antonl Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Chuck_Norris_facts#Background
kabamaru21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τοτε γιατι η καρια η φυσικού, μου πήρε αυτη την απάντηση ως λαθος? (έλεγε οτι δεν θα αλλάξει τπτ) Με κορόιδευε κιολας μεσα στην ταξη!!! Η παλιο σαύρα μου προξένησε παιδικό τραύμα!
Str Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ποια υπηρεσία κοιμάται και έχει αφήσει τα φανάρια της Αθήνας με καμένες λάμπες??? τι διάολο? ξεκίνησε πριν κάνα μήνα και πλέον ένα στα 3 φανάρια έχει μια λάμπα του καμμένη!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ποια υπηρεσία κοιμάται και έχει αφήσει τα φανάρια της Αθήνας με καμένες λάμπες??? τι διάολο? ξεκίνησε πριν κάνα μήνα και πλέον ένα στα 3 φανάρια έχει μια λάμπα του καμμένη!! Πίσω από κάθε χαλασμένο σηματοδότη, κρύβεται μια Siemens.
akpe Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Γρήγορα σχετικά με memes. Τα Ι own a horse και how do magnets work πως σκατά ξεκίνησαν; Δεν βρίσκω κάποιο source, μόνο trolling posts Είναι απλά random ασχετοσύνη η έχουν κάποιο backstory;
Pantelwolf Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Για τους μαγνήτες υπάρχει στοknowyourmeme, το άλλο δεν το βρήκα αλλά βρήκα αυτό το related τραγουδάκι που τα σπαει
akpe Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Απίστευτο site! Βρήκα και το δεύτερο! http://knowyourmeme.com/memes/i-own-a-horse Θένξ!
leftermann Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να αλλάξω αβαταρ; Ανεβάζω το νέο, τίποτα. Αφαιρώ το παλιό, οκ, είμαι χωρίς αβαταρ. Ανεβάζω ξανά το νέο, και εμφανίζεται πάλι το παλιό. ττγ; (=wtf?).
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Συνήθως αναφέρεται ο λόγος, πχ το έχεις μεγάλο.
leftermann Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Πόσα ξες εσύ! Το έχω όσο μεγάλο χρειάζεται για να χωράει ίσα ίσα. Στην σελίδα των ρυθμίσεων προφίλ φαίνεται ότι το νέο αβατάρ μπήκε μια χαρά, αλλά στα μηνύματά μου παραμένει το παλιό. αααρρργγκχ. Σατανάς! Σατανάς! Μπήκε μόνο του το δαιμονισμένο! Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά.
insomniaK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα σε απαγάγουν οι εξωγήινοι, πρόσεχε! Επικαλείσαι και το βοσκό, σπουδαγμένος άνθρωπος.
antonl Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Βασικά παίζει να φαινόταν κανονικά κι απλά λόγω caching του browser σου, να το είδες τώρα εσύ. Την επόμενη φορά που θα σου τύχει, δοκίμασε ctrl+R για refresh.
bele Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Eγω παλι δεν εχω καταλαβει κατι.Λενε πως αν καποιος ξερει την ΙP σου μπορει να σου προκαλεσει μεγαλο προβλημα και να σου κλεψει ευαισθητες πληροφοριες(λογαριασμους τραπεζων π.χ.).Ας υποθεσουμε λοιπον οτι καποιος μαθαινει την IP μου.Σε τι θα τον χρησιμευσει αν εγω κανω ενα reset του router και παρω αλλη IP απο τον ISP μου; Το "ζουμι" της ερωτησης μου ειναι, δηλαδη, πως μπορει να προκαλεσει καποιος ζημια σε εναν αλλο οταν οι IP δεν μρνουν σταθερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις