Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω αν εγω θελω να αναψω φωτια μεσα σε βαρελι για να καψω κατι αντικειμενα που θελω, κατω στην πυλωτη μου υπαρχει καποιος νομος που να στο απαγορευει ετσι ωστε να σου φωναξει αστυνομια κανεις γειτονας που τον ενοχλει η κατι τετοιο?

Και μονο να σκεφτεις οτι θα μαυρισεις την πυλωτη αρκει να μην το κανεις...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μονο να σκεφτεις οτι θα μαυρισεις την πυλωτη αρκει να μην το κανεις...

καλα νταξει αυτο ειναι αλλο θεμα, υπαρχει ομως νομος που να σου απαγορευει?

Δημοσ.

Με καθε επιφυλαξη αλλα το αναμα φωτιας σε εξωτερικο χωρο χωρις μετρα πυρασφαλειας θεωρω λογικο να μην επιτρεπεται.Στα χωρια ας πουμε το να αναψεις φωτια να καψεις παλιοξυλα σε χωραφι απαγορευεται.

Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως λες οτι :

Σιγουρα υπαρχει νομος που σου απαγορευει να προξενεις φθορα σε κοινοχρηστη περιουσια.

Δημοσ.

Με καθε επιφυλαξη αλλα το αναμα φωτιας σε εξωτερικο χωρο χωρις μετρα πυρασφαλειας θεωρω λογικο να μην επιτρεπεται.Στα χωρια ας πουμε το να αναψεις φωτια να καψεις παλιοξυλα σε χωραφι απαγορευεται.

Δεν μπορω να καταλαβω ομως πως λες οτι :

Σιγουρα υπαρχει νομος που σου απαγορευει να προξενεις φθορα σε κοινοχρηστη περιουσια.

δικο μου ειναι το σπιτι φιλε, η ερωτηση ηταν αν υπαρχει καποιος νομος τωρα το τι ισχυει στα χωραφια που αν βαλεις φωτια μπορει να κινδυνεψει οτι υπαρχει γυρω σου τι σχεση εχει με αυτο που ρωταω

Δημοσ.

δικο μου ειναι το σπιτι φιλε, η ερωτηση ηταν αν υπαρχει καποιος νομος τωρα το τι ισχυει στα χωραφια που αν βαλεις φωτια μπορει να κινδυνεψει οτι υπαρχει γυρω σου τι σχεση εχει με αυτο που ρωταω

Αν ειναι ετσι δικαιωμα σου να την κανεις μαυρη.Για νομο καλυτερα να ρωτησεις την αστυνομια.Λογικα θα ξερει.

Δημοσ.

αντί για βαρέλι βάλε μια ψησταριά και κάψε τα εκεί :P

βάλε και 2 μπριζολίτσες μετά. και κανεις δεν θα σου πει tpt

ή περίμενε το πάσχα μπορείς να κανεις ότι ετοιμάζεις κάρβουνα ;)

Δημοσ.

αντί για βαρέλι βάλε μια ψησταριά και κάψε τα εκεί :P

βάλε και 2 μπριζολίτσες μετά. και κανεις δεν θα σου πει tpt

ή περίμενε το πάσχα μπορείς να κανεις ότι ετοιμάζεις κάρβουνα ;)

χααχαχα ωραιος δεν το ειχα σκεφτει

Δημοσ.

εννοεις οτι γινονται την ιδια περιοδο πανω κατω ε? ναι αυτο ισχυει. Για Δεκεμβρη ξερω.

Ε αν τυχουν και τις ιδιες μερες ακριβως, εε ειμαι γκαντεμω.

(αν και το φοβαμαι για ενδιαφερομαι για παρομοιες ειδικοτητες :fear:)

αλλα στα χαρτια μπορω ε?

δλδ δεν θελει καποια δηλωση οτι δεν φοιτω/δινω για αλλου κλπ

Δημοσ.

Θα σε γελάσω. Πάρε κάνα τηλέφωνο σε καμιά γραμματεία. Αν είσαι αρκετά τυχερή και είναι εκεί, δεν παίζουν πασιέντζα, δεν κουτσομπολεύουν, δεν βαριούνται, δεν πίνουν καφέ ή/και δεν δουλεύουν (ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ), μπορεί να το σηκώσουν και αν είναι στις καλές τους να σε εξυπηρετήσουν. Άντε που τα θες όλα έτοιμα.

Δημοσ.

λοιπον. παω αμερική και θέλω να βγάλω €->$. που με συμφέρει να αλλάξω? εδώ, εκεί σε αεροδρόμιο? επισης, αν υπαρχει πουθενα να εχει τις τραπεζες μαζεμενες, να δω ποια με συμφέρει. και επειδή ειμαι και λίγο noob. το πώληση κοιτάω? :lol:

Δημοσ.

αλλα στα χαρτια μπορω ε?

δλδ δεν θελει καποια δηλωση οτι δεν φοιτω/δινω για αλλου κλπ

Φυσικά μπορείς. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι ότι δε μπορείς να φοιτείς ταυτόχρονα σε δυο προπτυχιακά. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός είναι επιτρεπτός.

Δημοσ.

Πώς λέγεται αυτο το κούρεμα;

25h1no8.jpg

πως να το ζητήσω; μια φορά να με κουρέψουν σωστά όπως θέλω,δηλαδή.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...