Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο ALPHA ROMEO GT 2.0l του 2004 - γνώμες

Cr33p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του εν λόγω αυτοκινήτου κυρίως λόγω εμφάνισης, επιδόσεων και τιμής. Γενικά δεν ξέρω και πολλά.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με το συγκεκριμένο μοντέλο, για παράδειγμα αν βγάζει συγκεκριμένα προβλήματα κτλ ή ανάλογα τα χιλιόμετρα πότε είναι το "μεγάλο του" service ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ όμορφο αμάξι,ειδικά σε κόκκινο και με δερμάτινο σαλόνι.Γνωστός μου έχει το 1,8 και δέν μου έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα.

Απο άποψη επιδόσεων δέν το λές τέρας και σίγουρα υπάρχουν ποιο δυνατά ατμοσφαιρικά δίλιτρα.

Παρεμπιπτόντως,τα τέλη θα είναι τσουχτερά...

Καταπληκτικο αυτοκινητο απο αποψη εμφανισης, μεσα-εξω. Ερωτας μονιμος. Οδηγικα ομως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και στις επιδοσεις ειναι επισης ψωφιο για τα κυβικα του.

Ειναι ομως Νο1 μ@υν@παγιδα ;)

Κανε μια αλλαγη στον τιτλο πλιζ. FFS δηλαδη, ειναι Alfa Romeo.

Ειναι παντως εντυπωσιακο σε αυτο το αυτοκινητο το οτι το διλιτρο ειναι αρκετα φτηνοτερο σα μεταχειρο απο το 1800. Βρισκεις του '05 με 10 χιλιαρικα ενω καινουριο εκανε κοντα στα 30.Σοβαρο depreciation, λογω κυβικων και καταγωγης.

Go for it παντως, πανεμορφο αυτοκινητο και στα 2000 κυβικα θα σε καλυψει και απο πλευρας επιδοσεων(αρκει να μην εισαι κοντρακιας).

EDIT.

Ποσο κριση πια? Ποσο????? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/920624/

Σε σχέση με ποιο;

Σε σχεση με οποιοδηποτε κουπε. Δεν ειναι τοσο "κοφτερο" οσο μια 147 και η αισθηση της οδηγισης δεν ειναι σιγουρα σε Αλφα Ρομεο επιπεδα.

---------- Προσθήκη στις 20:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ----------

[quote=doctorkostis;3636320

Ποσο κριση πια? Ποσο????? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/920624/

Και παλι ποιος θα το παρει? 3200cc ειναι αυτα.

Σε σχεση με οποιοδηποτε κουπε. Δεν ειναι τοσο "κοφτερο" οσο μια 147 και η αισθηση της οδηγισης δεν ειναι σιγουρα σε Αλφα Ρομεο επιπεδα.

Υποθέτω αυτά είναι προσωπικές απόψεις;

Τέλος πάντων. Εγώ αλλιώς τα ξέρω.

Ας το οδηγήσει ο ενδιαφερόμενος και αν του κάνει την παίρνει.

Εγω παντως ειμαι υπερ της αγορας. Δεδομενου και οτι θα σταματησουν και τα τελη κυκλοφοριας τοτε το αγοραζεις ανετα, περνας υγραεριο και εισαι πρωτη μουρη. Απο τα λιγα αυτοκινητα που θα σε κανουν να αισθανεσαι πραγματικα ξεχωριστος ετσι και αλλιως.

Θα πάρει αυτό το αυτοκίνητο για να του βάλει υγραέριο;; omg...

Ψάξτο πάντως για ευκαιρίες, ο πατέρας ενός φίλου μου πήρε Alfa Romeo GT V6(3,2 240 άλογα) με 18 χιλιάρικα με 25.000 χλμ.

Guys thanks για τις απαντήσεις, μάλλον θα το ψήσω να το πάρω. Το πρόβλημα μου ήταν το θέμα καταγωγής, με αγχώνει η πιθανότητα να τρέχω συνέχεια στα συνεργεία μία για το ένα και μία για το άλλο, αλλά όπως συμφωνείτε όλοι δεν έχει γενικά τέτοια θέματα το αμάξι

Κανε μια αλλαγη στον τιτλο πλιζ. FFS δηλαδη, ειναι Alfa

ωχ LOL καλά τα πήγα :X, δεν γίνεται edit ο τίτλος όμως

• Moderators

Γινεται στην εξελιγμενη επεξεργασια ;)

Μεγεια το GT!

Κουκλα η ατιμη η ιταλίδα... Όσο μου αρέσουν τόσο τις φοβαμαι...

Ήταν μια φορά στην πλαζ διπλα μου παρκαρισμενος περσι ενας με ενα 159 και του ρωταω: "καλό; εχει βγαλει τίποτα;"

απ: "πολυ καλο φίλε. τίποτα δεν εβγαλε... μονο μια φορά άλλαξα ψυγείο, μια οθόνη κοντέρ και μια ρυθμιστη ρελαντί. Α, και κατι λαμπίτσες που καιει που και που"

εγω: "καλα όλα αυτα; ποσο καιρό το έχεις"

απ: "1,5 χρόνο"

πάντα μου άρεσε και αυτό και η 147! Καλη τυχη αδερφε! :-)

Guys thanks για τις απαντήσεις, μάλλον θα το ψήσω να το πάρω. Το πρόβλημα μου ήταν το θέμα καταγωγής, με αγχώνει η πιθανότητα να τρέχω συνέχεια στα συνεργεία μία για το ένα και μία για το άλλο, αλλά όπως συμφωνείτε όλοι δεν έχει γενικά τέτοια θέματα το αμάξι

Φιλε μου μην πας με το σταυρο στο χερι περιμενωντας κατι που "δεσπαειδεχαλαει". Αυτοκινητο παιρνεις και ακριβως επειδη ειναι αυτοκινητο θα του συμπεριφερεσαι και αναλογα (και αυτο το ιδιο). Αν ηταν κουτι με ροδες θα ειχες αλλη συμπεριφορα απεναντι του.

Εσυ να περνας τα σερβις του στην ωρα τους και θα εισαι πρωτη μουρη. Γενικα ομως μην φοβασαι, δεν εχουν ακουστει τιποτε τρανταχτα προβληματα για το αυτοκινητο αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...