viper2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ξερει κανεις τι adsl παιζει στην Ευβοια? συγκεκριμενα τσακαιους πανω απο τα στυρα! thanks
eSATA Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δυσκολο. Οχι ανεφικτο ομως. Σκεψου πως σε αυτες τις 10 ωρες το πουλι θα ειναι ψιλοσοκαρισμενο, οποτε δεν θα τρωει κλπ, εκτος αν πεσεις σε κανεναν που ειναι χυμαδι (γιατι παιζει ρολο και ο χαρακτηρας τους), οποτε θα εισαι ανετος. Δεν θα πεθανει βεβαια, αλλα μια φρικη πιθανοτατα θα την φαει. Το καλυτερο λοιπον που εχεις να κανεις οταν πραγματοποιησεις το ταξιδι, ειναι να σκεπασεις το κλουβι με σκουρο υφασμα για να εχει τεχνητη νυχτα και στις στασεις να το βγαζεις και να εισαι καπου απομερα για να μην παθει κοκομπλοκο απο τους θορυβους κλπ, οποτε να φαει/πιει. Εννοειται πως το κλουβι θα ειναι διπλα σου και οχι στον χωρο αποσκευων, οπως ειπε και ο Dark_son20. Δύσκολο να είναι δίπλα μου.. είναι πάντα γεμάτα τα λεωφορεία. Και από ότι καταλαβαίνω θα είναι θέμα του οδηγού για το αν θα με αφήνει η όχι να το βάζω στο διάδρομο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ποια τραπεζα βγαζει χρεωστικη visa; Αν εννοεις προπληρωμενη οι πιο πολλες αλλα σιγουρα Eurobank , Πειραιως ,Κυπρου.
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν εννοεις προπληρωμενη οι πιο πολλες αλλα σιγουρα Eurobank , Πειραιως ,Κυπρου. ... και alpha.
παπι Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αν εννοεις προπληρωμενη οι πιο πολλες αλλα σιγουρα Eurobank , Πειραιως ,Κυπρου. Πηγα eurobank αλλα μου ειπε για prepaid, εγω θελω visa (θελω να βγαλω κατι χρηματα απο το pokerstarts, και να κανω κανα ψωνιο)
Lucifer Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σίγουρα Alpha, Marfin και Αγροτική. Αποφεύγεις Εμπορικής.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 H Alpha εχει μπλοκαρει συναλλαγες με εταιριες στοιχηματικου περιεχομενου εδω και 2-3 μηνες.
dora_explorer Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Χαιρετώ. Προσπαθώ να βρω δουλειά Ελλάδα και τα σα'ι'τς που έχω βρει να ψάξω δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ξέρετε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω? Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ Ελλάδα, ούτε μένω, οπότε μόνο στο ίντερνετ μπορώ να ψάξω. Αν βοηθά ψάχνω δουλειά στον τεχνολογικό κλάδο. Υπάρχει κάποιο σα'ι'τ ειδικά για τεχνολογικές δουλειές?
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Χαιρετώ. Προσπαθώ να βρω δουλειά Ελλάδα και τα σα'ι'τς που έχω βρει να ψάξω δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ξέρετε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω? Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ Ελλάδα, ούτε μένω, οπότε μόνο στο ίντερνετ μπορώ να ψάξω. Αν βοηθά ψάχνω δουλειά στον τεχνολογικό κλάδο. Υπάρχει κάποιο σα'ι'τ ειδικά για τεχνολογικές δουλειές? χαχαχαχαχαχαχααααχαχ (μην το πάρεις στραβά το γέλιο) εδώ δεν βρίσκουν δουλειές αυτοί που μένουν στην Ελλαδα η λύση ιντερνετ είναι πολύ καλή προκειμένου να έχεις ένα εισόδημα φτιάχνεις ένα website
dora_explorer Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Χαχαχα, όλοι το ίδιο μου λένε. Λέω να κάνω την προσπαθειά μου. Έχω κάνει και τα χαρτιά μου στο ΔΟΑΤΑΠ να μου αναγνωρίσουν το πτυχίο. Ζω μεγάλες στιγμές! Μόνο το ergasia.gr εύχω βρει και κάνα-2 άλλα, αλλά οι δουλειές είναι ολίγο(να μην πω πολύ) χάλια..
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Χαιρετώ. Προσπαθώ να βρω δουλειά Ελλάδα και τα σα'ι'τς που έχω βρει να ψάξω δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ξέρετε τι μπορώ να χρησιμοποιήσω? Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν έχω δουλέψει ποτέ Ελλάδα, ούτε μένω, οπότε μόνο στο ίντερνετ μπορώ να ψάξω. Αν βοηθά ψάχνω δουλειά στον τεχνολογικό κλάδο. Υπάρχει κάποιο σα'ι'τ ειδικά για τεχνολογικές δουλειές? Δεν είναι αποκλειστικά για τον κλάδο που ζητάς αλλά κάτι κάνουν κι αυτά: http://www.kariera.gr/GR/Default.aspx/ http://www.skywalker.gr/ wtf τόσο πολύ άργησα;
-nick- Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ναι. Αλλά νομίζω πως δε μπορεί να στείλει κάποιος συστημένο χωρίς πλήρη στοιχεία. Τελικα μου ρθανε σημερα τα cd, σε μολις 4 μερες απο σουηδια ελλαδα! Εδωσα τελικα και επιθετο αλλα και να μην εδινα μαλλον θα ερχοντουσαν αφου δεν χρειαστηκε να παω ταχυδρομειο, το πακετο ηρθε απευθειας σπιτι μου. Και τα cd που πηρα: http://www.discogs.com/Various-Schlabbaduerst-002/release/107403 http://www.discogs.com/Various-Schlabbaduerst-005/release/154105 http://www.discogs.com/Various-Schlabbaduerst-006/release/292163 Τα ειχα λιωσει σε mp3 αλλα ειπα να κανω support στους τυπαδες γιατι το αξιζουν. Ειναι και ψιλοσπανια/συλλεκτικα κομματια. Το 6 θα αρεσει σε πολλους, οχι μονο σε οσους γουσταρουν σαιτρανς, καθως ειναι ψυχεδελο-dub/ambient. Οποιος το θελει Pm me.
dora_explorer Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 χαχαχαχαχαχαχααααχαχ (μην το πάρεις στραβά το γέλιο) εδώ δεν βρίσκουν δουλειές αυτοί που μένουν στην Ελλαδα η λύση ιντερνετ είναι πολύ καλή προκειμένου να έχεις ένα εισόδημα φτιάχνεις ένα website Τι στραβά να το πάρω,ξέρω πώς είναι τα πράγματα. Απλά κλείνω τα 7 χρόνια έξω και είχα μια ελπίδα ότι θα γυρίσω. Δεν είμαι του προγραμματισμού τόσο, τον βαριέμαι. Κάνω support project και management περισσότερο. Αν δεν βρω κάτι, θα σκεφτώ μπας και κάνω κάτι άσχετο εκτός αντικειμένου. Μέσα στις κρίσεις υπάρχουν οι ευκαιρίες(και μετά ξύπνησα..).
Προτεινόμενες αναρτήσεις