Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοτε γιατι η καρια η φυσικού, μου πήρε αυτη την απάντηση ως λαθος? (έλεγε οτι δεν θα αλλάξει τπτ)

Με κορόιδευε κιολας μεσα στην ταξη!!! Η παλιο σαύρα μου προξένησε παιδικό τραύμα! :mrgreen:

Δημοσ.

Ποια υπηρεσία κοιμάται και έχει αφήσει τα φανάρια της Αθήνας με καμένες λάμπες???

τι διάολο?

ξεκίνησε πριν κάνα μήνα και πλέον ένα στα 3 φανάρια έχει μια λάμπα του καμμένη!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποια υπηρεσία κοιμάται και έχει αφήσει τα φανάρια της Αθήνας με καμένες λάμπες???

τι διάολο?

ξεκίνησε πριν κάνα μήνα και πλέον ένα στα 3 φανάρια έχει μια λάμπα του καμμένη!!

Πίσω από κάθε χαλασμένο σηματοδότη, κρύβεται μια Siemens.

Δημοσ.

Γρήγορα σχετικά με memes.

Τα Ι own a horse και how do magnets work πως σκατά ξεκίνησαν; Δεν βρίσκω κάποιο source, μόνο trolling posts :P

Είναι απλά random ασχετοσύνη η έχουν κάποιο backstory;

Δημοσ.

καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να αλλάξω αβαταρ; Ανεβάζω το νέο, τίποτα. Αφαιρώ το παλιό, οκ, είμαι χωρίς αβαταρ. Ανεβάζω ξανά το νέο, και εμφανίζεται πάλι το παλιό. ττγ; (=wtf?).

Δημοσ.

Πόσα ξες εσύ!

Το έχω όσο μεγάλο χρειάζεται για να χωράει ίσα ίσα. Στην σελίδα των ρυθμίσεων προφίλ φαίνεται ότι το νέο αβατάρ μπήκε μια χαρά, αλλά στα μηνύματά μου παραμένει το παλιό.

αααρρργγκχ. Σατανάς! Σατανάς! Μπήκε μόνο του το δαιμονισμένο!

Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά.

Δημοσ.

Βασικά παίζει να φαινόταν κανονικά κι απλά λόγω caching του browser σου, να το είδες τώρα εσύ.

Την επόμενη φορά που θα σου τύχει, δοκίμασε ctrl+R για refresh.

Δημοσ.

Eγω παλι δεν εχω καταλαβει κατι.Λενε πως αν καποιος ξερει την ΙP σου μπορει να σου προκαλεσει μεγαλο προβλημα και να σου κλεψει ευαισθητες πληροφοριες(λογαριασμους τραπεζων π.χ.).Ας υποθεσουμε λοιπον οτι καποιος μαθαινει την IP μου.Σε τι θα τον χρησιμευσει αν εγω κανω ενα reset του router και παρω αλλη IP απο τον ISP μου;

Το "ζουμι" της ερωτησης μου ειναι, δηλαδη, πως μπορει να προκαλεσει καποιος ζημια σε εναν αλλο οταν οι IP δεν μρνουν σταθερες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...