Προς το περιεχόμενο

xmarks = Τελος εποχης ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως δεν τέλειωσε οριστικά; blog

edit: ΟΚ πολύ αισιόδοξους τους βλέπω :P

Pledge “XmarksPremium”

"I will commit to $10 - $20 per year for Xmarks Sync but only if 100,000 other people will do the same."

— Xmarks Founders, Mitch, Todd, Dave, Penny, and James (contact)

Deadline to sign up by: 15th October 2010

644 people have signed up, 99356 more needed

Στόχος είναι 1-2.000.000$/year; Δε θέλω να κακομοιριάσω αλλά κάποιος έδινε τέτοιο ποσό απ την τσέπη του ως τώρα;

Δημοσ.

Πιστεύω το έστησαν έτσι για να μαζέψουν λεφτά.

Όσο για το 1εκ, πιστεύω το έβαλαν ως στόχο γιατί σου λέει από όσους πουν ότι θα δώσουν λεφτά δεν θα δώσουν όλοι.. Εγώ λέω το 1/10 θα δώσουν. Οπότε για να είναι καλυμμένοι το έκαναν έτσι.

Δημοσ.

Λογικα με συνδρομή θα είναι,οπότε όσοι βολευόταν θα πληρώσουν....εγώ πάντος λέω να συνεχίσω να ψάχνω για κάτι εναλακτικό.

Δημοσ.

Με το τελευταίο update βγάλαν κάποια features (που ούτως ή άλλως μου ήταν αδιάφορα). Ας βγάλουν ένα ακόμα αύριο που με το restart του browser να σε πάει σ αυτή τη σελίδα τουλάχιστον...

Δημοσ.
Το firefox sync ........οι πληροφορίες μου που ακριβώς φυλάσσονται στο firefox sync; Γιατί, μιλάμε για passwords.

τα δεδομένα φυλασονται κρυπτογραφημένα σε σερβερς της mozilla.com

το συγκεκριμένο add-on μου άρεσε (οταν μου δουλευε :-D ..) γιατι κανει και συνχρονισμό του History.

αλλα για passwords δεν το χρησιμοποιώ. Προτιμώ το Lastpass που συνεργάζεται με Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari

Δημοσ.

Ένα "κολπάκι" για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα αλλά λέει χρειάζεται server. Περισσότερο εγκυκλοπαιδικά το έβαλα. Όπως λέει και σε ένα σχόλιο στη σελίδα που το βρήκα, ακόμα και να κάνεις αυτό το "κολπάκι", κάποια στιγμή θα αναβαθμιστεί ο Firefox και δε θα υποστηρίζει το xmarks, οπότε δώρον άδωρον. :-)

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει και η απόλυτη λύση που λέγεται PearlTrees

Μιλάμε ότι έχω πάθει πλάκα.

Θα έλεγα ότι είναι η εξέλιξη των bookmarks.

Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω ένα video από το δικό μου pearltree για να πάρετε μια ιδέα.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει και η απόλυτη λύση που λέγεται PearlTrees

Μιλάμε ότι έχω πάθει πλάκα.

Θα έλεγα ότι είναι η εξέλιξη των bookmarks.

Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω ένα video από το δικό μου pearltree για να πάρετε μια ιδέα.

Για να δουμε......:-D

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...