giorgos1966 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα.εδω κ κατι μερες οταν θελω να ανοιξω ενα αρχειο που μου στελνουν π.χ απο multirama,δεν υπαρχει λεει η εφαρμογη!!τι στο καλο εγινε; ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τί κατάληξη έχει αυτό το αρχείο; Έχεις εγκατεστημένη στο σύστημα εφαρμογή που να χειρίζεται αυτόν τον τύπο αρχείων; Επίσης: Το ανοίγεις μέσα από το Windows Live Mail, όπως είναι συνημμένο; Αν το σώσεις σε ξεχωριστό αρχείο στο δίσκο και το ανοίξεις από εκεί;
giorgos1966 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τί κατάληξη έχει αυτό το αρχείο; Έχεις εγκατεστημένη στο σύστημα εφαρμογή που να χειρίζεται αυτόν τον τύπο αρχείων; Επίσης: Το ανοίγεις μέσα από το Windows Live Mail, όπως είναι συνημμένο; Αν το σώσεις σε ξεχωριστό αρχείο στο δίσκο και το ανοίξεις από εκεί; καλημερα.να εξηγησω πιο συγκεκριμενα τι εννοω.ας πουμε οτι μου στελνει η moultirama μια σελιδα της διαφιμιστικη,που μπορω να την διαβασω.οταν ομως παω να πατησω πανω της για να δω πιο πολλα πραγματα μου λεει οτι δεν βρεθηκε η εφαρμογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.