ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ο μέσος Αγγλος πίνει τόσο τσάι, όσο 23 Ιταλοί. πώς μπορώ να βρω πόσο καφέ περισσότερο πίνει ο μέσος ιταλός απ΄τον μέσο άγγλο?
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 πώς μπορώ να βρω πόσο καφέ περισσότερο πίνει ο μέσος ιταλός απ΄τον μέσο άγγλο? Γράφεις στο Google ή άλλη μηχανή αναζήτησης "coffee consumption average" και ξεσκαρτάρεις στα γρήγορα τα αποτελέσματα, οπότε φτάνεις στο 6ο (τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα) από αυτά, με τίτλο "Coffee consumption (most recent) by country" και link: http://www.nationmaster.com/graph/foo_cof_con-food-coffee-consumption. Mερικές θέσεις πιο κάτω υπάρχει επίσης και αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_coffee_consumption_per_capita, που έχει πιο πρόσφατα δεδομένα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστώ όχι και τόσο θεαματική η διαφορά
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω, ξέρει κανείς αν παίζει κάνα από αυτά τα ντελίβερι μπακάλικα Αγία/Γέρακα κοντά; Εναλλακτικά, ψήνεται κανείς να μου φέρει τσιγάρα;
frenzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 δώσε μου κανα τέταρτο, αλλά θα πρέπει να μου μαγειρέψεις σε κάποια φάση.
traganeus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τί σιρόπι να πάρω για να "σπάσει" τα φλέματα που έχω? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα να βήχω και να μην βγαίνουν.... Μην μου πείτε για γιατρό, δεν είναι τίποτα!
slygeo87 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τα φλέματα αν είναι ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΑ νομίζω χρειάζονται αντιβίωση. Ε;
Sylvia88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 παιδιά help θέλω να παραγγείλω κάτι από το perizitito.gr αλλά για τα έξοδα αποστολής εξωτερικού γράφει αυτό : Ευρώπη 1• με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) Για δέματα μέχρι 2kg, με χρέωση 12.00 € για το πρώτο 0.5 κιλό, και 4.50 € για κάθε επιπλέον 0.5 κιλό. Για δέματα μεγαλύτερα των 2kg, με χρέωση 36.00 €, και 4.50 € για κάθε επιπλέον 0.5 κιλό μεγαλύτερο των 2kg. τι εννοεί τώρα,12 ευρώ έξοδα αποστολής ανά βιβλίο ;;; ζυγίζουν τα βιβλία ;;
bluesattack Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Tεχνικη ερωτηση αλλα να μην ανοιξω θεμα μονο για αυτο.. Στα windows 7 στο :start->all programmes..πως μπορουμε να (αλλαζουμε τη σειρα) μετακινουμε τις συντομευσεις ?
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 παιδιά help θέλω να παραγγείλω κάτι από το perizitito.gr αλλά για τα έξοδα αποστολής εξωτερικού γράφει αυτό : τι εννοεί τώρα,12 ευρώ έξοδα αποστολής ανά βιβλίο ;;; ζυγίζουν τα βιβλία ;; σαφως και τα ζυγιζουν και ειναι και βαρια τα βιβλια.
leftermann Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 παιδιά help θέλω να παραγγείλω κάτι από το perizitito.gr αλλά για τα έξοδα αποστολής εξωτερικού γράφει αυτό : τι εννοεί τώρα,12 ευρώ έξοδα αποστολής ανά βιβλίο ;;; ζυγίζουν τα βιβλία ;; ναι τα ζυγίζουν. Όλα τα πακέτα τα ζυγίζουν. Χρέωση ανά πακέτο, όχι ανά βιβλίο. με πρόλαβε γαμώτο.
traganeus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τα φλέματα αν είναι ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΑ νομίζω χρειάζονται αντιβίωση. Ε; Όχι λευκά είναι..., Το έχω ξαναπάθει μωρέ, και έχω πάει και σε πνευμονολόγο, είναι απο την μύτη και κατεβαίνουν.... Απλά δεν θυμάμαι πιο σιρόπι μου είχε δώσει για να σπάσουν, επειδή έχω μια άθλια γεύση στο στόμα μου συνέχεια τώρα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το υλικό που στρώνουν στην είσοδο των χειρουργείων ώστε πατώντας εκεί πάνω να μη μεταφέρονται παραπέρα τα διάφορα που είναι κολλημένα κάτω απ΄τα παπούτσια? ups! found it! http://www.stickystep.com/ έχετε ιδέα αν υπάρχουν στην ελλάδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις