Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα μπορουσε θεωρητικα αν σε εχει βαλει στο ματι εσενα (προσωπικα και συγκεκριμενα ) να σκαναρει ολο το range που δινει ο παροχος στην περιοχη σου, που παραμενει ψιλοσταθερο (μεσες ακρες) για λιγες μερες και να επιτεθει σε ολα. Αλλα πιο πολυ κοπος ειναι.. Αλλα αν ειχε τετοιες γνωσεις μαλλον θα δουλευε καπου με πολλα πολλα φραγκα και δε θα ασχολουταν. Ο πιο ευκολος τροπος να τη βρισκει, να τον εχεις στον μσν. Η να εχει φυτεψει στο ρουτερ η στο pc καποιο δυναμικο dns.
JohnXarxas Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 πως μπορεί κάποιος μέσω της IP σου να εισβάλει στον υπολογιστή σου?
Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ψάχνοντας για προγράμματα με γνωστές ευπάθειες που τρέχουν εκεί. Υπάρχουν κάποιες ευπάθειες που δε χρειάζεται να κανει καποια κινηση το θυμα για να παρει τον ελεγχο ο επιτιθέμενος. Ευτυχως βεβαια τωρα πια ειναι πολυ δυσκολοτερα τα πραγματα.
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πιστευω πιο πολυ αναφερεται σε χωρες οπου δινονται σταθερες IP σε ολους τους συνδρομητες και οχι σε χωρες σαν τη δικη μας που οι IP ειναι δυναμικες οποτε και μια επανεκινηση του μοντεμ θα την αλλαξει.
actorius Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Θέλω να κάνω service σε air condition και ο ψυκτικός μου είπε οτι πρέπει να γίνει απο τέλος του επόμενου μήνα, οταν θα έχει μπει ζέστη ωστε να δει τις δυνατότητες της μονάδας στο φουλ για να καταλάβει τι παίζει απο ελλείψεις, αδυναμίες κλπ Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά τότε τον βολεύει να έρθει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Θέλω να κάνω service σε air condition και ο ψυκτικός μου είπε οτι πρέπει να γίνει απο τέλος του επόμενου μήνα, οταν θα έχει μπει ζέστη ωστε να δει τις δυνατότητες της μονάδας στο φουλ για να καταλάβει τι παίζει απο ελλείψεις, αδυναμίες κλπ Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά τότε τον βολεύει να έρθει; Χωρις να ειμαι τεχνικος μαλλον τωρα που δεν θα εχει πολυ δουλεια τον βολευει αρα μαλλον θα εχει δικιο.
actorius Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ναι κ εγω το σκέφτηκα αυτό, αλλά είναι πρώτη φορά που μου λέει τεχνικός κάτι τέτοιο και πλέον με τόση κοροϊδία κ λαμογιά τριγύρω είπα να ρωτήσω...
35apontos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ναι κ εγω το σκέφτηκα αυτό, αλλά είναι πρώτη φορά που μου λέει τεχνικός κάτι τέτοιο και πλέον με τόση κοροϊδία κ λαμογιά τριγύρω είπα να ρωτήσω... Που καταντήσαμε... Η μόνη άμυνα είναι η κοινή λογική,άσχετα αν ο σημερινός τρόπος της εκπαίδευσης την απαξιώνει. Ζωή σε λόγου μας.
tsifotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 οχι σημαντικη απορια αλλα... Ακουσα απο καποιον οτι για το ζεμπεκικο της ευδοκιας του Λοιζου υπαρχουνε στιχοι (Λευτερη Παπαδοπουλου ισως; ) απλα σχεδον παντα παιζεται μονο η χαρακτηριστικη μελωδια. Ξερει κανεις τι ισχυει;
tsifotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=97285 θενξ! κανεις αλλος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=97285 φοβεροι στιχοι γεματοι νοημα.Κριμα για τον Εθνικο μας λαϊκο υμνο.
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 και τυχαία ποιος έχει κάνει το πρώτο σχόλιο στο acrobase μετά τους "στίχους";
Sellers Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Βλέπω τώρα τελευταία κάτι αυτοκίνητα που έχουν στο πίσω μέρος το σηματάκι του δαγκωμένου μήλου της apple. Αυτό είναι κάποια μόδα, το κολλάνε μόνοι τους ή είναι εκει για διαφημιστικούς λόγους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις