Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πώς μπορώ να βρω πόσο καφέ περισσότερο πίνει ο μέσος ιταλός απ΄τον μέσο άγγλο? :rolleyes:

Γράφεις στο Google ή άλλη μηχανή αναζήτησης "coffee consumption average" και ξεσκαρτάρεις στα γρήγορα τα αποτελέσματα, οπότε φτάνεις στο 6ο (τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα) από αυτά, με τίτλο "Coffee consumption (most recent) by country" και link: http://www.nationmaster.com/graph/foo_cof_con-food-coffee-consumption. Mερικές θέσεις πιο κάτω υπάρχει επίσης και αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_coffee_consumption_per_capita, που έχει πιο πρόσφατα δεδομένα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω, ξέρει κανείς αν παίζει κάνα από αυτά τα ντελίβερι μπακάλικα Αγία/Γέρακα κοντά;

Εναλλακτικά, ψήνεται κανείς να μου φέρει τσιγάρα;

Δημοσ.

Τί σιρόπι να πάρω για να "σπάσει" τα φλέματα που έχω? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα να βήχω και να μην βγαίνουν....

Μην μου πείτε για γιατρό, δεν είναι τίποτα!

Δημοσ.

παιδιά help :fear:

θέλω να παραγγείλω κάτι από το perizitito.gr αλλά για τα έξοδα αποστολής εξωτερικού γράφει αυτό :

Ευρώπη 1

• με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)

Για δέματα μέχρι 2kg, με χρέωση 12.00 € για το πρώτο 0.5 κιλό, και 4.50 € για κάθε επιπλέον 0.5 κιλό.

Για δέματα μεγαλύτερα των 2kg, με χρέωση 36.00 €, και 4.50 € για κάθε επιπλέον 0.5 κιλό μεγαλύτερο των 2kg.

τι εννοεί τώρα,12 ευρώ έξοδα αποστολής ανά βιβλίο ;;; :confused: ζυγίζουν τα βιβλία ;;

Δημοσ.

Tεχνικη ερωτηση αλλα να μην ανοιξω θεμα μονο για αυτο..:fear:

Στα windows 7 στο :start->all programmes..πως μπορουμε να (αλλαζουμε τη σειρα) μετακινουμε τις συντομευσεις ? :rolleyes:

Δημοσ.

θέλω να παραγγείλω κάτι από το perizitito.gr αλλά για τα έξοδα αποστολής εξωτερικού γράφει αυτό :

τι εννοεί τώρα,12 ευρώ έξοδα αποστολής ανά βιβλίο ;;; :confused: ζυγίζουν τα βιβλία ;;

σαφως και τα ζυγιζουν και ειναι και βαρια τα βιβλια.

Δημοσ.

ναι τα ζυγίζουν. Όλα τα πακέτα τα ζυγίζουν. Χρέωση ανά πακέτο, όχι ανά βιβλίο.

με πρόλαβε γαμώτο.

Δημοσ.
Τα φλέματα αν είναι ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΑ νομίζω χρειάζονται αντιβίωση. Ε;

Όχι λευκά είναι..., Το έχω ξαναπάθει μωρέ, και έχω πάει και σε πνευμονολόγο, είναι απο την μύτη και κατεβαίνουν.... Απλά δεν θυμάμαι πιο σιρόπι μου είχε δώσει για να σπάσουν, επειδή έχω μια άθλια γεύση στο στόμα μου συνέχεια τώρα.

Δημοσ.

μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το υλικό που στρώνουν στην είσοδο των χειρουργείων ώστε πατώντας εκεί πάνω να μη μεταφέρονται παραπέρα τα διάφορα που είναι κολλημένα κάτω απ΄τα παπούτσια?

ups! found it! http://www.stickystep.com/

έχετε ιδέα αν υπάρχουν στην ελλάδα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...