guido Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 πάρε την φώτο μαζί και πες της ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. (σοβαρολογώ) απο κει και πέρα εξαρτάται και απο το μαλλί σου . δεν φταίει πάντα ο/η κομμωτής/τρια . θα φταίει μόνο αν δεν σε αποτρέψει από κάτι που θες αν το μαλλί σου απλά δεν το έχει για το xy στυλ
JimxxZe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πώς λέγεται αυτο το κούρεμα; πως να το ζητήσω; μια φορά να με κουρέψουν σωστά όπως θέλω,δηλαδή..... πάρε την φώτο μαζί και πες της ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. (σοβαρολογώ) απο κει και πέρα εξαρτάται και απο το μαλλί σου . δεν φταίει πάντα ο/η κομμωτής/τρια . θα φταίει μόνο αν δεν σε αποτρέψει από κάτι που θες αν το μαλλί σου απλά δεν το έχει για το xy στυλ έτσι είναι το μαλλί μου περίπου,αλλά πάντα στο τέλος ενώ τους λέω δεν θέλω αυτο -> που πάνε τα μαλλιά προς τα πάνω και ενώνοντε μπροστά,τους το λέω όσο πιο απλά και κατανοητά μπορώ αλλά... να πάω με τη φωτογραφία δηλαδή;
guido Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 παίζει ρόλο και πως τα χτενίζεις. βάλε κερι και ανακάτεψε τα με παλάμες και απλά σηκώνεις τα μπροστα. όχι τπτ τζελ κτλ λογικά σου χει κάνει μυτες στα πάνω οπότε το ίδιο πράγμα πρέπει να ειναι πάνω κάτω .απλά ίσως θέλει πιο κοντά .
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 έχουμε κανέναν ενδοκρινολόγο ή ουρολόγο στην παρέα? θα ήθελα μια 2η άποψη για ένα θεματάκι...
Septum Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Σε ποια τραπεζα να παω για χρεωστικη(?) αυτη που βγαζουν για paypal κλπ.Πηγα alpha και δεν βγαζουν. εντιτ:προπληρωμενη νομιζω λεγεται τελικα,αλλη η χρεωστικη?Γιατι Αlpha ρωτησα και μου ειπε οχι ο υπαλληλος.
antonl Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Σε ποια τραπεζα να παω για χρεωστικη(?) αυτη που βγαζουν για paypal κλπ.Πηγα alpha και δεν βγαζουν. εντιτ:προπληρωμενη νομιζω λεγεται τελικα,αλλη η χρεωστικη?Γιατι Αlpha ρωτησα και μου ειπε οχι ο υπαλληλος. Παίζει να τα μπερδεύω αλλά: - προπληρωμένη είναι αυτή που την «φορτίζεις» με πχ 100€, (σχεδόν) αδειάζει, την ξαναγεμίζεις κοκ (με κάποια χρέωση οι «φορτίσεις») - χρεωστική είναι μια κάρτα συνδεδεμένη με έναν τραπεζικό σου λογαριασμό (που μπορείς να χρησιμοποιείς και για online αγορές), συνήθως ίδια μ αυτή που χρησιμοποιείς για τις αναλήψεις από ATM
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, προπληρωμένη είναι αυτή που την αγοράζεις π.χ 100 ευρώ, την χρησιμοποιείς και την πετάς μετά. Αν θες μετά να ξανακάνεις αγορά, αγοράζεις άλλη προπληρωμένη. Χρεωστική που έχω κι εγώ, απλά βάζεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου και μετά τα τραβάς απο εκεί. Και δεν μπορείς να κάνεις αγορά χωρίς να έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα (σε στυλ πιστωτική).
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Προπληρωμενη ειναι αυτη που στην δινουν δωρεαν και για να την χρησιμοποιησεις πρεπει να την τροφοδοτησεις πρωτα με το αναγκαιο τουλαχιστον ποσο.
thomasG4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, προπληρωμένη είναι αυτή που την αγοράζεις π.χ 100 ευρώ, την χρησιμοποιείς και την πετάς μετά. Αν θες μετά να ξανακάνεις αγορά, αγοράζεις άλλη προπληρωμένη. Αυτη που λες ειναι η gift card νομιζω,που εχει η Attica Bank.
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Έχετε δίκιο. http://www.moneyexpert.gr/gr/Χρήμα/ΠιστωτικέςΚάρτες/Προπληρωμένες_Κάρτες http://www.moneyexpert.gr/gr/Χρήμα/ΠιστωτικέςΚάρτες/Χρεωστικές_κάρτες_Κάρτες_αναλήψεων
sheik Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εχω 2 μερες να μπω στο φορουμ και ειδα αυτα τα πρασινα κουμπακια διπλα σε καθε thread. Τι ειναι?
antonl Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/404087-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχω να αξιολόγησω έναν υποψήφιο απο Ελλάδα με πτυχίο απο Ελληνικό ΑΕΙ με βαθμο 6.45 "Καλώς" κ απλά αναρωτιομουν εάν αυτο θεωρηται καλός βαθμός ας πούμε στην Ελλάδα;;;; Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία μιας κ έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό,απλά απο περιέργεια. Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχω να αξιολόγησω έναν υποψήφιο απο Ελλάδα με πτυχίο απο Ελληνικό ΑΕΙ με βαθμο 6.45 "Καλώς" κ απλά αναρωτιομουν εάν αυτο θεωρηται καλός βαθμός ας πούμε στην Ελλάδα;;;; Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία μιας κ έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό,απλά απο περιέργεια. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν δεν εχει αλλαξει η κλιμακα απο 6,5 και πανω μεχρι 8,5 ειναι λιαν καλως ο χαρακτηρισμος πτυχιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις