δε μπορείς να στείλεις σε κάτοχο διαφορετικό απ αυτόν της κάρτας.
thanos2718 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Η θερμαντικη κρεμα μπορει να λειτουργισει σαν βοηθημα για αποθεραπεια σε καταγμα?
Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Η θερμαντικη κρεμα μπορει να λειτουργισει σαν βοηθημα για αποθεραπεια σε καταγμα? Είναι μόνο για μυικους τραυματισμούς.
slygeo87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω ρε τσακάλια, υπάρχει περίπτωση να κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής επειδή το dvd-rom είναι προβληματικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις