slygeo87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το σκέφτηκα αλλά δεν περνάνε. ΚΑΜ ΑΝ, οτιδήποτε άλλο. =ρ
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τι μόνο; Πείτε 2-3 πραγματάκια. =ρ Η ολλανδία εχει μονο ναρκωτικά για κατανάλωση εντος της χωρας και διαφημιστικά ναρκωτικών για σουβενιρ.. Το πολυ πολύ να παει σε μια μεγαλη αγορα βοτάνων που έχουν και να σου φέρει κανα σπορο για οτιδήποτε θέλεις (παρανομο ή νομιμο), αυτα πιστευω περνάνε..
nickT Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μια ερώτηση κι από μένα. Πριν μερικά χρόνια πήγαινα για ψάρεμα στη μαρίνα Φλοίσβου. Τώρα που την ανακαίνισαν,ξέρετε αν επιτρέπετε το ψάρεμα,ή θα με πετάξουν στη θάλασσα?
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 αυτο ισχυει? http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
Nate Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Πώς μπορώ να αποθηκεύσω κάποιες σελίδες στον browser μου, έτσι ώστε να τις βλέπω χωρίς να χρειάζεται να είμαι συνδεδεμένος στο internet; Χρησιμοποιώ τον chrome.
leftermann Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μπορείς να κατεβάσεις το σάητ στο πισί σου με αυτότο μαραφέτι
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς αν πάρω πχ. απο το PC1(καταστημα πληροφορικής) κάποια κομμάτια υπολογιστη και μετά πάρω απο το PLAISIO τα υπόλοιπα κομμάτια μπορώ να τους πω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να μου συναρμολογήσουν τα κομμάτια που πήρα απο το PC1 αλλά και απο το ΠΛΑΙΣΙΟ όλα μαζί?Το χει κάνει κανείς?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μπορεις με κοστος καπου στα 30-40 ευρω αλλα εγγυηση θα εχεις ανα κομματι και οχι για ολο το pc αναλογα απο που το πηρες. Γιατι δεν τα παιρνεις ολα απο ενα να εχει εγγυηση ολο το pc ?
jason_rethymno Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ Γιάννη αλλά επειδή διάβασα πολλά αρνητικά στο να το συναρμολογήσουν σε κατάστημα ,οπως πχ να σου βάλουν μεταχειρισμένα κομματια,Θα το συναρμολογήσω τελικά μόνος μου με έναν φίλο μου.Οσο γιατί δε το πήρα απο ένα μαγαζί,δε το πήρα γιατί βγαίνει ποιο φθηνά.
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Λοιπόν, έχω κάποιες τιμές σε μια σειρά στο εξέλ. Θέλω να φτιάξω ένα ιστόγραμμα συχνότητας. Στο Υ το εύρος τιμών και στο Χ τη συχνότητα εμφάνισης της κάθε τιμής. Γενικά, θέλω να δω στο εξέλ (συγκεκριμένα) αν η κατανομή είναι κανονική ή σχεδόν κανονική ή αν είναι skewed. Έκδοση 2007. Thanx.
nickT Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μια ερώτηση κι από μένα. Πριν μερικά χρόνια πήγαινα για ψάρεμα στη μαρίνα Φλοίσβου. Τώρα που την ανακαίνισαν,ξέρετε αν επιτρέπετε το ψάρεμα,ή θα με πετάξουν στη θάλασσα? Κανεις δεν ξερει;
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Freeware ή έστω trial πρόγραμμα για επαναφορά του κάδου ανακύκλωσης; /edit: ΑΚΥΡΟ.
momotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Εχω ενα καλωδιο HDMI(δωρο απο αλλη αγορα) Crystal Audio.Απλο.Χωρις επιχρυσα βυσματα πχ. To χρησιμοποιω σε home cinema με wd hd(updated). Παρατηρω οτι μερικα βιντεο(1080 η 720) κανουν καποια κολληματα για πολυ λιγο,αρκετα συχνα ομως.Ευτυχως οχι σε ολα. Σκεφτηκα οτι ισως φταιει το καλωδιο που δεν ειναι απο τα ακριβα της αγορας. Αν αγορασω κατι τετοιο πχ http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Turbo-X-Cable-HDMI-14-18M-HC28AWG.htm (η και καλυτερο ακομα) θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας?Αξιζει μια τετοια αγορα? EDIT:Καλυφθηκα.Ευχαριστω. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2011 από momotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις