Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Εγω δεν καταλαβα το αυτοκολητο σε μερικα ΙΧ που λεει Παιδι στο αυτοκινητο Τι εννοια εχει ?
thanocaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Υποτίθεται ότι θα προσέχεις περισσότερο, δεν θα του κολλάς κλπ. Σαχλαμάρες, δηλαδή, καθότι αυτός που είναι ευσυνείδητος προσέχει ούτως ή άλλως στο μέγιστο βαθμό όταν οδηγεί, ενώ ο ασυνείδητος, ούτως ή άλλως θα κολλήσει από πίσω σε απόσταση τσιγαρόχαρτου, και θα κάνει σφήνα με 600 χλμ/ώρα, πλακωμένος στα φρένα για να βγει μπροστά όταν πλησιάζουν στο κόκκινο φανάρι.
fireflies Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Απορία άσχετης. Έχω στο λάπτοπ μου ένα αρχείο word που έχω σώσει από back up που είχα κάνει σε άλλον υπολογιστή. Σε αυτό το λάπτοπ δεν έχω word, μου το ανοίγει σε compatibility mode ορ σαμθην. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τροποποιήσω? Να το κάνω copy paste σε microsoft works και να το τροποποιήσω από κεί? (μόνο αυτό το πρόγραμμα έχω εδώ). Ή τέλοσπάντων δεν γίνεται τίποτα και θα πρέπει να το γράψω από την αρχή το κείμενο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Απορία άσχετης. Έχω στο λάπτοπ μου ένα αρχείο word που έχω σώσει από back up που είχα κάνει σε άλλον υπολογιστή. Σε αυτό το λάπτοπ δεν έχω word, μου το ανοίγει σε compatibility mode ορ σαμθην. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τροποποιήσω? Να το κάνω copy paste σε microsoft works και να το τροποποιήσω από κεί? (μόνο αυτό το πρόγραμμα έχω εδώ). Ή τέλοσπάντων δεν γίνεται τίποτα και θα πρέπει να το γράψω από την αρχή το κείμενο? Αντεγραψε το περιεχομενο σε σημειωματαριο , κανε τις αλλαγες που θελεις και στειλε το .txt αρχειο σε καποιον που εχει το προγραμμα να στο κανει κειμενο word και να στο ξαναστειλει.
fireflies Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Χμ ναι, μόνο που απ'ό,τι βλέπω δεν μπορώ να το κάνω copy.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Χμ ναι, μόνο που απ'ό,τι βλέπω δεν μπορώ να το κάνω copy. Τοσο δυσκολο να το πας σε ενα υπολογιτη με το προγραμμα να κανεις δουλεια σου ?
fireflies Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλά ντε, δεν είπαμε και τίποτα =ρ Τελικώς το άνοιξα από το works word processor και το τροποποίησα από εκεί. Γέη.
marlia Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 οχι σημαντικη απορια αλλα... Ακουσα απο καποιον οτι για το ζεμπεκικο της ευδοκιας του Λοιζου υπαρχουνε στιχοι (Λευτερη Παπαδοπουλου ισως; ) απλα σχεδον παντα παιζεται μονο η χαρακτηριστικη μελωδια. Ξερει κανεις τι ισχυει; Εδω αναφέρει κάτι αλλα ειναι μονο εκδοχές...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Γνωρίζει κανείς μαγαζί στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας που να πουλάει mini-hdmi <-> hdmi adapter?
pappous_soulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος μέχρι ποια μέρα λειτουργούν τα ΕΛΤΑ τη μεγάλη βδομάδα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος μέχρι ποια μέρα λειτουργούν τα ΕΛΤΑ τη μεγάλη βδομάδα? Mεχρι και Μ.Πεμπτη ολες οι υπηρεσιες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ψαχνω το κεντρικο δελτιο ειδησεων του Μεγκα στις 26/06/2007 ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιο σαιτ που μπορω να το βρω χωρις να απευθυνθω στην υπηρεσια αρχειου του Μεγκα?
Pantelwolf Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ειναι ενα μηχανημα το οποιο δεχεται ψηφιακο σημα. Αν εννοεις για την τηλεοραση ειναι αυτο που θα αντικαταστησει τους υπαρχοντες δεκτες για να μπορεις να βλεπεις τηλεοραση και μετα το 2012 που θα σταματησει να εκπεμπεται το αναλογικο σημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις