Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε χρεωστική κάρτα, όταν πηγαίνω και βάζω λεφτά στον λογαριασμό μεσω ΑΤΜ συνήθως κάνει μια μέρα για να μπουν. Αν πάω και τα κάνω κατάθεση στο ταμείο εκείνη την στιγμή, θα μπουν απευθείας ή πάλι πρέπει να περιμένω μια ημέρα?

Μπαινουν την ιδια στιγμη αν πας σε ταμειο.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ερωτηση σχετικα με ευδοξο..

εαν εχεις παρει βιβλιο για το μαθημα, και πλεον ο καθηγητης εχει αλλαξει μαζι και τα προτεινόμενα βιβλια, μπορεις να παρεις καινούργιο?

Δημοσ.

Αν το παλιο βιβλιο που πηρες δεν εχει καταγραφει απο ευδοξο(δηλαδη το πηρες παλιοτερα απο περυσι που αρχισε για πρωτη φορα ο ευδοξος) λογικα θα μπορεις να το παρεις χωρις να εχεις μπλεξιματα ...

Δημοσ.

το προηγούμενο εξαμηνο δεν εκανα καν εγγραφή ευδοξο λογο στρατου. Ειναι 4 βιβλια που θελω να παρω τωρα αλλα εχω λαβει τα αντιστιχα προηγουμενα τους..

Λεω μην ψαξουν τπτ χαρτο-λιστες και δημιουργηθεί προβλημα. Μήπως πρέπει να παραδώσω τα παλια πισω?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και λογικα η απαντηση ειναι αρνητικη, αφου η πρωτομαγια ειναι την Κυριακη, μεταφερεται ως αργια την Δευτερα πχ, ή οχι?

Edit: Ευχαριστω τους απο κατω :)

Επεξ/σία από stormrain
Δημοσ.

Παλιά γινότανε αυτό και το αποτέλεσμα το λουζόμαστε αναδρομικά όλοι.

btw,μεταξύ δύο αργιών ήταν αργία (!),ή η μεσοβδόμαδη αργία μεταφερότανε τέλος την βδομάδας και η προηγούμενη ήταν ημιαργία με συνέπεια αυτοί που δουλεύανε να τρέχουν πανικόβλητοι πίσω από μια κολώνα προσπαθώντας να προλάβουν να τον ακουμπήσουν στο πάτο τους.

Τα έχω ζήσει,δεν είναι ουρμπανιές...

Δημοσ.

Όχι δεν μεταφέρετε μιας και είναι μέρα απεργίας και όχι αργία..

Γιατί, οι αργίες μεταφέρονται; Ρητορική ερώτηση μιας και πέρσι ήταν πίκρα αφού όλες οι αργίες πέσαν σ/κ ...

Δημοσ.

50 ευρώ περίπου. Σε δημόσιο νοσοκομείο είναι δωρεάν και μπορείς να εξεταστείς ανώνυμα ή με ψεύτικο όνομα βάσει νόμου. Γιατί θεωρείς πως ο ιδιώτης μικροβιολόγος είναι πιο εχέμυθος από αυτόν του δημοσίου, είναι ακατανόητο για εμένα, αλλά σε κάθε περίπτωση η λύση ιατρικού απορρήτου, ειδικά για αυτό το θέμα, διώκεται τίγκα.

Δημοσ.

οχι δεν θεωρω πως ο ιδιώτης ειναι πιο εχεμυθος απλα δεν εχο τον απεριοριστο χρονο για να περιμενω στις ουρες του νοσοκομειου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...