Προς το περιεχόμενο

Κοτσόβολος φτήνοι εξωτερικοί δίσκοι

css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια εννοειται οτι εδωσα αριθμο παραγγελιας και μαλιστα την παραγγελια τυπωμενη.Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα μεσω ιντερνετ.......

Ok τοτε!

Δεν σε ξερουμε βρε louben, μια υποθεση καναμε... ;)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοειται δεν τρεχει τιποτα...

Οπως προειπα μου εκαναν εντυπωση τα εξης.

Πηρα τον κωτσο στα κεντρικα να επιβεβαιωσω οτι υπαρχει το κομματι με διαβεβαιωσαν οτι ΔΕΝ υπαρχει περναω και η πωλητρια το ειχε μπροστα στο γραφειο της μακρια απο το τμημα υπολογιστων απλα η συσκευασια ηταν ανοιγμενη.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Θα σας πω και μια αλλη ιστορια(πιο light).Το καλοκαιρι εκλεισα μεσω υπολογιστη μια ηλεκτρικη σκουπα(προσφορα).Παω να την παραλαβω.Ειχαν ενα τελευταιο εκθεσιακο κομματι(εννοειται εκτος κουτας).Ζηταω την κουτα με τα λοιπα εξαρτηματα.Μου φαιρνουν μια κουτα αλλα τα εξαρτηματα ηταν λιγοτερα απο τα μισα και εμφανως χρησιμοποιημενα(απο αλλον).Το ωραιο ηταν οτι την ειχα πληρωσει και αντε να παρεις τα λεφτα σου πισω.

Ωραιες και καλες οι προσφορες τους αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο καταστημα πρεπει να λυσει ενα εσωτερικο ζητημα σχετικα με την κατασταση και την πραγματικη διαθεσιμοτητα.Μη γινει ΠΛΑΙΣΙΟ (δειτε αλλα σχετικα ποστ).

Δημοσ.

Πριν από λίγες μέρες πήρα από Κωτσόβολο έναν Toshiba 2.5" 500GB €48 μέσω ίντερνετ, με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή επιτόπου. Δεν είχαμε ιστορίες. Αλλά και γενικά δεν είχα καμία ανωμαλία στις online αγορές μου από το μαγαζί ως τώρα.

Δημοσ.
Πριν από λίγες μέρες πήρα από Κωτσόβολο έναν Toshiba 2.5" 500GB €48 μέσω ίντερνετ, με παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή επιτόπου. Δεν είχαμε ιστορίες. Αλλά και γενικά δεν είχα καμία ανωμαλία στις online αγορές μου από το μαγαζί ως τώρα.

ποτε τον πετυχες αυτον!!!

δεν το εχει πια ε?

Δημοσ.
ποτε τον πετυχες αυτον!!!

δεν το εχει πια ε?

Πριν από 10-14 μέρες. Ναι, δεν τον βλέπω πια και μάλιστα τότε είχε αρκετούς 500άρηδες σε αυτά τα χρήματα, μάλλον πέσαμε σαν τα κοράκια. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...