antonl Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπαρδόν; Ξέρουμε αν ισχύει μόνο για Alpha; Αν κατάλαβα καλά, αγοράζεις κάτι με 100€ κι αυτοί σου δεσμεύουν για ένα διάστημα άλλα 15-20€; Όχι, ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά αν δεν έχεις άλλα 15-20€ δε μπορείς να κάνεις την συναλλαγή;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ψαχνω το κεντρικο δελτιο ειδησεων του Μεγκα στις 26/06/2007 ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιο σαιτ που μπορω να το βρω χωρις να απευθυνθω στην υπηρεσια αρχειου του Μεγκα? συγνωμη παιδια,επειδη αυτο με καιει υπαρχει καποιος να βοηθησει?Δεν βρισκω τπτ κ δεν ειμαι να μπλεκω με την αρχειοθετηση του Μεγκα τωρα απο Λονδινο.
antonl Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δύσκολο ωρέ Τοξοβόλε. Δηλ. κάποιος να κρατάει αρχείο στο web με τα δελτία ειδήσεων και μάλιστα συγκεκριμένου καναλιού και μάλιστα δελτίο τετραετίας;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δύσκολο ωρέ Τοξοβόλε. Δηλ. κάποιος να κρατάει αρχείο στο web με τα δελτία ειδήσεων και μάλιστα συγκεκριμένου καναλιού και μάλιστα δελτίο τετραετίας; Σιγουρα.Βασικα με ενδιαφερει ενα συγκεκριμενο κομματι.Αυτο που ο Θοδωρης Κολυδας της ΕΜΥ αναφερει οτι στην Ν.Φιλαδελφεια σημειωθηκε απο τον αυτοματο μετεωρολογικο σταθμο της ΕΜΥ θερμοκρασια 47.5 βαθμων που ηταν ρεκορ Ελλαδας για εκεινο τον καυσωνα κ ως μετεοφρηκ θελω να το εχω στο προσωπικο μου αρχειο.
Dark_son20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπαρδόν; Ξέρουμε αν ισχύει μόνο για Alpha; Αν κατάλαβα καλά, αγοράζεις κάτι με 100€ κι αυτοί σου δεσμεύουν για ένα διάστημα άλλα 15-20€; Όχι, ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά αν δεν έχεις άλλα 15-20€ δε μπορείς να κάνεις την συναλλαγή; προς το παρόν μονο πελάτες της alpha έχουν παραπονεθεί... σκέψου τώρα να κάνεις μια αγορά 1000 και να σου δεσμεύει έτσι αλλα 200 για όσο τους καπνίσει...και δεν είναι μόνο για τις net συναλλαγές αλλα για όλες... να έχεις λεφτά και να γίνεσαι ρόμπα γιατί η alpha θέλει να μαζεύει καβάτζα.... και φυσικά αυτά τα 200 όσο στα παρακρατεί δεν τοκίζονται... δεν με νοιάζει ακόμα και επώνυμα να το κυνηγήσω...απλά σε ποιος οργανισμούς να μιλήσω... για μένα το χειρότερο είναι άλλο...δεν σου λέει ποσα είναι το καθαρό ποσα η παρακράτηση...οποτε στο web banking βλέπω ότι να είναι χρεώσεις χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω από ποιον είναι τι... πχ εχτές έκανα 6 αγορές από net κάποιος πολίτης έκανε λάθος και τελικά είχα 7 χρεώσεις έπρεπε να μιλάω 20 λεπτά στο τηλέφωνο για να βρω ποιος είναι ο λάθος για να μιλήσω μαζί του να μου τα κάνει επιστροφή... και άλλο σπαστικό... είχα πχ αγορά 87euro έκανε παρακράτηση 101 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και μετά από 5 μέρες μου επέστρεψε το υπόλοιπο ΑΛΛΑ δεν μου εμφανίζει κίνηση στο web banking ότι επιστράφηκαν 14 euro που ξέρω ότι δεν επιστράφηκαν 13? η 13.5? πρέπει δηλαδή να κρατάμε και μπλοκάκι?
antonl Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω. Με ποια λογική δηλαδή να γίνεται κάτι τέτοιο. Με ποιον τρόπο το δικαιολογούν δηλ. Ευχαριστώ πάντως που με βοήθησες για να μάθω ποιον λογαριασμό μου να κλείσω. Δυστυχώς δεν ξέρω προς τα πού θα πρέπει να κινηθείς. Τίποτα υπηρεσίες του στυλ «συνήγορος του πολίτη» ίσως να μπορούσαν να σου δώσουν κάποιες κατευθύνσεις.
JohnXarxas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 γεια παιδιά θέλω να βρω θήκες για εξωτερικό δίσκο ο δίσκος που έχω είναι WD book elements 3.5 inches
Dark_son20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 έκανα καταγγελία σε ΙΝΚΑ και ΝΕΟ ΙΝΚΑ αν έχετε κάποιον άλλον πείτε ο συνήγορος του πολίτη είναι με θέματα δημοσίου
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 γεια παιδιά θέλω να βρω θήκες για εξωτερικό δίσκο ο δίσκος που έχω είναι WD book elements 3.5 inches Βρε johnxarxa εδώ ρωτάς για θήκες; Τεχνολογική ερώτηση είναι κάνε την σε κανένα υποφόρουμ. Πόσα δίνεις για τη θήκη πχ από ποια μαγαζιά βολεύεσαι και κάτι θα βρεθεί
JohnXarxas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μμμ... οκ απλά ας πούμε δεν είναι νομίζω κάτι σοβαρό για να ανοίξω νέο θρεντ
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) προς το παρόν μονο πελάτες της alpha έχουν παραπονεθεί... σκέψου τώρα να κάνεις μια αγορά 1000 και να σου δεσμεύει έτσι αλλα 200 για όσο τους καπνίσει...και δεν είναι μόνο για τις net συναλλαγές αλλα για όλες... να έχεις λεφτά και να γίνεσαι ρόμπα γιατί η alpha θέλει να μαζεύει καβάτζα.... και φυσικά αυτά τα 200 όσο στα παρακρατεί δεν τοκίζονται... δεν με νοιάζει ακόμα και επώνυμα να το κυνηγήσω...απλά σε ποιος οργανισμούς να μιλήσω... για μένα το χειρότερο είναι άλλο...δεν σου λέει ποσα είναι το καθαρό ποσα η παρακράτηση...οποτε στο web banking βλέπω ότι να είναι χρεώσεις χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω από ποιον είναι τι... πχ εχτές έκανα 6 αγορές από net κάποιος πολίτης έκανε λάθος και τελικά είχα 7 χρεώσεις έπρεπε να μιλάω 20 λεπτά στο τηλέφωνο για να βρω ποιος είναι ο λάθος για να μιλήσω μαζί του να μου τα κάνει επιστροφή... και άλλο σπαστικό... είχα πχ αγορά 87euro έκανε παρακράτηση 101 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και μετά από 5 μέρες μου επέστρεψε το υπόλοιπο ΑΛΛΑ δεν μου εμφανίζει κίνηση στο web banking ότι επιστράφηκαν 14 euro που ξέρω ότι δεν επιστράφηκαν 13? η 13.5? πρέπει δηλαδή να κρατάμε και μπλοκάκι? μηπως ειναι καιρος να φυγεις απο την αχρηστη εταιρια? in other topics αξιζει να κανω αναβαθμιση η να περιμενω για κατι καλυτερo? εχω core 2 duo e6400 radeon 5770 4 gb ram Επεξ/σία 16 Απριλίου 2011 από viper2005
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 [...] αξιζει να κανω αναβαθμιση η να περιμενω για κατι καλυτερo? εχω core 2 duo e6400 radeon 5770 4 gb ram Αυτό εσύ το ξέρεις καλύτερα. Αν βλέπεις ότι δε χωλαίνει σε κάποιον τομέα (παιχνίδια βασικά), μένεις ως έχει. Προσωπικά θα έμενα. Είμαι με E6600@3GHz / 8800GT / 4GB (1280x1024), παίζω παιχνίδια και δε βρίσκω κανέναν λόγο να κάνω αναβάθμιση.
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αυτό εσύ το ξέρεις καλύτερα. Αν βλέπεις ότι δε χωλαίνει σε κάποιον τομέα (παιχνίδια βασικά), μένεις ως έχει. Προσωπικά θα έμενα. Είμαι με E6600@3GHz / 8800GT / 4GB (1280x1024), παίζω παιχνίδια και δε βρίσκω κανέναν λόγο να κάνω αναβάθμιση. γενικα ρωτουσα αν θα παιξουν καινουργοι επεξεργαστες συντομα η το καλοκαιρι? δλδ ψαχνωμαι για μια αναβαθμιση γιατι το pc τα ειχε παιξει [δυσλειτουργει] και θελω να ξερω αν αξιζει να περιμενω
slygeo87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ένας φίλος πάει Ολλανδία. Τι να του ζητήσω να μου φέρει;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ένας φίλος πάει Ολλανδία. Τι να του ζητήσω να μου φέρει; Μαγνητάκι για το ψυγείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις