Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εννοειται οτι εδωσα αριθμο παραγγελιας και μαλιστα την παραγγελια τυπωμενη.Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα μεσω ιντερνετ....... Ok τοτε! Δεν σε ξερουμε βρε louben, μια υποθεση καναμε...
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοειται δεν τρεχει τιποτα... Οπως προειπα μου εκαναν εντυπωση τα εξης. Πηρα τον κωτσο στα κεντρικα να επιβεβαιωσω οτι υπαρχει το κομματι με διαβεβαιωσαν οτι ΔΕΝ υπαρχει περναω και η πωλητρια το ειχε μπροστα στο γραφειο της μακρια απο το τμημα υπολογιστων απλα η συσκευασια ηταν ανοιγμενη. Τα συμπερασματα δικα σας. Θα σας πω και μια αλλη ιστορια(πιο light).Το καλοκαιρι εκλεισα μεσω υπολογιστη μια ηλεκτρικη σκουπα(προσφορα).Παω να την παραλαβω.Ειχαν ενα τελευταιο εκθεσιακο κομματι(εννοειται εκτος κουτας).Ζηταω την κουτα με τα λοιπα εξαρτηματα.Μου φαιρνουν μια κουτα αλλα τα εξαρτηματα ηταν λιγοτερα απο τα μισα και εμφανως χρησιμοποιημενα(απο αλλον).Το ωραιο ηταν οτι την ειχα πληρωσει και αντε να παρεις τα λεφτα σου πισω. Ωραιες και καλες οι προσφορες τους αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο καταστημα πρεπει να λυσει ενα εσωτερικο ζητημα σχετικα με την κατασταση και την πραγματικη διαθεσιμοτητα.Μη γινει ΠΛΑΙΣΙΟ (δειτε αλλα σχετικα ποστ).
Voodooman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν από λίγες μέρες πήρα από Κωτσόβολο έναν Toshiba 2.5" 500GB €48 μέσω ίντερνετ, με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή επιτόπου. Δεν είχαμε ιστορίες. Αλλά και γενικά δεν είχα καμία ανωμαλία στις online αγορές μου από το μαγαζί ως τώρα.
F33L Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ποιος από τους 2 είναι καλύτερος;Lacie 1TB Neil Poulton USB 2.0 3.5 ή SAMSUNG Story Series 1TB USB2.0 3.5'' αξίζει η διαφορά των 10€; Ξέρει κανείς τι δίσκο φοράνε; ο 2ος θελει a/c adapter για power e? not over usb
geioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Πριν από λίγες μέρες πήρα από Κωτσόβολο έναν Toshiba 2.5" 500GB €48 μέσω ίντερνετ, με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή επιτόπου. Δεν είχαμε ιστορίες. Αλλά και γενικά δεν είχα καμία ανωμαλία στις online αγορές μου από το μαγαζί ως τώρα. ποτε τον πετυχες αυτον!!! δεν το εχει πια ε?
StavrosD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ενδιαφέρον. Έχει και τον USB 3 δίσκο της samsung.
Voodooman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ποτε τον πετυχες αυτον!!!δεν το εχει πια ε? Πριν από 10-14 μέρες. Ναι, δεν τον βλέπω πια και μάλιστα τότε είχε αρκετούς 500άρηδες σε αυτά τα χρήματα, μάλλον πέσαμε σαν τα κοράκια.
FiKiFiKi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ο 2ος θελει a/c adapter για power e? not over usb Ναι, έχει στη συσκευασία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.