Προς το περιεχόμενο

xmarks = Τελος εποχης ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Δε βρήκαμε επενδυτή-αγοραστή για την εταιρεία, το επιχειρηματικό μοντέλο που στήσαμε δεν περπάτησε όπως αναμέναμε, άρχισαν να ενσωματώνουν οι ίδιοι οι browsers (π.χ. Firefox, Chrome) την ίδια λειτουργικότητα, αυτήν τη στιγμή μπαίνουμε μέσα, γι' αυτό το κλείνουμε το μαγαζί».

Δημοσ.
«Δε βρήκαμε επενδυτή-αγοραστή για την εταιρεία, το επιχειρηματικό μοντέλο που στήσαμε δεν περπάτησε όπως αναμέναμε, άρχισαν να ενσωματώνουν οι ίδιοι οι browsers (π.χ. Firefox, Chrome) την ίδια λειτουργικότητα, αυτήν τη στιγμή μπαίνουμε μέσα, γι' αυτό το κλείνουμε το μαγαζί».

Ευχαριστω.Δυστχως επτοχευσαμε που λενε....

Ο firefox ποια αναλογη λειτουργια εχει ?

Δημοσ.

Φακ :(

Οποιος μπορει μια ελληνικη περιληψη.Ευχαριστω.

Ψάχναν αγοραστή γιατί στριμώχτηκαν οικονομικά, δε βρήκαν. Σκέφτηκαν να το κάνουν freemium (free για βασικές λειτουργίες, όποιος θέλει extra features πληρώνει) αλλά δίστασαν δεδομένου ότι Mozilla & Chrome προσφέρουν δωρεάν αντίστοιχες λύσεις. Οπότε δεν έχουν τρόπο να βγάλουν χρήματα για να πληρώσουν hosting & μισθούς.

edit: Πολύ αργός έχω γίνει.

Δημοσ.

Το οποίο παρεμπιπτόντως στην επερχόμενη έκδοση 4 (και όπως φαίνεται και από τις beta) θα είναι built-in/ενσωματωμένο στον browser, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει ως extension όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Το firefox sync το έβαλα τώρα να δώ αν λειτουργεί όσο καλά όσο το xmarks αλλά δεν μ'αρέσει ο περιορισμός του browser. Επίσης, οι πληροφορίες μου που ακριβώς φυλάσσονται στο firefox sync; Γιατί, μιλάμε για passwords.

Δημοσ.

Δεν παίζει κανα άλλο multi-platform/browser αντίστοιχο add-on ε; Ούτε το κάνεις δικό σου server μέσω xmark σώζει την κατάσταση φαντάζομαι;

Δημοσ.

Αν γινοταν στην Ελλαδα ολοι θα μιλουσαν για κριση!! Εδω μιλουν παντως οτι οι ιδιοι εκαναν λάθος και δεν το ριχνουν πουθενα!

Δημοσ.
Δεν παίζει κανα άλλο multi-platform/browser αντίστοιχο add-on ε; Ούτε το κάνεις δικό σου server μέσω xmark σώζει την κατάσταση φαντάζομαι;

Δυστυχώς δεν έχω βρεί κάτι. Αλλά μου έδωσες ιδέα. Time for development.

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν έχω βρεί κάτι. Αλλά μου έδωσες ιδέα. Time for development.

Περιμένουμε τα νέα σου :P

Η επιλογή για hosting σε δικό σου server μέσω του xmarks υπάρχει αλλά μάλλον έχει ψιλοεγκαταληφθεί (κάτι σαν φιλοασυμβατότητες διάβασα στη wiki)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...