Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι θα προσέχεις περισσότερο, δεν θα του κολλάς κλπ. Σαχλαμάρες, δηλαδή, καθότι αυτός που είναι ευσυνείδητος προσέχει ούτως ή άλλως στο μέγιστο βαθμό όταν οδηγεί, ενώ ο ασυνείδητος, ούτως ή άλλως θα κολλήσει από πίσω σε απόσταση τσιγαρόχαρτου, και θα κάνει σφήνα με 600 χλμ/ώρα, πλακωμένος στα φρένα για να βγει μπροστά όταν πλησιάζουν στο κόκκινο φανάρι.

Δημοσ.

Απορία άσχετης.

Έχω στο λάπτοπ μου ένα αρχείο word που έχω σώσει από back up που είχα κάνει σε άλλον υπολογιστή.

Σε αυτό το λάπτοπ δεν έχω word, μου το ανοίγει σε compatibility mode ορ σαμθην.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τροποποιήσω? Να το κάνω copy paste σε microsoft works και να το τροποποιήσω από κεί? (μόνο αυτό το πρόγραμμα έχω εδώ).

Ή τέλοσπάντων δεν γίνεται τίποτα και θα πρέπει να το γράψω από την αρχή το κείμενο?

Δημοσ.

Απορία άσχετης.

Έχω στο λάπτοπ μου ένα αρχείο word που έχω σώσει από back up που είχα κάνει σε άλλον υπολογιστή.

Σε αυτό το λάπτοπ δεν έχω word, μου το ανοίγει σε compatibility mode ορ σαμθην.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τροποποιήσω? Να το κάνω copy paste σε microsoft works και να το τροποποιήσω από κεί? (μόνο αυτό το πρόγραμμα έχω εδώ).

Ή τέλοσπάντων δεν γίνεται τίποτα και θα πρέπει να το γράψω από την αρχή το κείμενο?

Αντεγραψε το περιεχομενο σε σημειωματαριο , κανε τις αλλαγες που θελεις και στειλε το .txt αρχειο σε καποιον που εχει το προγραμμα να στο κανει κειμενο word και να στο ξαναστειλει.

Δημοσ.

οχι σημαντικη απορια αλλα...

Ακουσα απο καποιον οτι για το ζεμπεκικο της ευδοκιας του Λοιζου υπαρχουνε στιχοι (Λευτερη Παπαδοπουλου ισως; ) απλα σχεδον παντα παιζεται μονο η χαρακτηριστικη μελωδια. Ξερει κανεις τι ισχυει;

Εδω αναφέρει κάτι αλλα ειναι μονο εκδοχές... B)

Δημοσ.

Ψαχνω το κεντρικο δελτιο ειδησεων του Μεγκα στις 26/06/2007 ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιο σαιτ που μπορω να το βρω χωρις να απευθυνθω στην υπηρεσια αρχειου του Μεγκα?

Δημοσ.

Ειναι ενα μηχανημα το οποιο δεχεται ψηφιακο σημα. Αν εννοεις για την τηλεοραση ειναι αυτο που θα αντικαταστησει τους υπαρχοντες δεκτες για να μπορεις να βλεπεις τηλεοραση και μετα το 2012 που θα σταματησει να εκπεμπεται το αναλογικο σημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...