Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Σε χρεωστική κάρτα, όταν πηγαίνω και βάζω λεφτά στον λογαριασμό μεσω ΑΤΜ συνήθως κάνει μια μέρα για να μπουν. Αν πάω και τα κάνω κατάθεση στο ταμείο εκείνη την στιγμή, θα μπουν απευθείας ή πάλι πρέπει να περιμένω μια ημέρα? Μπαινουν την ιδια στιγμη αν πας σε ταμειο.
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μπαινουν την ιδια στιγμη αν πας σε ταμειο. Ωραία, thanks. Τώρα μου μένει απλά να βρω λεφτά να βάλω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Ωραία, thanks. Τώρα μου μένει απλά να βρω λεφτά να βάλω. Καλο...Απαραιτητη προυποθεση !!! :cry:
kabamaru21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 ερωτηση σχετικα με ευδοξο.. εαν εχεις παρει βιβλιο για το μαθημα, και πλεον ο καθηγητης εχει αλλαξει μαζι και τα προτεινόμενα βιβλια, μπορεις να παρεις καινούργιο?
-nick- Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Αν το παλιο βιβλιο που πηρες δεν εχει καταγραφει απο ευδοξο(δηλαδη το πηρες παλιοτερα απο περυσι που αρχισε για πρωτη φορα ο ευδοξος) λογικα θα μπορεις να το παρεις χωρις να εχεις μπλεξιματα ...
kabamaru21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 το προηγούμενο εξαμηνο δεν εκανα καν εγγραφή ευδοξο λογο στρατου. Ειναι 4 βιβλια που θελω να παρω τωρα αλλα εχω λαβει τα αντιστιχα προηγουμενα τους.. Λεω μην ψαξουν τπτ χαρτο-λιστες και δημιουργηθεί προβλημα. Μήπως πρέπει να παραδώσω τα παλια πισω?
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Αν και λογικα η απαντηση ειναι αρνητικη, αφου η πρωτομαγια ειναι την Κυριακη, μεταφερεται ως αργια την Δευτερα πχ, ή οχι? Edit: Ευχαριστω τους απο κατω Επεξ/σία 26 Απριλίου 2011 από stormrain
35apontos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Παλιά γινότανε αυτό και το αποτέλεσμα το λουζόμαστε αναδρομικά όλοι. btw,μεταξύ δύο αργιών ήταν αργία (!),ή η μεσοβδόμαδη αργία μεταφερότανε τέλος την βδομάδας και η προηγούμενη ήταν ημιαργία με συνέπεια αυτοί που δουλεύανε να τρέχουν πανικόβλητοι πίσω από μια κολώνα προσπαθώντας να προλάβουν να τον ακουμπήσουν στο πάτο τους. Τα έχω ζήσει,δεν είναι ουρμπανιές...
gang Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Όχι δεν μεταφέρετε μιας και είναι μέρα απεργίας και όχι αργία..
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Όχι δεν μεταφέρετε μιας και είναι μέρα απεργίας και όχι αργία.. Γιατί, οι αργίες μεταφέρονται; Ρητορική ερώτηση μιας και πέρσι ήταν πίκρα αφού όλες οι αργίες πέσαν σ/κ ...
gang Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ε πρωί είναι ακόμα, μην περιμένεις και κατάλληλη διατύπωση
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι μωρέ καταλαβαίνω. Ειδικά μετά από τετραήμερο είναι λίγο ζόρι
magisoula_20 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 παιδια μηπως ξερει καποιος ποσο περιπου κοστιζει μια εξετασει για αιτζσ σε ενα ιδιοτικο μικροβιολογικο?
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 50 ευρώ περίπου. Σε δημόσιο νοσοκομείο είναι δωρεάν και μπορείς να εξεταστείς ανώνυμα ή με ψεύτικο όνομα βάσει νόμου. Γιατί θεωρείς πως ο ιδιώτης μικροβιολόγος είναι πιο εχέμυθος από αυτόν του δημοσίου, είναι ακατανόητο για εμένα, αλλά σε κάθε περίπτωση η λύση ιατρικού απορρήτου, ειδικά για αυτό το θέμα, διώκεται τίγκα.
magisoula_20 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 οχι δεν θεωρω πως ο ιδιώτης ειναι πιο εχεμυθος απλα δεν εχο τον απεριοριστο χρονο για να περιμενω στις ουρες του νοσοκομειου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις