Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αν δεν εχει αλλαξει η κλιμακα απο 6,5 και πανω μεχρι 8,5 ειναι λιαν καλως ο χαρακτηρισμος πτυχιου. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι βλεπω το πτυχιο ειναι αρκετα παλιο.Αναφερει ημερομηνια αποφοιτησης 1989.Δλδ εχασε το ''Λιαν Καλως'' για μολις 0.05?Μηπως τοτε ειχε αλλο συστημα βαθμολογησης?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι βλεπω το πτυχιο ειναι αρκετα παλιο.Αναφερει ημερομηνια αποφοιτησης 1989.Δλδ εχασε το ''Λιαν Καλως'' για μολις 0.05?Μηπως τοτε ειχε αλλο συστημα βαθμολογησης? Μαλλον ετσι ειναι.Το δικο μου πτυχιο ειναι του 1985 οποτε μαλλον ιδια "σειρα" ειμαστε. Θυμαμαι φοιτητες που κυνηγαγαν βαθμο και ηταν οριακοι στον χαρακτηρισμο εγραφαν σημειωση στο γραπτο για τον καθηγητη ας πουμε "αν εχω γραψει κατω απο 7 κοψτε με". Εγω...ποτε δεν το εκανα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Eξαρταται το τμημα του παντα.. Ειναι τμηματα με μ.ο. βαθμολογιας αποφοιτων 6 και αλλα με μ.ο. 7 κ 8.. Χαντακώνεις καποιον αν τον βαθμολογησεις ξερα πέρνοντας υπόψη μονο το βαθμο του πτυχιου του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Eξαρταται το τμημα του παντα.. Ειναι τμηματα με μ.ο. βαθμολογιας αποφοιτων 6 και αλλα με μ.ο. 7 κ 8.. Χαντακώνεις καποιον αν τον βαθμολογησεις ξερα πέρνοντας υπόψη μονο το βαθμο του πτυχιου του. Σε αυτο συμφωνω απολυτα.Ο βαθμος πτυχιου λιγο μετραει.Οι γνωσεις δεν ειναι παντα αρκετες ειδικα οταν μιλαμε για παλια που τα πραγαματα σε καθε επιτημη εχουν αλλαξει.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Eξαρταται το τμημα του παντα.. Ειναι τμηματα με μ.ο. βαθμολογιας αποφοιτων 6 και αλλα με μ.ο. 7 κ 8.. Χαντακώνεις καποιον αν τον βαθμολογησεις ξερα πέρνοντας υπόψη μονο το βαθμο του πτυχιου του. Βασικα η ερωτηση μου ειναι εαν το 6.45 θεωρηται καλος βαθμος ανεξαρτητα απο τις διαβαθμισεις.Ο συγκεκριμενος υποψηφιος εχει εντυπωσιακο βιογραφικο κ γενικα δεν κοιταζω ιδαιτερα τον βαθμο του πτυχιου.Απλα να ικανοποιησω την περιεργεια μου περισσοτερο.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Βασικα η ερωτηση μου ειναι εαν το 6.45 θεωρηται καλος βαθμος ανεξαρτητα απο τις διαβαθμισεις.Ο συγκεκριμενος υποψηφιος εχει εντυπωσιακο βιογραφικο κ γενικα δεν κοιταζω ιδαιτερα τον βαθμο του πτυχιου.Απλα να ικανοποιησω την περιεργεια μου περισσοτερο. Αναλογα το τμημα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ε κ που μπορω να βρω τους μ.ο των τμηματων της Ελλαδας?Υπαρχει καποιο σαιτ πχ?
sugata Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ε κ που μπορω να βρω τους μ.ο των τμηματων της Ελλαδας?Υπαρχει καποιο σαιτ πχ? Ευκολότερος τρόπος θα ήταν να επικοινωνήσεις με την ίδια τη σχολή που σε ενδιαφέρει. Πιο γρήγορα θα το μάθεις από κει (αν φυσικά έχουν την όρεξη να σου πουν), παρά απ' οπουδήποτε αλλού.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ευχαριστω για την βοηθεια.Δεν νομιζω να το ψαξω αλλο ομως.Ειμαι καλυμενος με το υπολοιπο βιογραφικο του σε πρωτη φαση ειναι η αληθεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ευχαριστω για την βοηθεια.Δεν νομιζω να το ψαξω αλλο ομως.Ειμαι καλυμενος με το υπολοιπο βιογραφικο του σε πρωτη φαση ειναι η αληθεια. Οτι πτυχιο και να εχει το βιογραφικο νομιζω μετραει πιο πολυ.
Dagobert Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχω να αξιολόγησω έναν υποψήφιο απο Ελλάδα με πτυχίο απο Ελληνικό ΑΕΙ με βαθμο 6.45 "Καλώς" κ απλά αναρωτιομουν εάν αυτο θεωρηται καλός βαθμός ας πούμε στην Ελλάδα;;;; Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία μιας κ έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό,απλά απο περιέργεια. Η βαθμολογική κλίμακα στα ελληνικά ΑΕΙ έχει ως εξής: 5- 6.49: Καλώς 6.50- 8.49: Λίαν Καλώς 8.50- 10: Άριστα Το αν είναι καλός ο βαθμός εξαρτάται από το εκάστοτε τμήμα. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων ελληνικών πανεπιστημίων έχει Λίαν Καλώς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη γραμματεία του εν λόγω τμήματος για περαιτέρω πληροφορίες. Προσωπική άποψη: Αν ο εκάστοτε απόφοιτος παρά το μέτριο βαθμό του, φρόντισε να τελειώσει χωρίς μεγάλη καθυστέρηση τη σχολή του και στη συνέχεια προσπάθησε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του, είναι πιο άξιος από άλλους που χρειάστηκαν 6 έτη και επαναπαύτηκαν με το άριστο πτυχίο τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Η βαθμολογική κλίμακα στα ελληνικά ΑΕΙ έχει ως εξής: 5- 6.49: Καλώς 6.50- 8.49: Λίαν Καλώς 8.50- 10: Άριστα Το αν είναι καλός ο βαθμός εξαρτάται από το εκάστοτε τμήμα. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων ελληνικών πανεπιστημίων έχει Λίαν Καλώς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη γραμματεία του εν λόγω τμήματος για περαιτέρω πληροφορίες. Προσωπική άποψη: Αν ο εκάστοτε απόφοιτος παρά το μέτριο βαθμό του, φρόντισε να τελειώσει χωρίς μεγάλη καθυστέρηση τη σχολή του και στη συνέχεια προσπάθησε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του, είναι πιο άξιος από άλλους που χρειάστηκαν 6 έτη και επαναπαύτηκαν με το άριστο πτυχίο τους. Απολυτα σωστα αυτα φιλε μου !!!!
Pantelwolf Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Βλέπω στο απεργία τζηαρ κατι για σταση εργασιας αυριο για δικαστικους υπαλληλους. ΕΡΩΤΗΣΗ: έχω δίκη, πταισματοδικείο, εκτός Αττικής, Νουμερο εξηντακατι. Θα γίνει; Να παω; η τσαμπα το ταξιδι. Ερωτηση 2: Αν δε γινει λογω απεργιας, μετα θα οριστει νεα δικασιμος του χρονου η σε μερικους μηνες;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Απο την μικρη μου εμπειρια απο τα δικαστικα μπλεξιμα της αδερφης μου η γνωμη μου ειναι να μην πας.Νουμερο 60 κ σταση εργασιας ειναι στανταρακι νομιζω οτι δεν παιζει να εκδικαστει η υποθεση σου.Η αναβολη που περνεις εξαρταται απο πολλα.Πχ η αδερφη μου 2-3 φορες ειχε παρει αναβολη πανω απο ΕΝΑΝ χρονο!Κ μετα της εσκασε αναβολη για 20 μερες αργοτερα.Δεν ξερω πως πανε ακριβως αυτα ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις