Pantelwolf Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναι,ευχαριστώ, κάποιος άλλος, δικηγόρος η δικαστικός κατα προτίμηση που να μην είναι Αγγλία την τελευταια δεκαετία;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναι,ευχαριστώ, κάποιος άλλος, δικηγόρος η δικαστικός κατα προτίμηση που να μην είναι Αγγλία την τελευταια δεκαετία; Περισυ η αδερφη μου πηρε την τελευταια της αναβολη μεχρι που τελικα εκδικαστηκε Δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα.Σε καθε περιπτωση το 60 νουμερακι κ η σταση λεει οτι μαλλον δεν πρεπει καν να πας.Χαμενος χρονος.Για αναβολες ομως ναι σιγουρα καποιος νομικος του φορουμ θα ξερει να βοηθησει
salliara Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Βρεθηκα τυχαια σε ενα site που λεει για usa green card lottery programm. (απο μετεπειτα αναζητησεις βρηκα πολλα site/εταιριες που ειναι για να κανεις αιτηση, κανενα απο αυτα ομως επισημο κυβερνητικο). Συμπληρωσα καποια στοιχεια, μαζι μαυτα κ το τηλ μου, δεν προχωρησα ομως στο 2ο step που θελει να κανεις πληρωμη ενα fee μεσω πιστωτικης καρτας. (νομιζω 100€ ειναι.ακουσον!) Και απο χθες με παιρνουνε τηλεφωνο και λενε οτι για να συμπληρωθει το application πρεπει να τους δωσω τον αριθμο της καρτας μου OVER THE PHONE για να ολοκληρωσουν την αιτηση μου και να συνεχιστει η διαδικασια. (και καλα ειστε σε secure line μην φοβαστε και τετοια.σωπα!) *φυσικα και δεν τους εδωσα τπτ. WTF ειναι αυτο? Κανείς παρόμοια εμπειρία? εδιτ. το νουμερο που με καλεσαν δεν μπορω να το βρω πουθενα σε στοιχεια, εχει code 0019, απο καποιες αναζητησεις μου βγαζει fax της αυστραλιας. οτι να ναι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Όπου βλέπεις lottery, μακριά. Κάτι mail που σου λένε ότι κέρδισες 1.000.000 ευρώ στη Λοταρία της Τσιτσιμπικάουα, κτλ. Αυτό, γενικά. Ειδικότερα, τώρα, η σκέψη πως το Αμερικανικό κράτος, που χτίζει τείχη για να κρατήσει τους Μεξικάνους έξω, που βγάζει το λάδι των Καναδών για μια βίζα, που γενικά αγωνίζεται να αφήσει κόσμο εκτός συνόρων, θα βγάλει σε λοταρία πράσινες κάρτες, μέσω μάλιστα μηχανισμών όχι δικών του, αλλα ιδιωτικών, που όλως τυχαίως ζητάνε και ένα κατοστάρικο για έξοδα, μου φαντάζει στη σφαίρα του Ε.Τ. phone home. Σκαμ, μπιγκ τάιμ.
salliara Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ενα site μαλιστα απο αυτα ηταν και ελληνικο. Να μπω στον κοπο να ενημερωσω την πρεσβεια ή κατι τετοιο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Νομίζω άδικος κόπος είναι, δε βλέπω να έχει κάποια αρμοδιότητα η πρεσβεία (και δε νομίζω να αγνοούν πως υπάρχει και αυτή η απάτη, μεταξύ πολλών άλλων).
insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Υπάρχει visa lottery, αλλά όπως προειδοποιούν και οι ίδιοι υπάρχουν πάρα πολλά scams.
Muchacho Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τι ειναι τα μαγαζια stock και Outlet,ποια ειναι η διαφορα τους?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εχω ταινια σε μορφη mkv με μεγεθος 6+gb. Θελω να την μεταφερω στον εξωτερικο σκληρο (320gb με δεσμευμενα γυρω στα 250gb) αλλα λεει πως δεν υποστηριζεται το μεγεθος της απο το συστημα αρχειων. Ερωτηση: Μετατρεπω το Fat32 που εχει ο σκληρος σε κατι αλλο (και αν ναι, γινεται χωρις απωλειες δεδομενων?) ή "κοβω" με καποιον τροπο το αρχειο της ταινιας? Βασικα τι ειναι πιο γρηγορο να γινει?
leftermann Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 η μετατροπή από fat32 σε ntfs νομίζω περιλαμβάνει φορμάτ. Μπορείς να κάνεις ένα παρτίσιον με τα κενά 70 γίγα, και να κάνεις αυτό ntfs. Αλλιώς επανακωδικοποιείς το mkv για να γίνει μικρότερο (με αντίστοιχη απώλεια ποιότητας), αλλά δεν έχω ιδέα πώς και τι, δεν ξέρω από mkv. Ή ίσως υπάρχει κάνα εργαλείο να κόψει την ταινία σε δύο μέρη χωρίς επανακωδικοποίηση. Αν ήταν avi ήξερα να σε πω πώς, σε χρόνο μηδέν.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 η μετατροπή από fat32 σε ntfs νομίζω περιλαμβάνει φορμάτ. Μπορείς να κάνεις ένα παρτίσιον με τα κενά 70 γίγα, και να κάνεις αυτό ntfs. Αλλιώς επανακωδικοποιείς το mkv για να γίνει μικρότερο (με αντίστοιχη απώλεια ποιότητας), αλλά δεν έχω ιδέα πώς και τι, δεν ξέρω από mkv. Ή ίσως υπάρχει κάνα εργαλείο να κόψει την ταινία σε δύο μέρη χωρίς επανακωδικοποίηση. Αν ήταν avi ήξερα να σε πω πώς, σε χρόνο μηδέν. Τhanks lefter, με εσωσες με το ntfs που ειπες. Βρηκα εναν παλιο εξωτερικο, αδειο (και αυτος σε fat32) οποτε τον εκανα ntfs
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 η μετατροπή από fat32 σε ntfs νομίζω περιλαμβάνει φορμάτ. Μπορείς να κάνεις ένα παρτίσιον με τα κενά 70 γίγα, και να κάνεις αυτό ntfs. Αλλιώς επανακωδικοποιείς το mkv για να γίνει μικρότερο (με αντίστοιχη απώλεια ποιότητας), αλλά δεν έχω ιδέα πώς και τι, δεν ξέρω από mkv. Ή ίσως υπάρχει κάνα εργαλείο να κόψει την ταινία σε δύο μέρη χωρίς επανακωδικοποίηση. Αν ήταν avi ήξερα να σε πω πώς, σε χρόνο μηδέν. mkvmerge σε περίπτωση που θέλετε να κόψετε ένα mkv.
thanocaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 η μετατροπή από fat32 σε ntfs νομίζω περιλαμβάνει φορμάτ. Μπορείς να κάνεις ένα παρτίσιον με τα κενά 70 γίγα, και να κάνεις αυτό ntfs. Αλλιώς επανακωδικοποιείς το mkv για να γίνει μικρότερο (με αντίστοιχη απώλεια ποιότητας), αλλά δεν έχω ιδέα πώς και τι, δεν ξέρω από mkv. Ή ίσως υπάρχει κάνα εργαλείο να κόψει την ταινία σε δύο μέρη χωρίς επανακωδικοποίηση. Αν ήταν avi ήξερα να σε πω πώς, σε χρόνο μηδέν. Όχι.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εχω ανοιχτο το gmail σε ενα tab στον opera και καθε φορα που ερχεται email κανει εναν ηχο για μισο δευτερολεπτο, αλλα οχι σαν κουδουνακι η κατι, σε στυλ msn αλλα θορυβος. Ενα Κχχχ. ΔΕΝ εχω gmail notifier. Τι φαση?
xarda Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Γνωρίζετε πότε εχει εφημερίες το ΑΧΕΠΑ ? Ενας φιλος εχει προβλημα με το μάτι και του ειπαν να πάει στο ΑΧΕΠΑ. Εχει ασφαλεια ΙΚΑ.θα χρειαστει να πληρωσει κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις