Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν έφυγες πριν από 7 χρόνια γτ απογοητεύτηκες από την τότε κατάσταση, μην γυρίσεις, θα ξαναφύγεις 200%

αν και θεωρώ πως έφυγες για σπουδές κλπ

Δημοσ.

αν έφυγες πριν από 7 χρόνια γτ απογοητεύτηκες από την τότε κατάσταση, μην γυρίσεις, θα ξαναφύγεις 200%

αν και θεωρώ πως έφυγες για σπουδές κλπ

Ναι για σπουδές και ξέμεινα. Βαρέθηκα την ξενιτιά αλλά τουλάχιστον πληρώνω τους λογαριασμούς. Προς γκρεμός...

Θα κάνω την προσπαθειά μου και αν αποτύχω θα ξαναπροσπαθήσω ξανα και ξανά :rolleyes:

Αν βρειτέ κάτι πείτε μου, χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανένας πού μπορεί να πουλάνε από αυτά τα μικρά άσπρα μπιλάκια, σαν από σκληρό φελιζόλ, με τα οποία γεμίζουν κάτι μαξιλάρια, κάτι κουκλάκια, και τέτοια;

Το σάμαλι και το ρεβανί δεν είναι το ίδιο. Μοιάζουν.

Νομίζω η κύρια διαφορά είναι ότι το σάμαλι έχει μαστίχα.

Επεξ/σία από leftermann
Δημοσ.

H Alpha εχει μπλοκαρει συναλλαγες με εταιριες στοιχηματικου περιεχομενου εδω και 2-3 μηνες.

Για την ακριβεια εχει μπλοκάρει τις καταθησεις.

Στις αναληψεις κανένα πρόβλημα (δηλαδη αν εχεις λεφτα στο στοιχηματικο λογαριασμό σου και τα τραβηξεις στον alpha bank Λογαριασμο, σε αφηνει μια χαρα)

Αληθεια ρε Κρις, εχεις ψαξει γιατι το καναν και βασικα τι θα γινει, που θα παει?

Εχω παρε δωσε μπολικα με alpha - κυριως με το τεχνικο τμημα τους - αλλα τα παιδια το ξερουν αυτο αλλα μου λενε δεν ειναι αρμοδιοι, αποφασιζει ενα εμπορικο τμημα

Δημοσ.

καλησπερα :) θελω καποιος να μου πει αν ξερει τι ακριβως ειναι το κτιριο στην γλυφαδα-στην λεωφορο ποσειδωνος-απεναντι απο το baalux(η εισοδος του κτιριου συμφωνα παντα με την ταμπελιτσα ειναι επι της λαζαρακη) :rolleyes:

Δημοσ.

Επειδη δεν βρηκα τοπικ για Γενικες Ερωτησεις στο Software και δεν θελω να ανοιξω νεο:

Μπορώ με το TeamViewer να ανταλλάσω και αρχεια μεταξύ δυο υπολογιστών ή απλά ελέγχω από τον εναν τον άλλον??

Το λαπτοπάκι μου τραβάει κάτι ζορια και δεν βλεπεται με το desktop στο LAN στο σπίτι αλλα και τα 2 βγαίνουν Ιντερνετ, και μέχρι να το λυσω, σκεφτόμουν αν μπορω να βαλω το TeamViewer και στα δυο και να τραβήξω κάτι αρχεια που θέλω να πάρω στο laptop από το desktop (και δεν την παλεύω αλλο να πηγαινοερχομαι με το στικακι)

Δημοσ.

καλησπέρα

έκανα μια παραγγελία από το multielectrostore.gr

και μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα

Σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας με κωδικό ............ εστάλη με τα παρακάτω στοιχεία:

Αποστολή με: COURIER-PORTA-PORTA-ELTA

Tracking number: ................

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το multielectrostore.gr για τις ηλεκτρονικές αγορές σας.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το παραλάβω από τα ελτα, ή να περιμένω?

και ο tracking number σε τι χρησημεύει?

συνήθως δεν παραγγέλνω πράγματα στο σπίτι από e-shop, και επιλέγω παράδοση στο κατάστημα, αλλά αυτό δεν έχει κανένα κατάστημα κοντά μου

Δημοσ.

το πόρτα-πόρτα είναι η courier υπηρεσία των ελτα που σου φέρνει τα δέματα στο σπίτι, αν δεν σε βρούν εκεί σου αφήνουν ειδοποίηση να πας να παραλαβής από το κατάστημα, ο αριθμός που σου έδωσαν (tracking number)είναι για να παρακολουθείς μέσα από το site των ελτα που βρίσκετε ανά πασα στιγμή το δέμα σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...