Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μου στειλουν 3 cd απο εξωτερικό , δεν είπα το επίθετο μου παρα μονο το ονομα, υπάρχει περίπτωση αν ο φακέλος δεν ερθει απευθειας σπιτι μου αλλα πρεπει να το παρω απο το ταχυδρομειο να υπαρξει προβλημα που δεν εχω συμπεριλαβει κ επιθετο ?

Δημοσ.

Καλου κακου του εστειλα κ το επιθετο, ελπιζω να τον προλαβα. Παντως φιλος στην πατρα ειχε παραγγειλει κατι απο αιγυπτο, δεν ειχε δωσει επιθετο, και πηγε κ το παρελαβε κανονικα απο το ταχυδρομειο ...

Δημοσ.

Συστημένο πακετάκι από Αγγλία, πόσες μέρες κάνει να έρθει? Το μαγαζί το έστειλε 21/4, τα royal mail το παρέδωσαν στις 22/4 και τα ΕΛΤΑ δεν το έχουν ούτε στο track and trace!!!

Δημοσ.

Έχουμε υπόψη καμία ιστοσελίδα για μουσική ενημέρωση, ειδήσεις, νέες κυκλοφορίες κτλ;

Δημοσ.

Έχουμε υπόψη καμία ιστοσελίδα για μουσική ενημέρωση, ειδήσεις, νέες κυκλοφορίες κτλ;

www.last.fm Η υπέρτατη.

Δημοσ.

δεν ξέρω να σου πω.

αλλα αν σου πουν για το χώρο των αποσκευών μην δεχθείς.

το πιθανότερο είναι ότι δεν θα επιζήσει το παπαγαλάκι

• Moderators
Δημοσ.

Eννοεις να στο στειλουν με ΚΤΕΛ? Ποσες ωρες? Ρισκο ειναι παντως αν ειναι πολλες οι ωρες γιατι μπορει να μην αντεξει. Δεν φημιζονται για την γεναιοτητα τους και μπορει να παθει σοκ.

Δημοσ.

To κατσικι και το γιδι ειναι διαφορετικα ζωα (οπως λεμε αλογο-μουλαρι-γαιδουρι) ή καποια συγκεκριμενα κατσικια, λεγονται και γιδια?

Δημοσ.

To κατσικι και το γιδι ειναι διαφορετικα ζωα (οπως λεμε αλογο-μουλαρι-γαιδουρι) ή καποια συγκεκριμενα κατσικια, λεγονται και γιδια?

Το ιδιο ζωο ειναι σε διαφορετικη ηλικια !!!Κατσικακι στα νιατα και γιδι στα γεραματα.Το αρσενικο γιδι ειναι ο τραγος.

Δημοσ.

Eννοεις να στο στειλουν με ΚΤΕΛ? Ποσες ωρες? Ρισκο ειναι παντως αν ειναι πολλες οι ωρες γιατι μπορει να μην αντεξει. Δεν φημιζονται για την γεναιοτητα τους και μπορει να παθει σοκ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω. Αλλά για παράδειγμα το καλοκαίρι πρέπει να το μεταφέρω στην πόλη μου.

Κανα 10ωρο ταξίδι συνολικά.

• Moderators
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω. Αλλά για παράδειγμα το καλοκαίρι πρέπει να το μεταφέρω στην πόλη μου.

Κανα 10ωρο ταξίδι συνολικά.

Δυσκολο. Οχι ανεφικτο ομως. Σκεψου πως σε αυτες τις 10 ωρες το πουλι θα ειναι ψιλοσοκαρισμενο, οποτε δεν θα τρωει κλπ, εκτος αν πεσεις σε κανεναν που ειναι χυμαδι (γιατι παιζει ρολο και ο χαρακτηρας τους), οποτε θα εισαι ανετος.

Δεν θα πεθανει βεβαια, αλλα μια φρικη πιθανοτατα θα την φαει. Το καλυτερο λοιπον που εχεις να κανεις οταν πραγματοποιησεις το ταξιδι, ειναι να σκεπασεις το κλουβι με σκουρο υφασμα για να εχει τεχνητη νυχτα και στις στασεις να το βγαζεις και να εισαι καπου απομερα για να μην παθει κοκομπλοκο απο τους θορυβους κλπ, οποτε να φαει/πιει.

Εννοειται πως το κλουβι θα ειναι διπλα σου και οχι στον χωρο αποσκευων, οπως ειπε και ο Dark_son20.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...