Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορουσε θεωρητικα αν σε εχει βαλει στο ματι εσενα (προσωπικα και συγκεκριμενα :P) να σκαναρει ολο το range που δινει ο παροχος στην περιοχη σου, που παραμενει ψιλοσταθερο (μεσες ακρες) για λιγες μερες και να επιτεθει σε ολα. Αλλα πιο πολυ κοπος ειναι..

Αλλα αν ειχε τετοιες γνωσεις μαλλον θα δουλευε καπου με πολλα πολλα φραγκα και δε θα ασχολουταν.

Ο πιο ευκολος τροπος να τη βρισκει, να τον εχεις στον μσν. Η να εχει φυτεψει στο ρουτερ η στο pc καποιο δυναμικο dns.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνοντας για προγράμματα με γνωστές ευπάθειες που τρέχουν εκεί.

Υπάρχουν κάποιες ευπάθειες που δε χρειάζεται να κανει καποια κινηση το θυμα για να παρει τον ελεγχο ο επιτιθέμενος.

Ευτυχως βεβαια τωρα πια ειναι πολυ δυσκολοτερα τα πραγματα.

Δημοσ.

Πιστευω πιο πολυ αναφερεται σε χωρες οπου δινονται σταθερες IP σε ολους τους συνδρομητες και οχι σε χωρες σαν τη δικη μας που οι IP ειναι δυναμικες οποτε και μια επανεκινηση του μοντεμ θα την αλλαξει.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω service σε air condition και ο ψυκτικός μου είπε οτι πρέπει να γίνει απο τέλος του επόμενου μήνα,

οταν θα έχει μπει ζέστη ωστε να δει τις δυνατότητες της μονάδας στο φουλ για να καταλάβει τι παίζει απο ελλείψεις, αδυναμίες κλπ

Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά τότε τον βολεύει να έρθει;

Δημοσ.

Θέλω να κάνω service σε air condition και ο ψυκτικός μου είπε οτι πρέπει να γίνει απο τέλος του επόμενου μήνα,

οταν θα έχει μπει ζέστη ωστε να δει τις δυνατότητες της μονάδας στο φουλ για να καταλάβει τι παίζει απο ελλείψεις, αδυναμίες κλπ

Ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά τότε τον βολεύει να έρθει;

Χωρις να ειμαι τεχνικος μαλλον τωρα που δεν θα εχει πολυ δουλεια τον βολευει αρα μαλλον θα εχει δικιο.

Δημοσ.

Ναι κ εγω το σκέφτηκα αυτό, αλλά είναι πρώτη φορά που μου λέει τεχνικός κάτι τέτοιο και πλέον με τόση κοροϊδία κ λαμογιά τριγύρω είπα να ρωτήσω...

Δημοσ.

Ναι κ εγω το σκέφτηκα αυτό, αλλά είναι πρώτη φορά που μου λέει τεχνικός κάτι τέτοιο και πλέον με τόση κοροϊδία κ λαμογιά τριγύρω είπα να ρωτήσω...

Που καταντήσαμε...

Η μόνη άμυνα είναι η κοινή λογική,άσχετα αν ο σημερινός τρόπος της εκπαίδευσης την απαξιώνει.

Ζωή σε λόγου μας.

Δημοσ.

οχι σημαντικη απορια αλλα...

Ακουσα απο καποιον οτι για το ζεμπεκικο της ευδοκιας του Λοιζου υπαρχουνε στιχοι (Λευτερη Παπαδοπουλου ισως; ) απλα σχεδον παντα παιζεται μονο η χαρακτηριστικη μελωδια. Ξερει κανεις τι ισχυει;

Δημοσ.

Βλέπω τώρα τελευταία κάτι αυτοκίνητα που έχουν στο πίσω μέρος το σηματάκι του δαγκωμένου μήλου της apple. Αυτό είναι κάποια μόδα, το κολλάνε μόνοι τους ή είναι εκει για διαφημιστικούς λόγους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...