JohnXarxas Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 οκ, εγώ είμαι σε γυμνάσιο με 5 τμήματα σε κάθε τάξη τα 5 στο υπόγειο και σύνολο είμαστε 450 άτομα! και όχι, τα παιδιά σου δεν θα σε βρίζουν όταν είναι τριτάκια και θα λένε ότι κάνουν παρέα με τους "μεγάλους" και ναι, θα σε βρίζουν, όμως όταν είναι εκτάκια και θα κάνουν παρέα με τα "μικρά"
thanos2718 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ο τροπος πληρωμης Paypal?Και πως γινονται οι συναλαγες με αυτο?
slygeo87 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum με τη λέξη paypal θα βρεις αρκετά θέματα που έχουν ανοιχτεί.
xpapias Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καμια βοήθεια για εδώ -> http://www.insomnia.gr/topic/403737-%cf%84%ce%b9-plugin-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9/page__view__findpost__p__3951947__fromsearch__1 (Μου λείπει κάποιο Plugin)
JohnXarxas Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 παιδιά επείγον καίγομαι πρόγραμμα shoutcast σαν το winamp για ubuntu επειγόντως!!!! ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
eSATA Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ρώτα το μέλος gtroza. Έχει καμια 20αρια να σου προτείνει.
gtroza Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 γειά σας οκ, του έστειλα μήνυμα.ευχαριστώ κατεβάζεις τη διανομή apodio 8 είναι και live βασίζεται στο ubuntu τα έχει όλα έτοιμα πρώτα ξεκινάς το jack και μετά το idjc και απενεργοποίησε το γαλλικό πληκτρολόγιο γιά να μην "ψάχνεσαι" Ρώτα το μέλος gtroza. Έχει καμια 20αρια να σου προτείνει. μικρέ, διάβαζε! ο οποίος που έχει χαθεί τελευταία; προσέχω την υγεία μου τώρα είμαι πολύτιμο ανταλλακτικό για το σύστημα και φυσικά την ανάκαμψη της οικονομίας μας! .
παπι Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εφορια. Δικαιολογουνται τα εξοδα στεγαστικου δανειο. (πρωτης κατοικιας)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εφορια. Δικαιολογουνται τα εξοδα στεγαστικου δανειο. (πρωτης κατοικιας) Οι τόκοι δανείου για αγορά κατοικίας έως 120 τ.μ. εκπίπτουν, αλλά έχω ακούσει πως το μέτρο πρόκειται να αρθεί για εισοδήματα από ένα ύψος και πάνω -επίκειται ανακοίνωση, μαθαίνω, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
eSATA Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 μικρέ, διάβαζε! προσέχω την υγεία μου τώρα είμαι πολύτιμο ανταλλακτικό για το σύστημα και φυσικά την ανάκαμψη της οικονομίας μας! . Εγώ ακόμη σάπια βίδα.
JERONIMO888 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 να ρωτησω αν εγω θελω να αναψω φωτια μεσα σε βαρελι για να καψω κατι αντικειμενα που θελω, κατω στην πυλωτη μου υπαρχει καποιος νομος που να στο απαγορευει ετσι ωστε να σου φωναξει αστυνομια κανεις γειτονας που τον ενοχλει η κατι τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις