Προς το περιεχόμενο

Ολοκαινουργιο pc κολαει!!

misfits_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι,είναι απλά driver που δουλεύουν,αλλά όσο κακό driver και να έχεις δεν σου δημιουργεί τόσο μεγάλο κόλλημα,εκτός και αν κάνουν memory leak.

Φίλε μου αν δεν έχεις σωστό driver για το chipset του σε πληροφορώ οτι μπορεί και μπλε οθόνες να σου πετάει και εσύ ηνα ψάχνεις αλλόυ ενώ το πρόβλημα ήταν απλό.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον..

Αλλαξα τις RAM και απο τις θεσεις 1-2 τις εβαλα σε 3-4 και εδω και 2 ωρες δουλευει μια χαρα εγκατεστησα αντιικο,εκανα update,αξιολογηση..

Τωρα θα περασω και κανενα game να δω και θα σας πω..

Παιζει να ειναι χαλασμενες οι υποδοχες της ram?

Δημοσ.
Λοιπον..

Αλλαξα τις RAM και απο τις θεσεις 1-2 τις εβαλα σε 3-4 και εδω και 2 ωρες δουλευει μια χαρα εγκατεστησα αντιικο,εκανα update,αξιολογηση..

Μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιο module απο τις ram.Κάνε ένα τεστ με αυτό http://www.memtest.org/

Δημοσ.
Φίλε μου αν δεν έχεις σωστό driver για το chipset του σε πληροφορώ οτι μπορεί και μπλε οθόνες να σου πετάει και εσύ ηνα ψάχνεις αλλόυ ενώ το πρόβλημα ήταν απλό.

1. Δεν υπάρχει περίπτωση από το update τον windows να σου κατεβάσει λάθος driver.

2.Είναι εξαιρετικά δύσκολα να περάσεις χειροκίνητα τους λάθος driver,αφού γίνετε έλεγχος συμβατότητας πριν περαστούν.

Δημοσ.
Λοιπον..

Σε πολλες μητρικες αν εχεις 1 σετακι μνημων πρεπει να τις βαλεις στις δευτερες υποδοχες, δεν ειναι κατι παραξενο.

Δημοσ.
1. Δεν υπάρχει περίπτωση από το update τον windows να σου κατεβάσει λάθος driver.

2.Είναι εξαιρετικά δύσκολα να περάσεις χειροκίνητα τους λάθος driver,αφού γίνετε έλεγχος συμβατότητας πριν περαστούν.

Δεν είπα οτι τους πέρασε απο το windows update.Επίσης

πολλές φορές τυχαίνει εταιρίες και βάζουν driver στα cd τους οι οποίοι είναι πρώτες version και ίσως να μην παίζουν σωστά.Συγκεκριμένα το έχω πάθει με μητρική της asus και chipset nforce 4 όπου 20 μηχανάκια κολάγανε ανεξήγητα και συνέχεια.Τελίκα μόλις μπήκε ο driver απο το site της nvidia όλα παίξαν κανονικά.

Δημοσ.

Πηγα να περασω το pro και ξανακολησε :-( !!!

Θα κανω το memtest..

Drivers περασα και απο το cd και απο το site της asrock..

Επειδη δεν εχω ξανασχολιθει τi πρεπει να δω στα αποτελεσματα του memtest??

---------- Προσθήκη στις 11:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:38 ----------

Αυτους τους drivers εχω http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=870%20Extreme3&o=Win7

Δημοσ.

Δεν εχεις κανει το βασικοτερο ολων. Και σωστα δε το εχεις κανει γιατι δεν σου προταθηκε.

Οταν εχεις freeze το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να περασεις manual τα mhz/timings/volts των ddr μεσω του BIOS.

Πολλες φορες δινονται λαθος τιμες με την auto ρυθμιση του BIOS και υπαρχουν προβληματα σαν το δικο σου. Bρες τα χαρακτηριστικα των dimms σου (το forum της ocz ειναι κατατοπιστικοτατο) και περνα τα στο BIOS. Αν συνεχισεις να εχεις προβληματα, τοτε ξεκινας με memtest κλπ

Δημοσ.
Δεν εχεις κανει το βασικοτερο ολων. Και σωστα δε το εχεις κανει γιατι δεν σου προταθηκε.

Οταν εχεις freeze το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να περασεις manual τα mhz/timings/volts των ddr μεσω του BIOS.

Πολλες φορες δινονται λαθος τιμες με την auto ρυθμιση του BIOS και υπαρχουν προβληματα σαν το δικο σου. Bρες τα χαρακτηριστικα των dimms σου (το forum της ocz ειναι κατατοπιστικοτατο) και περνα τα στο BIOS. Αν συνεχισεις να εχεις προβληματα, τοτε ξεκινας με memtest κλπ

Μπορεις να με βοηθησεις με αυτο που λες?

Που θα το βρω και πως θα το κανω?

Το μοντελο ειναι ocz3p1600eb4gk 2χ2gb

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_eb_edition-eol

Δημοσ.

Κατέβασε το εγχειρίδιο σελίδα 14 για να δεις πως και που μπαίνουν η μνήμες και σελίδα 44 για της ρυθμίσεις.

CL 7-7-6-24(CAS-TRCD-TRP-TRAS) αυτές είναι η ρυθμίσεις τον μνημών σου,από την σελίδα που μας έδωσες.

Δημοσ.

Εκανα memtest κανενα σφαλμα..

Ρυθμησα σωστα τα timings,volts.mhz...

Τωρα μου χαλασε η οθονη μου εβγαλε οριζοντιες χρωματιστες γραμμες..

Δοκιμασα και μια 9500gt μπας και φταιει η καρτα αλλα τιποτα παλi κολλησε (freeze)..

:cry:

Ειμαι απελπισμενος. . . . .

Δημοσ.
Μια και εξοικειώθηκες με το bios δεν βλέπεις μια και της θερμοκρασίες;;;;;

(της cpu)αλλά και γενικά.

Ειναι να μην παρω μπρος..

CPU:42 C

M/B:40 C

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...