Quikis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας φίλοι μου...Θέλω τη βοήθειά σας για να γράψω παιχνίδια για την Χ-ΒΟΧ 360 κονσόλα μου...Στον υπολογιστή έχω ένα SATA LG DVD-R που το αγόρασα πρόσφατα...Έχω δοκιμάσει να γράψω παιχνίδια κ με το imgburn,κ με το clonecd...Ολοκληρώνεται η εγγραφή κανονικά στα 2Χ αλλά το βάζω στην κονσόλα κ δεν μπορεί να το διαβάσει...Με το Nero δεν ολοκληρώνεται καν η εγγραφή...Τα dvd που χρησιμοποιώ είναι double layer κ κατά προτίμηση verbatim που λέγεται ότι είναι και τα καλύτερα...!!
johnny21a Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Και η πρωτη ερωτηση αν και ξερω την απαντηση... Ειναι "σπασμενη" η κονσολα σου ????
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον θελει να κανει Introduce τον εαυτο του....
v-tidus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας και χαρά σας και άλλη φορά διαβάζετε τους κανόνες του φόρουμ για να βρείτε την υγειά σας.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μεχρι άυριο παίζει να έχει αλλάξει κ 10 τιτλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.