JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 δεν βρίσκω τπτ αλλά επειδή δεν επιλέγω χώρα ποια να επιλέξω? να παίξω joker?
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ποτε έκανες την παραγγελια? μήπως δεν έχει πάει το δέμα ακόμα στα ελτα και για αυτό δεν εμφανίζεται στο track and trace? δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να παίζει
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 την έκανα Σάββατο ή παρασκευή βράδυ σήμερα μου ήρθε το e-mail ότι παραδώθηκε
gamanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 την έκανα Σάββατο ή παρασκευή βράδυ σήμερα μου ήρθε το e-mail ότι παραδώθηκε Παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ ή στην διεύθυνση παραλαβής; Το δίκτυο χωρών EMS λογικά δε θα σου βγάλει αποτέλεσμα. Καλύτερα πάρτους ένα τηλεφωνάκι. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 800 11 83000 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΔΕ ΦΩΝΑΖΩ , ΕΠΙΚΟΛΛΩ...
slygeo87 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έκανα format σε έναν παλιο υπολογιστή και δεν έχω ήχο. Κατεβάζω από το site της gigabyte τους drivers αλλά λέει για windows xp κι εγώ έβαλα τα win7. Να τους περάσω; Θα κάνουν; Όλα τ' άλλα τα βλέπει κανονικά το λειτουργικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Για δοκιμασε drivers της realtek http://www.realtek.com.tw/
zaqxsw Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Καλημέρα. Ξέρει κανείς ποιος έχει την DPD στην Ελλάδα? Παλαιότερα ήταν η Interattica αλλά έκλεισε. Ευχαριστώ
Oscar_Mike Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 παιδιά για παραγγελίες από αμερική αξιας μικρότερης από 30-40 euro τι πληρώνεις για εκτελωνισμό? το κλασικό 3euro? ή μπορεί κ παραπάνω ή και τίποτα? και αν τελικά πληρώσεις, πως και πότε τα δίνεις τα παραπάνω λεφτά? ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 μηπως ξερετε που ειναι το μουσειο μπενακη? Βλεπω οτι εχει διαφορα κτιρια http://www.benaki.gr/index.asp?lang=gr&id=402
fireflies Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 μηπως ξερετε που ειναι το μουσειο μπενακη? Δεν είναι ένα. Υπάρχει το παλιό, στην οδό Κουμπάρη κάτω από την πλατεία Κολωνακίου. Υπάρχει και το νέο κτίριο στην οδό Πειραιώς 138 και το Ισλαμικής Τέχνης στο Θησείο, νομίζω στην Ασωμάτων, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Dark_Duck Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 παιδιά για παραγγελίες από αμερική αξιας μικρότερης από 30-40 euro τι πληρώνεις για εκτελωνισμό? το κλασικό 3euro? ή μπορεί κ παραπάνω ή και τίποτα? και αν τελικά πληρώσεις, πως και πότε τα δίνεις τα παραπάνω λεφτά? ευχαριστώ! Αν το δεμα ειναι δηλωμενο Low value 30-40 δολλαρια τότε ενδεχεται να μην ασχοληθούν καθόλου. Αν ειναι ηλεκτρονικά, Pc parts, κινητα τηλ κτλ μπορεί να το σκαλίσουν και να ψαξουν τιμολογιο αλλα ειναι και παλι πολυ σπανια περιπτωση. Σε κάθε περιπτωση αν σου ερθει μεσω UPSS (ταχυδρομιο Αμερικης) τοτε θα πληρωσεις το κλασικο 3 ευρω. Το καλύτερο ειναι να στο μαρκάρουν σαν gift, αν μπορεί ο seller για να μην χρειαστεί να πληρωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις